Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Ford Focus 2 Lastik Seçimi

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Merhaba Değerli Forum Üyeleri;

Aracım için yeni lastik alacağım. Fakat marka konusunda çok kararsız kaldım.Piyasa da çok fazla marka ve model var. Bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlardan destek rica ediyorum. 4 mevsim kullanabileceğim lastik önerilerinizi bekliyorum. İzmir de yaşıyorum. Bu koşullara göre Hangi marka ve modeli seçmeliyim. Şimdiden teşekkürler

Ford Focus II 1.6TDCI 110hp

205 55 R16 91V

Yanıtlama zamanı:
4 dakika önce, Murat Altıncan yazdı:

Aracım için yeni lastik alacağım. Fakat marka konusunda çok kararsız kaldım.Piyasa da çok fazla marka ve model var. Bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlardan destek rica ediyorum. 4 mevsim kullanabileceğim lastik önerilerinizi bekliyorum. İzmir de yaşıyorum. Bu koşullara göre Hangi marka ve modeli seçmeliyim. Şimdiden teşekkürler

205 55 R16 91V

4 mevsim lastik istiyorsanız Michelin CrossClimate tartışmasız size uygun olan 4 mevsim.

Ben olsam iyi bir yaz lastiği alırdım.

Örneğin: http://kolayoto.com/goodyear-efficientgrip-205-55r16-91v-11414.html

Daha detaylı konularımız bu kategoride mevcut, okunabilir :) 

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
2 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı:

4 mevsim lastik istiyorsanız Michelin CrossClimate tartışmasız size uygun olan 4 mevsim.

Ben olsam iyi bir yaz lastiği alırdım.

Örneğin: http://kolayoto.com/goodyear-efficientgrip-205-55r16-91v-11414.html

Daha detaylı konularımız bu kategoride mevcut, okunabilir :) 

Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim.

Malumunuz Ford 2 de gürültü sorunu var. Bu lastiğin içeriye verdiği ses oranı hakkında bilginiz varmı?

Yanıtlama zamanı:
2 dakika önce, Murat Altıncan yazdı:

Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim.

Malumunuz Ford 2 de gürültü sorunu var. Bu lastiğin içeriye verdiği ses oranı hakkında bilginiz varmı?

Buyrun: https://www.focusclubtr.com/topic/1604-lastik-testlerini-burada-toplayalım/?page=6#comment-413123

Yanıtlama zamanı:

68 db, goodyear efp..yakup beyin attığı yani..bende yeni aldım..çok memnunum..konfor, sessizlik kalite hepsi var..yalnız 4 kanallı olanı alın..3 kanallıdan uzak durun..belirtmezseniz 3ü veriyorlar hemen..

Yanıtlama zamanı:

Bende de goodyear efficient var 1 senedir kullaniyorum. Sessiz konforlu  guzel lastik. Frenleme mesafesi iyi. Tavsiye ederim

Yanıtlama zamanı:

4 mevsim alacaksan Michelin crossclimate. Yeterince sessiz izmir için de İdeal. 

Ramazan D. tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Goodyear EfficientGrip Performance 205/55R16 91V

Continental Conti Premium Contact 5 205/55R16 91V

bu ikisi arasında bir seçim yapmam gerekiyor..?? Çok kararsız kaldım.

Yanıtlama zamanı:
14 dakika önce, Ozan Kar yazdı:

İzmir de 4 mevsime gerek yok bence. Yazlık lastik ile tüm seneyi geçirebilirsiniz.

5 yılda bir, bir gün ihtiyaç olur ancak.

Ege Bolgesinde bu yil kis lastigi uygulamasi basliyor. 

Yanıtlama zamanı:
5 saat önce, Murat Altıncan yazdı:

205 55 R16 91V

Bende izmirde oturuyorum bircok marka kullandim ama hem yazin hemde kisin,yol tutusu konfor ve sessizlikte michelin primacy lastikleri cok begendim cok memnunum tekrar lastikleri degistirdigimde gene ayni bu urunden alirim.

Yanıtlama zamanı:
4 saat önce, Murat Altıncan yazdı:

Goodyear EfficientGrip Performance 205/55R16 91V

Continental Conti Premium Contact 5 205/55R16 91V

bu ikisi arasında bir seçim yapmam gerekiyor..?? Çok kararsız kaldım.

P.v = nRT (Paran varsa ne rahat) ise bütçe Continental, eğer değilse goodyear bence :)  Ben olsam böyle yapardım, kişisel beğeni diyelim.

Biri Focus'ta var biri Punto'da ikisinde de enayilik görmedim.

Zaten burada dediğim gibi herşeyi ortada, artık gerisi seçime kalmış.

https://www.focusclubtr.com/topic/1604-lastik-testlerini-burada-toplayalım/?page=6#comment-413123

Yanıtlama zamanı:

Bence goodyear bir tık iyi..göreceli..ama olumsuzluk pek az..sessiz, güvenli, konforlu.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
4 saat önce, Yakup Çağatay yazdı:

P.v = nRT (Paran varsa ne rahat) ise bütçe Continental, eğer değilse goodyear bence :)  Ben olsam böyle yapardım, kişisel beğeni diyelim.

Biri Focus'ta var biri Punto'da ikisinde de enayilik görmedim.

Zaten burada dediğim gibi herşeyi ortada, artık gerisi seçime kalmış.

https://www.focusclubtr.com/topic/1604-lastik-testlerini-burada-toplayalım/?page=6#comment-413123

fiyat olarak aralarında lastik başına 30-40 tl gibi bir fark var. zor bir karar .

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Benzer İçerikler

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.