Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 20178 yıl comment_444454 Arkadaşlar merhabalar. Aracım 2013, focus hb titanium+smart yani ses sistemim sony..bir sorun var gibi..son 1 haftada 2 kez başıma geldi..okul dönüşü akşam aracı park ediyorum..ki müzik açık olsa bile otomatik kendini kapatıyor sistem..stop edince aracı..yine de manuel kapatıyorum..dönüp kontrol edenlerdenim kapı vs..öğlen okula giderken bakıyorum araçtan ses geliyor, radyo açık..müzik çalıyor..sabaha kadar çalmış..2 kez olması düşündürdü..yahu bu neden olabilir? Başına benzer bir sorun gelen var mı bu şekilde? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 20178 yıl comment_444460 Teybin açma/kapama tuşu basılı kalıyor olabilir. Benimde başıma gelmişti aynı olay,teyp panelini söküp tuşları temizledim şimdilik bir sorun yok.Ancak şu var kontak kapandıktan sonra 15 yada 30dk içinde teyp otomatik kapanıyor biz teybi tekrar açarsak bir daha mı sayıyor bu süreyi yoksa manuel kapatılana kadar çalışıyor mu o konu hakkında fikrim yok. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 20178 yıl comment_444464 Bildiğim saat 19.00 da kapalı halde kilitlediğim..sabah 11 gibi geldiğimde çalışıyor olması..ara sıra seyir halinde iken basılı kaldığı, açma kapama tuşunun gömülü kaldığı olmuştu.. Ekim 24, 20178 yıl Misafir tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 20188 yıl comment_479731 Akünüz bitmeye yakın. Aynı olay benim mk2 de başıma geldi. Araba Ankara havası çalmaya başlamış, güvenlikler haber verdi. Marş basmadı. Aküyü evde şarj edip ertesi gün yeniledim. Problem kalmadı... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın