Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 20178 yıl comment_450973 Aralık 9, 20178 yıl Ogün Özemre tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 20178 yıl comment_452180 Ben artık eski ben değilim. Başka şey dinlemekte zorlanıyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 20178 yıl comment_452207 U2'nin yeni albümü "Songs of Experience" (Tecrübenin şarkıları) yaşlandık ama hala varız diyor. Yılların klasik "rock" tınısını bozmadan, kolay izlenebilir, sağlam dokulu güzel bir albüm yapmışlar. Ancak yine de yaşlılığın getirdiği bi heyecansızlığı sezmemek mümkün değil, biraz klişeye kaymış, yer yer durağanlaşan ve insanı yüreğinden maalesef yakalayamayan şarkılar olmuş. Yine de U2 severler için edinilmesi gereken bir çalışma. İki örnek: Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 20178 yıl comment_452658 --10 minutes later eklendi-- Günü şöyle kapatayım Eskitemedim bu şarkıyı... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 20178 yıl comment_452755 nedense dinleyince farklı izleyince farklı oluyor bu şarkı Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 20178 yıl comment_452849 Bu günlerde cuk diye oturuyor yerine. Dünya Zalimler Dünyası Giden Zalim Gelen Zalim İnsanlığın Yüzkarası Hayvan Gibi Ölen Zalim Almış Ele Arsızlığı Baştan Başa Yersizliği Bilmem Neden Hırsızlığı Yapan Değil Bilen Zalim Ben İnsanlar Dargınıyım Dertlilerin Yorgunuyum Sanki Felek Vurgunuyum Bu Halime Gülen Zalim Sevmem Dünya Muradını Görenler Görmüş Tadını Mahzuninin Kanadını Kırıp Kırıp Yolan Zalim Aşık Mahzuni Şerif --6 minutes later eklendi-- Üstüne şunu koymazsam çatlarım Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 20178 yıl comment_452851 Aklımda dizeler.. "Gece, büyük laciverdi bahçe.." 02.45 an itibari ile sessizlik, sanırım kafamı dinliyorum:) Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın