Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 20178 yıl comment_443204 Arkadaşlar bir genel kültür sorusu soracağım. Diyelim yeni arabamız var; sanayiye özel ustaya götürdük birşeyler yaptırdık; atıyorum turboyu söktük, geri taktık. Bir hata verdiyse ecu dan sildik. Yetkili servis bunu nasıl anlıyor da garanti, dışına çıkarıyor? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 20178 yıl comment_443210 Otomatik MesajBu konu, Ortak Alan - Sosyal > Konu Dışı Paylaşımlar kategorisinden Otomobiller Hakkında > Bakım - Servis & Yedek Parça kategorisine taşınmıştır.Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım.Saygılarımızla,Focus Club Tr Yönetimi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 20178 yıl comment_443211 21 dakika önce, İbrahim_Aslan yazdı: Arkadaşlar bir genel kültür sorusu soracağım. Diyelim yeni arabamız var; sanayiye özel ustaya götürdük birşeyler yaptırdık; atıyorum turboyu söktük, geri taktık. Bir hata verdiyse ecu dan sildik. Yetkili servis bunu nasıl anlıyor da garanti, dışına çıkarıyor? Hiç iz bırakmadan söküp takabilirmisiniz? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 20178 yıl Yazar comment_443214 görsel izleri es geçiyorum ki ne kadar ispat olabilir Şimdi, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Hiç iz bırakmadan söküp takabilirmisiniz? merak ettiğim bunun teknik bir altyapısı var mı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 20178 yıl comment_443216 10 dakika önce, İbrahim_Aslan yazdı: görsel izleri es geçiyorum ki ne kadar ispat olabilir merak ettiğim bunun teknik bir altyapısı var mı? Teknik altyapı tartışılır ama servisin dışarıda yapılan müdahaleyi anlama ihtimali yüksek. Tabi burada art niyetli davranmak isteyen müşteri faktörü de önemli. İspat konusuna gelince, servis en ufak bir şüphede kendi prosedürünü uygular doğal olarak... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 20178 yıl comment_443302 Fiziki izleri yoksayarsak, bence verilen arıza kodunun silinmesinden servis bulabilir diye düşünüyorum. Hiç bir şekilde iz kalmayacaksa zaten bulamazlar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 20178 yıl comment_443310 Bence hiç bir servis o kadar kurcalamaz. Garantiye girebiliyorsa, garantiye sokulur. Sökülmüş sökülmemiş bakılmaz. Niyet önemli tabi. Müşteri orjinal parçayı söküp, piyasadan bozuk bir parça bulup koyarsa bu büyük ihtimalle anlaşılır. Bunu anlamanın çeşitli yolları var. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın