Yanıtlama zamanı: Mart 26, 20197 yıl comment_499292 Yani 3.0 güncellemem doğru olurmu indirdim şuan ama kurayımmı. Yani navi özelliği falan nasıl gelicek bilmiyorum net cevaplar verirmisin rica etsem ne yapmam gerek Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 26, 20197 yıl comment_499298 46 dakika önce, Yasar Sever yazdı: Yani 3.0 güncellemem doğru olurmu indirdim şuan ama kurayımmı. Yani navi özelliği falan nasıl gelicek bilmiyorum net cevaplar verirmisin rica etsem ne yapmam gerek Navigasyon ve klimanın 3.0 ile alakası yok, bu sadece yazılım güncellemesi. Geri kalanını buradan okursunuz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 26, 20197 yıl Yazar comment_499340 Yine güncelleme geldi. Gerçi pek bir değişiklik yok. @Yasar Sever navi için modül değişmesi gerekiyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 26, 20197 yıl comment_499350 50 dakika önce, Murat Kav. yazdı: Yine güncelleme geldi. Gerçi pek bir değişiklik yok. @Yasar Sever navi için modül değişmesi gerekiyor. Murat bey merhaba, link varmıdır. Bende 18347 var su anda. Birde mk4 apim lere F8 harita ciktimi bilginiz varmi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 26, 20197 yıl Yazar comment_499357 19 dakika önce, Muhammed Bahşiş yazdı: Murat bey merhaba, link varmıdır. Bende 18347 var su anda. Birde mk4 apim lere F8 harita ciktimi bilginiz varmi? Her an gelecek diye bekliyoruz. Resmi kurulumlar başladı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 26, 20197 yıl comment_499362 29 dakika önce, Murat Kav. yazdı: Her an gelecek diye bekliyoruz. Resmi kurulumlar başladı. F8 bekliyoruz Hadi hayırlısı, Ateşi veriyorsun 3.4 yapalım diye. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 27, 20197 yıl Yazar comment_499460 22 saat önce, Tuncay A. yazdı: F8 bekliyoruz Hadi hayırlısı, Ateşi veriyorsun 3.4 yapalım diye. Daha yapmadın mı 3.4 ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 27, 20197 yıl comment_499463 38 dakika önce, Murat Kav. yazdı: Daha yapmadın mı 3.4 ? Yap demedin ki ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 20197 yıl comment_502630 26.03.2019 - 20:31 tarihinde, Murat Kav. yazdı: Yine güncelleme geldi. Gerçi pek bir değişiklik yok. @Yasar Sever navi için modül değişmesi gerekiyor. Murat Bey merhaba, 2017 Focus Titanium aracımda Sync 3.0 (18025) kulanmaktayım. 3.4 sürümünün yeni focus için olduğunu bilmekle beraber paylaşımlardan gördüğüm ve okuduğum kadarıyla bir önceki modeller içinde kurulum bir şekilde yapılabiliyor sanırım. Sync in en son sürümü olan 3.4 yazılım sürümününün kurulumunu yapabilmem için yönergeleri veya kaynak paylaşabilir misiniz. İyi hafta sonları dilerim Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 20197 yıl comment_502638 1 saat önce, Korhan Sarızeybek yazdı: Murat Bey merhaba, 2017 Focus Titanium aracımda Sync 3.0 (18025) kulanmaktayım. 3.4 sürümünün yeni focus için olduğunu bilmekle beraber paylaşımlardan gördüğüm ve okuduğum kadarıyla bir önceki modeller içinde kurulum bir şekilde yapılabiliyor sanırım. Sync in en son sürümü olan 3.4 yazılım sürümününün kurulumunu yapabilmem için yönergeleri veya kaynak paylaşabilir misiniz. İyi hafta sonları dilerim 3.4 sürümü yüklenmesi için donanım değişikliği gerekiyor. Şuan için 3.0 18025 üzerine çıkamazsınız. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 20197 yıl Yazar comment_502657 8 saat önce, Korhan Sarızeybek yazdı: Murat Bey merhaba, 2017 Focus Titanium aracımda Sync 3.0 (18025) kulanmaktayım. 3.4 sürümünün yeni focus için olduğunu bilmekle beraber paylaşımlardan gördüğüm ve okuduğum kadarıyla bir önceki modeller içinde kurulum bir şekilde yapılabiliyor sanırım. Sync in en son sürümü olan 3.4 yazılım sürümününün kurulumunu yapabilmem için yönergeleri veya kaynak paylaşabilir misiniz. İyi hafta sonları dilerim MK4 Apim modülü alıp takmak gerekiyor. MK3 apime maalesef kurulum yapılamıyor. Yurtdışında kuranlar var ama nasıl kuruyorlar bilmiyorum, normal yollardan mümkün değil. Özetle söylenilen şu şekilde. MK4 apimde hafıza (ram) artırılmış. Güncelleme yazılımı da öncelikle ram'e bakıyor, doğru ram değil ise kurulumu reddediyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 20197 yıl comment_502746 Murat hocam merhaba, forumda yeni olduğumu zöylememe gerek yok. forumdaki eski ve diğer android auto video larını izledim gerekenleri yaptım. 2017 kuga 2.2. sync i 3.00 a sizin yönergelerini ile yükselttim fakat adnroid auto üzerinden car streeam uygulaması ile yotube video izleyememekteyim. android auot da harita navigasyon çalışmakta fakat car streeam da sadce yotube videosunun sesi gelmekte görüntü gelmemektedir. teşekkrüler --1 dakika sonra eklendi-- 05.05.2019 - 20:21 tarihinde, Murat Kav. yazdı: MK4 Apim modülü alıp takmak gerekiyor. MK3 apime maalesef kurulum yapılamıyor. Yurtdışında kuranlar var ama nasıl kuruyorlar bilmiyorum, normal yollardan mümkün değil. Özetle söylenilen şu şekilde. MK4 apimde hafıza (ram) artırılmış. Güncelleme yazılımı da öncelikle ram'e bakıyor, doğru ram değil ise kurulumu reddediyor. Murat hocam merhaba, forumda yeni olduğumu zöylememe gerek yok. forumdaki eski ve diğer android auto video larını izledim gerekenleri yaptım. 2017 kuga 2.2. sync i 3.00 a sizin yönergelerini ile yükselttim fakat adnroid auto üzerinden car streeam uygulaması ile yotube video izleyememekteyim. android auot da harita navigasyon çalışmakta fakat car streeam da sadce yotube videosunun sesi gelmekte görüntü gelmemektedir. teşekkrüler Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 20197 yıl comment_502751 1 saat önce, Bekir Aşar yazdı: Murat hocam merhaba, forumda yeni olduğumu zöylememe gerek yok. forumdaki eski ve diğer android auto video larını izledim gerekenleri yaptım. 2017 kuga 2.2. sync i 3.00 a sizin yönergelerini ile yükselttim fakat adnroid auto üzerinden car streeam uygulaması ile yotube video izleyememekteyim. android auot da harita navigasyon çalışmakta fakat car streeam da sadce yotube videosunun sesi gelmekte görüntü gelmemektedir. teşekkrüler --1 dakika sonra eklendi-- Murat hocam merhaba, forumda yeni olduğumu zöylememe gerek yok. forumdaki eski ve diğer android auto video larını izledim gerekenleri yaptım. 2017 kuga 2.2. sync i 3.00 a sizin yönergelerini ile yükselttim fakat adnroid auto üzerinden car streeam uygulaması ile yotube video izleyememekteyim. android auot da harita navigasyon çalışmakta fakat car streeam da sadce yotube videosunun sesi gelmekte görüntü gelmemektedir. teşekkrüler Bunun Ford sistemi ile alakası yoktur, android Auto ile telefonunuzu aratarak çözüm arayın. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 20197 yıl comment_502825 05.05.2019 - 20:21 tarihinde, Murat Kav. yazdı: MK4 Apim modülü alıp takmak gerekiyor. MK3 apime maalesef kurulum yapılamıyor. Yurtdışında kuranlar var ama nasıl kuruyorlar bilmiyorum, normal yollardan mümkün değil. Özetle söylenilen şu şekilde. MK4 apimde hafıza (ram) artırılmış. Güncelleme yazılımı da öncelikle ram'e bakıyor, doğru ram değil ise kurulumu reddediyor. Murat hocam merhaba, forumda yeni olduğumu zöylememe gerek yok. forumdaki eski ve diğer android auto video larını izledim gerekenleri yaptım. 2017 kuga 2.2. sync i 3.00 a sizin yönergelerini ile yükselttim fakat adnroid auto üzerinden car streeam uygulaması ile yotube video izleyememekteyim. android auot da harita navigasyon çalışmakta fakat car streeam da sadce yotube videosunun sesi gelmekte görüntü gelmemektedir. teşekkrüler Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 20197 yıl Yazar comment_502885 15 saat önce, Bekir Aşar yazdı: Murat hocam merhaba, forumda yeni olduğumu zöylememe gerek yok. forumdaki eski ve diğer android auto video larını izledim gerekenleri yaptım. 2017 kuga 2.2. sync i 3.00 a sizin yönergelerini ile yükselttim fakat adnroid auto üzerinden car streeam uygulaması ile yotube video izleyememekteyim. android auot da harita navigasyon çalışmakta fakat car streeam da sadce yotube videosunun sesi gelmekte görüntü gelmemektedir. teşekkrüler Bu artık normal yollardan çalışmıyor. Google, carstream vb programları engelliyor. Ancak telefona root atarsanız çalışabilir. Tabi bunun da kendince var. İnternette youtube videoları var bolca nasıl yapılacağı ile ilgili. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın