Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Ruhsatı Arabada Bırakmalı Mı Bırakmamalı Mı

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Sadece akşam eve giderken yanına alınabilir, sokakta gerek yok.

Diğer resmî konulara gelince kasko poliçenizi okumanızı öneririm orada nelerin önemli olduğu dile getirilmektedir. 

• Yanıt 40
  • Görüntüleme 12,9k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Resul özdemir
    Resul özdemir

Simdi benim uzmanligimda soru gelmis. Kayip ruhsat ve kayip plakalar son olaylardan sonra daha onemli bir hale geldi. Vatandasin karakolda magdur olarak ifadesini cumhuriyet savcisinin talimati ile a

• Gürkan Çakıroğlu
    Gürkan Çakıroğlu

Gitsin. Polis eğer benim çalıntı beyanımı uygular ve sıkı denetim olursa bulunur aksi halde zaten ruhsat olmayan arabada gider. Artık polis teknoloji kullanıyor, elindeki cihaza benim plakam

• Bunun devamini bir ara dinlemem lazim, cok merak ettim     Hayir yok... calinmissa calinmistir zaten (allah korusun).   omur boyu o kocaman cuzdanla gezilir mi ya, bosverin boyle

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Yakup Çağatay yazdı:

Diğer resmî konulara gelince kasko poliçenizi okumanızı öneririm orada nelerin önemli olduğu dile getirilmektedir. 

Çalıntı halinde yedek anahtar mevzusu var ki evlere şenlik. Yedek anahtarı olmayan ya da kaybetmiş kişilerin üşenip yenisini çıkarmadığını düşünürsek ciddi bir sorun :)

Yanıtlama zamanı:

Bi motorsikletimin ruhsatını cebimde taşıyorum, motor değilki bu ya kolçakta yada torpido da memur isterse çıkarıp gösteririm. Araç için bence gereksiz.

Yanıtlama zamanı:
Bir saat önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı:

Hiçbiri olmazsa kendi imkanlarımla ben bulurum arabamı, bir kez buldum :)

Bende merak ettim:)

--4 dakika sonra eklendi--

Yanında taşırken her daim araca indirilmiyor, polis durdursa zor durumda kalınıyor, bir keresinde polisle memleketten aynı mahalleden çıktığım için yırtmıştım ama araba bağlanması lazım demişlerdi.

Arabada sote bir yere koymalı..

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
1 saat önce, Yakup Çağatay yazdı:

Olası çalınma durumunda kasko kuralları devreye giriyor ztn o yüzden dediğiniz gibi okumak lazım. 

Yanıtlama zamanı:

Simdi benim uzmanligimda soru gelmis.
Kayip ruhsat ve kayip plakalar son olaylardan sonra daha onemli bir hale geldi. Vatandasin karakolda magdur olarak ifadesini cumhuriyet savcisinin talimati ile aliyoruz. Plaka yada ruhsati polis ve jandarmanin ortak kullandigi polnet diye sisteme beyana gore kayip yada calinti olarak giriyoruz. Sahis bu sekilde kendisini olasi bir saldiri olayindan akliyor. Ayrica calinti arac durumlarinda sase no kayitlara isleniyor, Bu isin adli tarafi.
Kontrol noktasinda sistemden hersey gorunuyor. 4 sayfa kagit olsa ne olur olmasa ne olur. Vatandasa ruhsat ile ilgili soru sorarak teyit ediyoruz. Supheli durumda daha cok silkeliyoruz. Olay anlasiliyor. Ancak polislerden az trafik cezasi yemedim. Onlar biraz farkli calisiyor. [emoji41] ve siz kayip yada calinti beyaninda bulunmadiginiz muddetce arac yada ruhsat kontrollerden gecebilir. Her personel bunlara ayrintili bakmiyor. Zaafiyetler oluyor. Allah boyle durumlara kimseyi dusurmesin.

Yanıtlama zamanı:

Ayrica trafik timi degilim. Asayis timindeyim. Trafikle koordine durumlarda nasil kontrol ettiklerini gordum. Ama ceza yazmak isterse bir sekilde yazar[emoji23] istemek basarmanin yuzde doksani

Yanıtlama zamanı:
Ayrica trafik timi degilim. Asayis timindeyim. Trafikle koordine durumlarda nasil kontrol ettiklerini gordum. Ama ceza yazmak isterse bir sekilde yazar[emoji23] istemek basarmanin yuzde doksani

Trafik ekipleri bitirdi benide ankaranın dışında köy denebilecek yerde radar atıyolar sınır 55 km bide 2 defa cep telefonu cezası yedim çok iyi gizleniyolar:) Bide jandarmanın sisteminden aracın bütün alım satımları görüntülenebiliryormu?
Yanıtlama zamanı:

Ben arabanın içine saklarım ve her daim orada durur. 

Yanıtlama zamanı:

Trafik ekipleri bitirdi benide ankaranın dışında köy denebilecek yerde radar atıyolar sınır 55 km bide 2 defa cep telefonu cezası yedim çok iyi gizleniyolar:) Bide jandarmanın sisteminden aracın bütün alım satımları görüntülenebiliryormu?

Hayir boyle bir takip yapan sistemimiz yok
Yanıtlama zamanı:

Ben her zaman yanima alirim ruhsati. Adam basit bi cep telefonu vs gorur icinde patlatir cami girmisken bari torpido vs ayiklar al basina bela ugras dur :)

Yanıtlama zamanı:

İşte büyükşehirde oturmanın dezavantajları. Ben 10 senedir ruhsatı eve veya yanıma aldığımı bilmem. Aslında büyükşehirlerde yaşayanlara devlet destek vermesi lazım. :) 

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.