Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Gökhan Bütün

Üye
  • Toplam İleti

    37
  • Katılım

  • Son ziyaret

Gökhan Bütün Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    İzmir
  • Arabam:
    16 Focus 1.6 Tdci Trend X
  • Meslek:
    Otomasyon prog.
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

389 profil görüntüleme

Gökhan Bütün's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

14

Toplam Beğeni

  1. Benim aracimda 100 km den sonra titreme yapmaya baslamisti,ilk once balans ayari yaptirdim yola ciktim tekrar itremrye basladi ustaya goturdum jantlarda insan gozunun tespit edemeyecegi cukurlardan dolayi olusmus yamukluklar olmus,jantlar sokulup tornaya verildi,tekrar takilip yola ciktik ve sorun giderilmis oldu,bilgin olsun jantlarada bi baktir derim.
  2. Bende on kapilara film cektirdim tanidikdi,arka camlarla ayni birebir film yoktu yakalayamazsin zaten dedi,3 numara film cekti,arka camdan bi tık acik ama belli olmuyo okadarda resime bak anlarsin,cam degistirmeye gerek yok arkadasim 100 tlye hallettim bitti.
  3. Buzamana kadar shelden bende hic bir sıkınti duymadim v-power nitro candir?????
  4. Valla birazda oyle oldu abi? Tesekkurler yorumlariniz icin,4-5 kisi daha bana cetasa git dedi orayi sectim tekrardan sagolun??
  5. Sagolasin serkan abi senin basina gelen sıkıntıyi biliyorum o servisten gozum korktu orasi olmayacagi kesin:)tesekkurler yorumun icin
  6. Degerli forum uyeleri merhaba,sorum birazda izmir ici oturanlar icin,aracimin 30.000 bakimi icin bu hafta ici yetkili servise gidicem,fiyatlar 3 asagi 5 yukari zaten ayni,fiyatinda degilimde sorum hangi yetkili servisten iscilik olarak memnun kaldiniz degerli fikir ve yorumlarinizi bekliyorum ona gore randevu alicam. (Not:daha 30.000 e yeni gelmis arabada alttan yag kacirdigini gordum,parkettigim yerde hep yag sizintisi goruyorum sebebini merak ediyorum ve kuskulaniyorum.)
  7. Aynen benimde kafama cok takilan arac bin kmde ikibin km de dolu ilan var ve cogu sahistan galeriden degil anlam veremiyorum,hadi diyelim zor durumda kaldi krediyle aldi odeyemedi ama hepsimi boyle sorundan dolayi satiyo,1000 kmdeki arac satisi sebeb?? Bazilarida keyfe keder 10 bin tl kar yapayim belki keklik duser .
  8. serkan abi cok gecmis olsun cok can sıkıcı bir olay,birde soyle birsey ileteyim araci almadan test surusleri yapmistim izmir otokoc ve izmir cetasda,kullandigim araclar focusun en full araclariydi ve genel müdürlere ait arabalarla test surusu yaptirmislardi,acaba diyorum sizin aldiginiz arabada oyle hem genel mudure ait hemde test surusunde kullanilan arabamiydi diye dusunduruyo,eger oyleyse gercekten kotu sizde biliyorsunuz test icin araba hor kullaniliyo bi arastirin derim,cok gecmis olsun.
  9. Bende izmirde oturuyorum bircok marka kullandim ama hem yazin hemde kisin,yol tutusu konfor ve sessizlikte michelin primacy lastikleri cok begendim cok memnunum tekrar lastikleri degistirdigimde gene ayni bu urunden alirim.
  10. Cok Haklisin cem abicim ama napalim turkiyedeki en guzel jantlarda hep 5*112 insani celiyo,oem harici nekadar sadece duz jant varsa hepsi 5*108?? Nokta atisi diye buna derim????
  11. Anladim yakup bey sagolun,linkede baktim bir arkadas yapmis tesekkur ederim,ozaman kaliteli duzgun flans bulmam lazim.
  12. Herkeze hayirli aksamlar abilerim kardeslerim,burdaki deneyimler sanayideki ustalarin deneyimlerinden bile daha iyi oldugu icin size bir sorum olucak Bugun tereddutte kaldim,aracima jant bakiyorum begendigim 2 tane jant oldu,ama benim hosuma giden jantlarin bijon araligi 5*112 vw icinmis,bizim focuslar 5*108 yanliz Jant dukkan sahibi abiler benim arabaya olabilecegini onlarin flans dedikleri bi parcayla yapabileceklerini soylediler ve hicte bi sikinti yaratmazmis,cok tereddutte kaldim boyle bsy yaptiran varmi forumda daha once ileride yolda allah gostermesin suratli giderken bi sıkınti cikarirmi,iyi veya kotu yorumlarinizi bekliyorum simdiden tesekkur ederim.
  13. Bu cihazin aynisini bende aldim eger aux girisin yoksa bu cihaz hic bsy,ysb den sadece guc aliyor arkadasim,sayfanin ilk sayfalarinda bunla ilgilide yazmistim
  14. Bu nasil bir kasa ya boyle bsy gercekmi acaba yaparmi ford focus yeni kasada bu tasarimi acaba asik oldum??evi satar alirim?
  15. Ozaman soyle soyleyeyim araci alali 2 ay oldu ve sadece yakit lambasi yanip menzil en fazla 50 km kaldi yazdiginda hep full dolduruyorum hic yarim yakit almadim hep tam dolu bazen 49 lt bazen 50 litre ama hic 51 ltden fazla aldiramadim araca,hep sehir ici dolaniyorum en fazla yaptigim km 950 en az yaptigim km ise 845 oldu galiba bi clio megane kadar olmasada iyi gibi geliyo bana bu tuketim mutlu ediyo??bu arada yasadigim sehir izmir
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.