Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 201214 yıl comment_50359 Arkadaşlar focus' uma sis farı takmak ve takmamak arasında kararsız kaldım. Geçen gün servise gittim bana fiyatın 650 ile 750 tl arasında olacağını ve taktırmak istersem sipariş verebileceklerini söylediler. Ne dersiniz acaba dışarıda takılıyormu bileniniz var mı acaba daha uygun bir fiyata taktırabilir miyim? Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 201214 yıl comment_50362 Sis lamabalarinin kendisi 150 - 200 lira birsey olmasi lazim. Kablolama zaten tum focuslarda var. Bugune kadar olmayanina rastlamadim. Geriye birtek anahtar kaliyor ki o da hurdacidan 100 liraya falan alinir herhalde... Buna gore hesabinizi yaparsiniz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 201214 yıl Yazar comment_50366 biraz önce izmit teki servisi aradım sis lambalarının takımının 140 tl olduğunu söylediler ama onlar takma işlerini yapmıyorlarmış nasıl servisse bu anlamadım. o zaman düzce servisi neden böle fiyat çıkardı. Servislerin hepsi tek fiyat çalışmak zorunda değil mi? Kafam karıştı şimdi... Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 201214 yıl comment_50371 Karasız kalmanızın nedeni maliyet ise telaffuz edilenin yarı fiyatına mal olur. Yan sanayi çifti 100 TL altında ürünler var, Hella'nın uzaktan kumandalı komple tesisatı var 250 TL idi son gördüğümde, düğme bulmaya da gerek yok. Ayrıca Mertol'un yazdığı gibi eksikleri çıkmacıdan temin etmek de bir yöntem. Karasız kalmanızın nedeni işe yarayıp yaramadığı ise çok kısıtlı bir kullanım alanı olduğunu söyleyebilirim. Son 10 senede en fazla 3-5 kere sise denk gelmişimdir, çoğu da gündüzdü, yani ön sis farı olmadan da idare edebilecek durumdaydım. Gece aydınlatmasına hemen hiç katkısı yok, ancak sis ve şiddetli tipide iş görür. Süs amaçlı kullanımı da zaten kanunen yasak ve karşıdan gelenler için pek sevimli bir durum değil. Gerisi size kalmış... Şubat 28, 201214 yıl Cem Boneval tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 201214 yıl comment_50377 Sis farı bence yağışlı havalarda işe yarayan bir donanım. Taktırdığınızda eğer yağışlı havaya rastlarsanız fark edersiniz. Ancak 650 tl ye değermi. HAYIR! Fakat 150-200 arasına yaptırabileceğinizi düşünüyorum. Bence yaptırın. Ben uzun yolda hava yağışlıysa, sis varsa kullanıyorum, Kastamonu'da da zaten yağış ve sis bol oluyor. İşime yarıyor, Europa'ya da taktırmıştım, acayip faydasını gördüm onda, yalnız farlara ve sislere xenon taktırırım, şık durur diyorsanız işe yaramaz, sadece görsel olarak güzel olur. Sise yakalanırsanız ben ne yaptım dersiniz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 29, 201214 yıl Yazar comment_50790 sanayide sordum 140 tl dediler takmasıyla beraber 180 tl olurmuş. Ama yan sanayi tabi ki. Şimdi kuşkum şu yan sanayi dedikleri için ve sipariş üzeri geleceği için acaba focus ta orjinal gibi durur mu acaba. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 11, 201214 yıl comment_53404 Sis farlarını yan sanayi 6 TL ye aldım, çıkmacıdan orjinal iki kademe sis farlı anahtar 80 TL, montaj bana ait, Sis farlı focus paha biçilemez Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 11, 201214 yıl comment_53416 istanbul aksaray baysallar tuningte 65 tl çifti alt plastikleriyle birlikte orjinale okadar para vermeye gerek yok iri bir görsel parça olmadığı için detayındaki noksanlıklar göze çarpmaz hoş güzel bir arkadaşın aracına taktırdık orjinaliyle hiçbir farkı yok ne montajında nede ürünün oturmasında hiçbir sıkıntı yok far anahtarının kar lambası kademesine entegre ediliyor yani mandalı çekince arka kar lambası ve sisler yanmış oluyor hee bu arada montaj bedeli 40-50 tl civarıydı hatırlamıyorum şu an Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 12, 201214 yıl comment_53434 istanbul aksaray baysallar tuningte 65 tl çifti alt plastikleriyle birlikte orjinale okadar para vermeye gerek yok iri bir görsel parça olmadığı için detayındaki noksanlıklar göze çarpmaz hoş güzel bir arkadaşın aracına taktırdık orjinaliyle hiçbir farkı yok ne montajında nede ürünün oturmasında hiçbir sıkıntı yok far anahtarının kar lambası kademesine entegre ediliyor yani mandalı çekince arka kar lambası ve sisler yanmış oluyor hee bu arada montaj bedeli 40-50 tl civarıydı hatırlamıyorum şu an Kar lambası??? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 12, 201214 yıl comment_53436 Kar lambası??? Arka sislerden bahsediyor sanırım arkadaş abicim Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 12, 201214 yıl comment_53548 evet arka sislerden bahsediyorum gerçek işlevi kar lambasi arka sislerin Mart 12, 201214 yıl YkP CgTy tarafından düzenlendi Lütfen tamamen büyük harf kullanmayalım Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 12, 201214 yıl comment_53582 evet arka sislerden bahsediyorum gerçek işlevi kar lambasi arka sislerin Şimdi bunu şaka olarak mı algılamalıyım satır sonundaki güleç yüze bakarak, yoksa gerçeklik konusunda ciddi misiniz? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 12, 201214 yıl comment_53584 Ben şahsen ilk defa duydum arka sise kar lambası denildiğini. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın