Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 20178 yıl comment_441715 Şimdi, Fatih S. yazdı: ne yapmamı tavsiye edersiniz servis işi olmaz ama antalya da ekran tamiri yapan birisi var tamda bizim yaşadığımız sorundan bahsetmiş fotoğrafları istedi yolladım dönüş yapmadı.http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-yedek-parca-ford-focus-iii-gosterge-paneli-tamiri-2-yil-garanti-463717914/detay ben o parayı vermeden önce kesinlikle yazılım işini denerdim. ihtimali düşük görüyorum ama denemekten zarar gelmez. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 20178 yıl Yazar comment_441716 ben o parayı vermeden önce kesinlikle yazılım işini denerdim. ihtimali düşük görüyorum ama denemekten zarar gelmez.benim araç 2011 model ekran makyajlı focusa ait yazılım atarlar mı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 20178 yıl comment_441717 Şimdi, Fatih S. yazdı: benim araç 2011 model ekran makyajlı focusa ait yazılım atarlar mı? servis zaten olmaz dediniz, elm ile atarken ne isterseniz onu atarsınız. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 20178 yıl Yazar comment_441718 servis zaten olmaz dediniz, elm ile atarken ne isterseniz onu atarsınız.işte nasıl yapacam neden yazılım atılır nasıl baslayacam hicbir fikrim yok.Rus sitelerini araştırdım beynim bulandı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 20187 yıl comment_490478 Biz bunun benzinli versiyonunu araştırıyorduk, daha 2-3 gün önce Ford yetkili servisteki tanıdıklarla muhabbet ederken konu buraya geldi. Normal ekranlı focusa geniş ekranlı gösterge takarsanız uzun vadede GEM modülüne zarar verir dediler. Konudan pek anlamadığımız için bir şey diyemedik, sizler ne düşünüyorsunuz bu konuyla ilgili? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 20187 yıl comment_490480 21 dakika önce, Samet Çörekçioğlu yazdı: Biz bunun benzinli versiyonunu araştırıyorduk, daha 2-3 gün önce Ford yetkili servisteki tanıdıklarla muhabbet ederken konu buraya geldi. Normal ekranlı focusa geniş ekranlı gösterge takarsanız uzun vadede GEM modülüne zarar verir dediler. Konudan pek anlamadığımız için bir şey diyemedik, sizler ne düşünüyorsunuz bu konuyla ilgili? İlk defa böyle bir şey duydum. Yıllardır geniş ekran takılı ve benden daha uzun süre kullanan arkadaşlar var, sonuçta orjinal ekipman. Yani servisteki arkadaşlar sallamışlar gibi... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 20187 yıl comment_490481 Olabilir çünkü piyasada gezen çoğu ekran arızalı yani defolu ürünler birçok kimse sıfır ürün takmıyor. Sıfır (arızasız) takıldığı taktirde arızaya sebep olacağını sanmam. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 20187 yıl comment_490489 Biz hatta dizele, benzinli göstergesi taktık, 2 yıldır çıt yok. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 20187 yıl comment_490492 7 saat önce, Yakup Çağatay yazdı: çoğu ekran arızalı Arızalı ise her şey mümkün tabiki. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 20197 yıl comment_494507 13.09.2017 - 17:17 tarihinde, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Eveetttt --0 dakika sonra eklendi-- Bende var sırrı ? 14.09.2017 - 15:51 tarihinde, Tuncay A. yazdı: @Teoman S. Hızlı olan kazanir. Ağalar bu 4'lü yol bilgisayarına Anlık Hızı eklemenin yolu nedir? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 20197 yıl comment_494510 Bir saat önce, Alper Sakallı yazdı: Ağalar bu 4'lü yol bilgisayarına Anlık Hızı eklemenin yolu nedir? Elm konusunda açıklamalar mevcut. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 20197 yıl comment_494523 2 saat önce, Tuncay A. yazdı: Elm konusunda açıklamalar mevcut. Eyvallah Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 20197 yıl comment_494689 18.12.2018 - 06:46 tarihinde, Tuncay A. yazdı: Biz hatta dizele, benzinli göstergesi taktık, 2 yıldır çıt yok. Peki devir göstergesi nasıl oluyor? Ya da şöyle diyeyim benzinli takınca nasıl bir sorun yaşıyoruz? Ayrıca sensör olayını anlamadım, ekranı değişince otomatik park ve sensörler çalışmıyor mu? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 20197 yıl comment_494690 2 saat önce, Furkan Çiçek yazdı: Ayrıca sensör olayını anlamadım, ekranı değişince otomatik park ve sensörler çalışmıyor mu? mca göstergesi takınca sesi gidiyor olması lazım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 20197 yıl comment_494703 5 saat önce, Furkan Çiçek yazdı: Peki devir göstergesi nasıl oluyor? Ya da şöyle diyeyim benzinli takınca nasıl bir sorun yaşıyoruz? Ayrıca sensör olayını anlamadım, ekranı değişince otomatik park ve sensörler çalışmıyor mu? Devir tarafı modifiye edilip yapıldı. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın