Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 20178 yıl comment_448714 Selamın aleyküm abilerim Abilerim nasipse focus 3.5 1.6tdci titanium almayı düşünüyoruz. Bu araca 2.0 tdci turbo vs ve yazılım watercooler vs setup yapsak ne kadar sağlıklı olur sorun çıkarırmı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 20178 yıl comment_448765 Merhaba kardeşim Bektaş Talay diye bir kardeşimiz 184 hp elde etti. Fakat araç Focus mk 2 kasa idi . Senin alacağın aracın motoru biraz daha farklı olacak sonuçta euro 5 motor var. Yaklaşık olarak aynı hp leri yakalarsın diye tahmin ediyorum. Sorun çıkmasına gelince mutlaka çıkacaktır. Sonuçta belli bir gücün üstünde motoru zorlayacaksın . Benim tavsiyem önce standart olarak kullan yetmez ise soft bir chiptuning uygulması yap oda yetmez ise hard bir yazılım yapman. Bunlar harcayacağın zaman ve paraya göre daha makul iyileştirmeler. Chiptuning yapınca motorun sağlıklı kalacak diye bir düşüncen olmasın illaki motor ömründen çalacaksın bunuda unutma. Benim aracımda soft bir yazılım mevcut en çok dikkat ettiğim nokta bakımlarını aksatmadan ve zamanından önce yaptırmak yani 15 000 km yerine her 10000 km de bakıma sokuyorum. 6 yıldır çok şükür hiç bir problem çıkarmadı. Kolay gelsin. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 20178 yıl comment_448776 Aradığın sorunun cevabı @Serkan Karakoca da Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 20178 yıl comment_448833 1.6 tdci 115lik focus 3de hybrd turbo big cooler egr off down pipe şnorkel uygulaması k&N hava filtresi stage 3 yazılımla 185hp 350 tork elde etmiştik şu an 1.6 tdci 3.5 kasa için çalışmalarımız devam ediyor.2.0 tdci turboyu yapısı gereği takamıyorsun wasgate yukarda kaldığı için kaput kapanmıyor yakında sonuçlanır mekanik bitmek üzere enjektörleri büyütmeye gerek kalmaz ise Kasım 25, 20178 yıl Serkan Karakoca tarafından düzenlendi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın