Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Youtube Auto ve Sync 3

Featured Replies

• 2 hafta sonra...
  • Yanıt 44
  • Görüntüleme 18,9k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• bak sen torpillisin!  bana hareket halinde klip çalıştırıyorum diye ne kızmışlardı  

• Murat Kav.
    Murat Kav.

Az önce 1.7.5'i test ettim. Telefondaki videoları da oynattı. Bir yavaşlık görmedim. Bu versiyonda en sağa yeni bir ikon gelmiş.O ikona basınca, yukarıdaki resme benzer bir ekran geldi (daha doğrusu b

• Murat Kav.
    Murat Kav.

Android Auto için, mirrorlink apk'sı da çıkmış. Satıcam ben ayfonu 

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Çocuklara yolda giderken film izlettiriyordum .Dual seslileri tanımıyor ses vermiyor, bende vlc kurdum gayet güzel çalışıyor.

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

AAMirror programını kurup test yaptım bugün. Galiba en iyisi bu, çünkü telefonda ne varsa çalıştırıyor. Yandex dahil :) 

IMG_7784.JPG

IMG_7785.JPG

IMG_7788.JPG

IMG_7790.JPG

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Telefona android auto v3.0 yükledikten sonra tüm bu uygulamalar kayboldu. v2.9'u geri yükleyince hepsi geri geldi. Google da çalışıyor bir taraftan.

Yanıtlama zamanı:

Dün ben de güncellemek zorunda kaldığım Android Auto'yu. Bütün ekstralar kayboldu. :( Bakalım neler olacak...

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
39 dakika önce, Günal Yılmaz yazdı:

Dün ben de güncellemek zorunda kaldığım Android Auto'yu. Bütün ekstralar kayboldu. :( Bakalım neler olacak...

Geri yükle 2.9'u :) 

Bu arada kablosuz android auto çıkacak falan diyorlar. Yakında wireless + sesli komut ile devreye girecekmiş. 

Yanıtlama zamanı:

2.9 u yüklesem de yarın öbür gün yine güncellemek zorunda kalacağım. Yine aynı durum yaşanacak. Diğer geliştiriciler bir şeyler yaparlar inşallah tez vakitte. Çocuk hafta sonu "Baba neden video açmıyorsun?" diye mırıldandı epey. :) 

Kablosuz konuşuluyor ama bizim ülkeye resmi destek verilmemesi çok can sıkıcı. Yakında Siri benzeri olan Google Asistan hizmetine 30 yeni dil desteği eklenecekmiş ve Türkçe'nin de bu paketin içinde olması muhtemelmiş. O zaman sesli komutlar daha eğlenceli olur. Hatta yalnız ve uzun yollarda muhabbetçi bile olur belki. :) 

Yanıtlama zamanı:

bende 2,9 release yüklü aynı sorun bende de var .Ekran donuyor harita açmıyor.şarkılar çalmıyor car stream çalışmıyor .AAmirror da öyle .Mirror mu yapıyo acaba dedim sildim gene aynı.Autoyu versiyon düşürüp denicem.

Yanıtlama zamanı:

Murat Bey sizden bir şey rica edicem.AAmirror programını kullanıyordum ama bir sorun yüzünden silip tekrar kururnca kullanamaz oldum.Telefonumdaki programlar ekrana geliyor ama çalıştırınca tel de çalışıyor ama sync da kararıp kalıyo. Bunları nasıl ayarlamam gerekiyor. yardım ederseniz sevinirim. 

Screenshot_20180302-231455.png

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
22 saat önce, Sinan Güneş yazdı:

Murat Bey sizden bir şey rica edicem.AAmirror programını kullanıyordum ama bir sorun yüzünden silip tekrar kururnca kullanamaz oldum.Telefonumdaki programlar ekrana geliyor ama çalıştırınca tel de çalışıyor ama sync da kararıp kalıyo. Bunları nasıl ayarlamam gerekiyor. yardım ederseniz sevinirim. 

Screenshot_20180302-231455.png

Açıkcası bir sorun göremedim, yprum yapamıyorum.

• 1 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Google yaptı yine yapacağını. Bir hafta kadar önce Google Play Services güncellemesi ile uygulamaları engelledi. Güncellemeyi kaldırıp kullanabilmek mümkün ama bunun sonu yok. Her güncellemede aynı işi yapmak hem telefonu güvensiz hale getirebilir hem de sürekli uğraş gerektiriyor. 

Kalıcı bir çözüm bulabilen var mı acaba?

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
36 dakika önce, Günal Yılmaz yazdı:

Google yaptı yine yapacağını. Bir hafta kadar önce Google Play Services güncellemesi ile uygulamaları engelledi. Güncellemeyi kaldırıp kullanabilmek mümkün ama bunun sonu yok. Her güncellemede aynı işi yapmak hem telefonu güvensiz hale getirebilir hem de sürekli uğraş gerektiriyor. 

Kalıcı bir çözüm bulabilen var mı acaba?

Ruslar burada bir yol çizmiş ama ben uğraşamayacağım artık. Zati arabada video izlemek tehlikeli, çocuklar tablete baksın :P 

http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=651767&st=3720#entry72388736

Yanıtlama zamanı:
51 dakika önce, Murat Kav. yazdı:

Ruslar burada bir yol çizmiş ama ben uğraşamayacağım artık. Zati arabada video izlemek tehlikeli, çocuklar tablete baksın :P 

Aynen bende usandım. Uygulamalarıda sildim artık.

Yanıtlama zamanı:
52 dakika önce, Murat Kav. yazdı:

ben uğraşamayacağım artık

Boşver abi sync de neymiş. Senle başka işlerimiz var bizim.

Yanıtlama zamanı:
4 saat önce, Murat Kav. yazdı:

Her seferinde kulağı tersten tutmaya çalışmak gibi oluyor bu işler. O yüzden ben de bıraktım (çaktırmadan takip ediyorum ama). :)

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.