Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus Geniş Ekran Problemi

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Fatih S. yazdı:

ne yapmamı tavsiye edersiniz servis işi olmaz ama antalya da ekran tamiri yapan birisi var tamda bizim yaşadığımız sorundan bahsetmiş fotoğrafları istedi yolladım dönüş yapmadı.
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-yedek-parca-ford-focus-iii-gosterge-paneli-tamiri-2-yil-garanti-463717914/detay

ben o parayı vermeden önce kesinlikle yazılım işini denerdim. ihtimali düşük görüyorum ama denemekten zarar gelmez.

• Yanıt 59
  • Görüntüleme 9,4k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Gürkan Çakıroğlu
    Gürkan Çakıroğlu

Eveetttt --0 dakika sonra eklendi-- Bende var sırrı ?

• Ama çok yavaşsın 22 km/h... nedirki?? --4 dakika sonra eklendi-- İşinize yarar kodları vereyim. İstediğiniz şekilde 4 lü ekranı değiştirebilirsiniz. Ama yapmak isteyen diğer arkadaşlar için en öneml

• Gürkan Çakıroğlu
    Gürkan Çakıroğlu

Aynısı başımıza geldi, lcd ekran çalışmadı yeni bir lcd ekran alarak değiştirdik ve çalıştı...

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
ben o parayı vermeden önce kesinlikle yazılım işini denerdim. ihtimali düşük görüyorum ama denemekten zarar gelmez.

benim araç 2011 model ekran makyajlı focusa ait yazılım atarlar mı?
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
servis zaten olmaz dediniz, elm ile atarken ne isterseniz onu atarsınız.

işte nasıl yapacam neden yazılım atılır nasıl baslayacam hicbir fikrim yok.Rus sitelerini araştırdım beynim bulandı.
  • 1 yıl sonra...
Yanıtlama zamanı:

Biz bunun benzinli versiyonunu araştırıyorduk, daha 2-3 gün önce Ford yetkili servisteki tanıdıklarla muhabbet ederken konu buraya geldi. Normal ekranlı focusa geniş ekranlı gösterge takarsanız uzun vadede GEM modülüne zarar verir dediler. Konudan pek anlamadığımız için bir şey diyemedik, sizler ne düşünüyorsunuz bu konuyla ilgili?

Yanıtlama zamanı:
21 dakika önce, Samet Çörekçioğlu yazdı:

Biz bunun benzinli versiyonunu araştırıyorduk, daha 2-3 gün önce Ford yetkili servisteki tanıdıklarla muhabbet ederken konu buraya geldi. Normal ekranlı focusa geniş ekranlı gösterge takarsanız uzun vadede GEM modülüne zarar verir dediler. Konudan pek anlamadığımız için bir şey diyemedik, sizler ne düşünüyorsunuz bu konuyla ilgili?

İlk defa böyle bir şey duydum. Yıllardır geniş ekran takılı ve benden daha uzun süre kullanan arkadaşlar var, sonuçta orjinal ekipman.

Yani servisteki arkadaşlar sallamışlar gibi...

Yanıtlama zamanı:

Olabilir çünkü piyasada gezen çoğu ekran arızalı yani defolu ürünler birçok kimse sıfır ürün takmıyor. Sıfır (arızasız) takıldığı taktirde arızaya sebep olacağını sanmam. 

Yanıtlama zamanı:

Biz hatta dizele, benzinli göstergesi taktık, 2 yıldır çıt yok. 

• 1 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:
13.09.2017 - 17:17 tarihinde, Gürkan Çakıroğlu yazdı:

Eveetttt

--0 dakika sonra eklendi--

Bende var sırrı ?

14.09.2017 - 15:51 tarihinde, Tuncay A. yazdı:

@Teoman S. Hızlı olan kazanir.

IMG_20170908_181650.jpg

Ağalar bu 4'lü yol bilgisayarına Anlık Hızı eklemenin yolu nedir?

Yanıtlama zamanı:
Bir saat önce, Alper Sakallı yazdı:

Ağalar bu 4'lü yol bilgisayarına Anlık Hızı eklemenin yolu nedir?

Elm konusunda açıklamalar mevcut. 

Yanıtlama zamanı:
2 saat önce, Tuncay A. yazdı:

Elm konusunda açıklamalar mevcut. 

Eyvallah 

Yanıtlama zamanı:
18.12.2018 - 06:46 tarihinde, Tuncay A. yazdı:

Biz hatta dizele, benzinli göstergesi taktık, 2 yıldır çıt yok. 

Peki devir göstergesi nasıl oluyor? Ya da şöyle diyeyim benzinli takınca nasıl bir sorun yaşıyoruz? 
Ayrıca sensör olayını anlamadım, ekranı değişince otomatik park ve sensörler çalışmıyor mu?

Yanıtlama zamanı:
5 saat önce, Furkan Çiçek yazdı:

Peki devir göstergesi nasıl oluyor? Ya da şöyle diyeyim benzinli takınca nasıl bir sorun yaşıyoruz? 
Ayrıca sensör olayını anlamadım, ekranı değişince otomatik park ve sensörler çalışmıyor mu?

Devir tarafı modifiye edilip yapıldı.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.