Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Bora Palabıyık

Üye
  • Toplam İleti

    3
  • Katılım

  • Son ziyaret

Bora Palabıyık tarafından yazılan her şey

  1. Arkadaşlar merhabalar, Dün aracımın 45 bin km bakımını (Şanzıman yağı ve fren hidroliği yağı değişimi dahil) 1.550 TL'ye Ankara Ford Başer'de yaptırdım. 31 Mart'a kadar Tıp Bayramı indirimi kampanyası kapsamında %25 indirim alarak işlemleri yaptırdım. Süreç boyunca müşteri temsilcisi Arzu Hanım çok yardımcı oldu. Bakım boyunca ikame araç (Yeni Ford Focus) hizmetinden yararlandım. Düşünen arkadaşlara tavsiye ederim.
  2. Tekrar merhaba arkadaşlar, Bugün itibariyle bende çok beğendiğim 17 inç Mondeo jantlarına geçiş yaptım. Lastik olarak F/P açısından avantajlı olarak gördüğüm Falken Ziex ze914 Ecorun modelini tercih ettim. Ebat olarak 225/45/17 ile 215/50/17 arasında kararsız kalsamda tercihim 215/50/17'den yana kullandım. Bu kombinasyon forumda yanılmıyorsam sedan karoserde ilk kez gerçekleşti. Süreçte sorularımı cevaplayarak yardımcı olan üstadlara bir kez daha teşekkür ederim. Araç görsellerini sizlerin beğenisine sunuyor, iyi çalışmalar diliyorum. --0 dakika sonra eklendi--
  3. Öncelikle jantlarınız hayırlı olsun, bende aracım için benzer bir uygulama düşünüyorum. Ancak kafama takılan bir soru var, yanıtlarsanız sevinirim. Yazlık takım olarak bende 17 inch mondeo jantına geçmek, mevcut 16 inch jantlarımı kışlık lastiklerimle kullanmaya devam etmek istiyorum. Bu tarz kullanım için bir takım daha lastik basınç sensörü almam mı gerekecek? Yoksa bunun daha pratik bir yolu var mıdır? Teşekkürler.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.