Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Sync 3 Yazılım Güncellemeleri

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
2 saat önce, Tuncay A. yazdı:

Ram olarak hangisini almak lazım?

Ram kodunu ben de bulamadım. Sadece 1GB yerine 2GB kullanılması gerektiğini biliyorum.

• Yanıt 182
  • Görüntüleme 85,2k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Murat Kav.
    Murat Kav.

Buralar eski kalmış. Bir tane modlu sync 3 resmi atalım buraya 🙂  Sync 3.4.22251.   

• Bi deneme yaptım, 2020 model fordlarda kullanılacak yeni sync versiyonunu kurdum. Bu henüz beta gibi bir şey (v 3.202). V3.4 olarak yakında çıkacak sanırım. Değişik, ilginç detaylar var. Radyo is

• Murat Kav.
    Murat Kav.

2020 model v3.4'ü yükledik Rus arkadaşların da desteği ile. Temel olarak v3.202 ile benzer. Onun çok daha az hatalı hali. Grafiklerdeki hataları gidermişler. Bir kaç ilginç detay da var. Mesela normal

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Ne cimri firma. Koy 4 Gb ram. Tepe tepe kullansın herkes. :)

Yanıtlama zamanı:

Bugün haritayı güncelledim. Daha önce versiyonumuz F6.1 idi. Veritabanı 09/2016 olarak görünüyordu. Yeni versiyon F7 ve 11/2017 tarihli.

harita00.jpg

harita01.jpg

Yanıtlama zamanı:

keske ABD olanlari boyle rahat guncellense

• 3 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Dun Nisan 3 derlemesi cikti 18093

Yanıtlama zamanı:

Bu rakamların ne anlama geldiğini öğrenmiş olduk, jülyen takvimi imiş. "18093" = "2018 yılının 93. günü"

Yanıtlama zamanı:

18093'ü bugün kurdum. Çalışmasında sorun görmedim ama kapanışlarda ekran kısılıp açılıyordu, ben de 18025'i geri yükledim. Bir fark yok zati.

Tahminim bu sürümler bir çeşit beta, bazı beklenmedik buglar olabiliyor. Bir sorun ya da önemil bir gelişme olmadığı sürece, resmi sürümleri kullanmak daha iyi.

--5 dakika sonra eklendi--

Artık otomatik saat güncellemesinde Kaliningrad diye bir yer çıkıyor. Neresi bilmiyorum ama saat doğru çalışıyor . 

kaliningrad.JPG

Yanıtlama zamanı:
Bir saat önce, Murat Kav. yazdı:

18093'ü bugün kurdum. Çalışmasında sorun görmedim ama kapanışlarda ekran kısılıp açılıyordu, ben de 18025'i geri yükledim. Bir fark yok zati.

Tahminim bu sürümler bir çeşit beta, bazı beklenmedik buglar olabiliyor. Bir sorun ya da önemil bir gelişme olmadığı sürece, resmi sürümleri kullanmak daha iyi.

Artık otomatik saat güncellemesinde Kaliningrad diye bir yer çıkıyor. Neresi bilmiyorum ama saat doğru çalışıyor . 

kaliningrad.JPG

O titremelere bende gicik oluyorum, özellikle ekran karartma ve aydınlık geçişlerinde...

Yanıtlama zamanı:
22.04.2018 - 19:48 tarihinde, Murat Kav. yazdı:

kaliningrad.JPG

Bu arada otomatik saat dilimi güncellemesi bana henüz gelmedi.

Yanıtlama zamanı:
6 saat önce, Tuncay A. yazdı:

Bu arada otomatik saat dilimi güncellemesi bana henüz gelmedi.

Saat dilimi f7 haritayla değişti

• 2 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

2017 FocusTitanyumda Sync 3 e yetkili serviste navigasyon, geri görüş kamerası taktırdım. Takıldıktan onra aracı içi sıcak olduüunda ekrana görüntü yok ancak radyo ve mp3 çalmaya devam ediyor. Garantili olduğu için servis getirin bakalım dedi. Niçin ekran kafasına göre gidiyor bilen var mı.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
31 dakika önce, Murat Çeviren yazdı:

2017 FocusTitanyumda Sync 3 e yetkili serviste navigasyon, geri görüş kamerası taktırdım. Takıldıktan onra aracı içi sıcak olduüunda ekrana görüntü yok ancak radyo ve mp3 çalmaya devam ediyor. Garantili olduğu için servis getirin bakalım dedi. Niçin ekran kafasına göre gidiyor bilen var mı.

Panelin fotoğrafını ekler misiniz?

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:
‎30‎.‎6‎.‎2018 - 12:50 tarihinde, Yakup Çağatay yazdı:

Panelin fotoğrafını ekler misiniz?

Bu sayfadaki 22 mart tarihli 3. mesajdaki ekranın aynısıdır. Şu an pc den yazdığım için fotoğraf çekemiyorum. Çektiğimde  buraya atarım

• 3 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:
22.03.2018 - 19:36 tarihinde, Murat Kav. yazdı:

Bugün haritayı güncelledim. Daha önce versiyonumuz F6.1 idi. Veritabanı 09/2016 olarak görünüyordu. Yeni versiyon F7 ve 11/2017 tarihli.

harita00.jpg

harita01.jpg

Murat Bey .

f7 harita güncellemesinin dosya varmıdır elinizde.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.