Doğukan Özçelik Oluşturma zamanı: Mart 8, 2018 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mart 8, 2018 Merhaba arkadaşlar, - Ford Focus III Hb 1.6 Tdci Trend x , 42000 km 'de aldım satıcı aracın 40000'de bakımları yapıldığı söyledi tabi samimi olduğu için çok sorgulamadım tabi alırken Otorapor ekspertiz firmasına aracı komple kontrol ettirdim sıkıntısı yok dedi fakat ben biraz pirpirikli adamım yani ailem binecek araca sizce yine bir servis götüreyim mi - Birde aracın kendimce yapılması gereken bakımları nelerdir (Yağ kontrolü, Su kontrolü gibi) ben çok fazla anlamıyorum araçtan zamanla anlayacağım herhalde. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Admin Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2018 Otomatik MesajBu konu, Focus III > Ford Garajı > Mk3- Sorular ve Sorunlar kategorisinden Otomobiller Hakkında > Bakım - Servis & Yedek Parça kategorisine taşınmıştır.Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım.Saygılarımızla,Focus Club Tr Yönetimi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2018 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğukan Özçelik Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2018 1 saat önce, Admin yazdı: Otomatik Mesaj Bu konu, Focus III > Ford Garajı > Mk3- Sorular ve Sorunlar kategorisinden Otomobiller Hakkında > Bakım - Servis & Yedek Parça kategorisine taşınmıştır. Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım. Saygılarımızla, Focus Club Tr Yönetimi Çok özürdilerim konunun buraya ait olacğaını düşündüm .. tşk ederim. --0 dakika sonra eklendi-- 1 saat önce, Yakup Çağatay yazdı: Çok tşk ederim üstadım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2018 Arkadaşlar herkese kolay gelsin. Ford focus 1.6 TDCI 2015 makyajlı kasa aracımın bakım zamanı gelmeden bakım için gerekli orijinal ford ekipmanlarından oluşan bir bakım seti oluşturarak bakıma gideceğim. Yağı ve engine flushu aldım lakin yağ filitresi, yakıt filitresi, hava filitresi, karbonlu polen filitresi ararken 300 TL ye orijinal ford parçası buldum sizce pahalımı orijinal parçaları alabileceğim bir yer önerebilirmisiniz? Birde aracın fren balatalarının ömrü az kaldı parça kodu nedir nereden temin edebilirim. Üzerinde gelenle aynı parça takmak istiyorum. Tavsiyelerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum. Yukarı Çık Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cankut Bulut Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2018 11 dakika önce, Cafer Can Türkcan yazdı: orijinal parçaları alabileceğim bir yer önerebilirmisiniz? Sitemizin sponsoru @ER-OL Otomotiv ' den temin edebilirsiniz. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2018 (düzenlendi) Bilen arkadaşlar focus 2015 mca için ön arka fren balatası ve filitrelerin parça kodunu yazabilirlermi Temmuz 21, 2018 Misafir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap