Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 20178 yıl comment_441729 11 dakika önce, Cem Boneval yazdı: Ne güzel renk... Jantlar da iyi gitmiş. Teşekkürler hocam Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 20178 yıl comment_441739 Fevkaladenin fevkinde olmuş,biraz daha abartayım 10 numero beş yıldız Kazasız belasız kardeşim Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 20178 yıl comment_441740 1 dakika önce, Turhan Atasoy yazdı: Fevkaladenin fevkinde olmuş,biraz daha abartayım 10 numero beş yıldız Kazasız belasız kardeşim Allah razı olsun teşekkür ederim ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 20178 yıl comment_441741 1 dakika önce, Zafer Akbs yazdı: Allah razı olsun teşekkür ederim ? İzlenimlerini paylaşırsan sevinirim,ben Mondeo jantı aramaya başladım bile Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 20178 yıl comment_441748 24 dakika önce, Turhan Atasoy yazdı: İzlenimlerini paylaşırsan sevinirim,ben Mondeo jantı aramaya başladım bile Bu jantı zaten en başından beri istiyodum. f3 kasanın spor jantını düşünüyodum ama iyikide kararımı değiştirmemişim. Jant oem olması nedeniyle gerek sağlamlık gerek ağırlık konusunda hiçbir sıkıntı yok. Güzel bir lastik kombinasyonu ile tadından yenmez. Ben lastiği dunlop sport fm800 olarak aldım etiket değerleri güzel F/P olarak tavsiye ederim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 20178 yıl comment_441753 Güzel benzerlik [emoji39] hayırlı olsun güle güle kullanın. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 20178 yıl comment_441777 İs yerinde çekmemeden bere çıktı. Winter is comming Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 20178 yıl comment_441947 Güle güle kullan. Bulursam alıcam bu janttan Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 20178 yıl comment_442039 3 dakika önce, Göksel Yaman yazdı: Güle güle kullan zafer. Maaşallah Teşekkürler Göksel Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 20178 yıl comment_449485 Öncelikle jantlarınız hayırlı olsun, bende aracım için benzer bir uygulama düşünüyorum. Ancak kafama takılan bir soru var, yanıtlarsanız sevinirim. Yazlık takım olarak bende 17 inch mondeo jantına geçmek, mevcut 16 inch jantlarımı kışlık lastiklerimle kullanmaya devam etmek istiyorum. Bu tarz kullanım için bir takım daha lastik basınç sensörü almam mı gerekecek? Yoksa bunun daha pratik bir yolu var mıdır? Teşekkürler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 20178 yıl comment_449488 26 dakika önce, Bora Palabıyık yazdı: Öncelikle jantlarınız hayırlı olsun, bende aracım için benzer bir uygulama düşünüyorum. Ancak kafama takılan bir soru var, yanıtlarsanız sevinirim. Yazlık takım olarak bende 17 inch mondeo jantına geçmek, mevcut 16 inch jantlarımı kışlık lastiklerimle kullanmaya devam etmek istiyorum. Bu tarz kullanım için bir takım daha lastik basınç sensörü almam mı gerekecek? Yoksa bunun daha pratik bir yolu var mıdır? Teşekkürler. Teşekkür ederim. Bütçe varsa bir takım basınç sensörü almak en temizi ( uğraş gerektirmez bir defalığa mahsus tanıtımı yapılacak sadece) İlave sensör almak istemiyorsanız ESP den lastik basınç arıza ışığı iptal edilebiliyor söylentisi var. ( bunu ben uygulamadım @Gürkan Çakıroğlu veya @Doğan Kurban danışabilirsiniz) Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 20178 yıl comment_449491 48 dakika önce, Bora Palabıyık yazdı: Öncelikle jantlarınız hayırlı olsun, bende aracım için benzer bir uygulama düşünüyorum. Ancak kafama takılan bir soru var, yanıtlarsanız sevinirim. Yazlık takım olarak bende 17 inch mondeo jantına geçmek, mevcut 16 inch jantlarımı kışlık lastiklerimle kullanmaya devam etmek istiyorum. Bu tarz kullanım için bir takım daha lastik basınç sensörü almam mı gerekecek? Yoksa bunun daha pratik bir yolu var mıdır? Teşekkürler. Zafer'e sormuşsunuz ama denk gelmişken cevaplayayım. İki yöntem var. Ya bir set daha basınç sensörü alacaksınız yada ELM kablosu ile aracınıza bağlanıp lastik basınç sensörlerinizi iptal ettireceksiniz. Ama bu demek değil ki lastik basınç denetimi çalışmayacak... ABS üzerinden yine lastik basınç denetimi almaya devam edeceksiniz. Sadece sensörlerin işlevi kalmayacak. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 19, 20188 yıl comment_463597 Tekrar merhaba arkadaşlar, Bugün itibariyle bende çok beğendiğim 17 inç Mondeo jantlarına geçiş yaptım. Lastik olarak F/P açısından avantajlı olarak gördüğüm Falken Ziex ze914 Ecorun modelini tercih ettim. Ebat olarak 225/45/17 ile 215/50/17 arasında kararsız kalsamda tercihim 215/50/17'den yana kullandım. Bu kombinasyon forumda yanılmıyorsam sedan karoserde ilk kez gerçekleşti. Süreçte sorularımı cevaplayarak yardımcı olan üstadlara bir kez daha teşekkür ederim. Araç görsellerini sizlerin beğenisine sunuyor, iyi çalışmalar diliyorum. --0 dakika sonra eklendi-- Mart 19, 20188 yıl Bora Palabıyık tarafından düzenlendi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın