Gürkan Çakıroğlu Oluşturma zamanı: Şubat 6, 2018 Raporla Share Oluşturma zamanı: Şubat 6, 2018 Selamlar, Ailede kullandığımız 2006 Focus 2 1.6 tdci (110 bg) aracımız için motor araştırıyorum. Er-ol otomotiv Berk bey parça ve sıfır sandık motor için çalışma yapıyor sağolsun. Ben de olası maliyet düşürme maksadıyla çıkma motor araştırmak istedim. Çevrenizde veya bildiğiniz esnaflarda çıkma motor var ise görüşmek/Fiyat almak isterim... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2018 attım benim tamirciye haber gelirse yazarım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2018 2 saat önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Ben de olası maliyet düşürme maksadıyla çıkma motor araştırmak istedim. Cikma motordan uzak dur derim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2018 Abi Ömerle görüşebilirsin, bi ara ellerinde oluyordu parçalayıp satıyorlardı. http://cakirotomotiv.com.tr/iletisim.php 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2018 2 saat önce, Servet Ö. yazdı: Cikma motordan uzak dur derim. Parçalar çok maliyetli Servet. Yeni motor da düşünüyorum, seçenekleri değerlendiriyorum... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2018 6 saat önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Parçalar çok maliyetli Servet. Yeni motor da düşünüyorum, seçenekleri değerlendiriyorum... Eh yırttık ve çok para harcamaya başladık bütçen ne acep? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2018 7 saat önce, Servet Ö. yazdı: Eh yırttık ve çok para harcamaya başladık bütçen ne acep? On bini geçmek istemiyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2018 2 saat önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: On bini geçmek istemiyorum. Sanirim o paralara zor guc sandik motor bulursun. Umarim dertsiz halledebilirsin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2018 20 dakika önce, Servet Ö. yazdı: Sanirim o paralara zor guc sandik motor bulursun. Umarim dertsiz halledebilirsin. 8 bin sandık motor var ama turbo-alternatör vb. yok üstünde... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2018 3 saat önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: On bini geçmek istemiyorum. abicim dikkat et fırıldaklar euro 4 1.6 tdci pistonlarını rektefecide euro 5 taktırıp euro 4 diye satıyolarmış aman bilindik büyük işin arkasında olan bir yerden alışverişini yap faturanı almayı ihmal etme !!! 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap