Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Cihan Kutluer

Üye
  • Toplam İleti

    60
  • Katılım

  • Son ziyaret

Cihan Kutluer Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    Bursa/Nilüfer
  • Arabam:
    '11 Focus Collecion AT
  • Meslek:
    Öğretmen
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

687 profil görüntüleme

Cihan Kutluer's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • Reacting Well
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In
  • Conversation Starter

Recent Badges

21

Toplam Beğeni

1

Forum Yanıtları

  1. Özelikle frene bastiginda mi oluyor. Bende de geri giderken frene bastıgımda oluyordu balatalari degistirdim sorun bitti. Ama sende ki titreme nedir onu bilemeyecegim
  2. Kac km hizda deniyorsunuz? 40 km ve altinda calismiyor guvenlkk amacli.
  3. Sorunu bugun hallettik... klima gazinin markasini degistirdik (Dupont) ve sagolsun en son bakimda usta arkadas focus2 aracima focus3 un polen filtresini takmis onu da degistirince hersey halloldu.
  4. Olmaz mi yolcu tarafi 8 derece soforr mahali 15 derece sogutuyor. Bu arada klima manuel?
  5. Cihan Kutluer

    Focus 2.5 Klima

    Focus 2.5 benzinli aracima dun klima gazi bastirayim dedim. 400 gram varmis icinde. Vakumladilar temizlediler sonra tekrar gaz basarken yine 400 gr aldi. Normalde 600 gr almasi lazimken klima sistemi 200 gr. gazi almiyor. Basıncı yukseliyor ve almiyor. Usta göğüsu sokecez bakacaz filan dedi. Bende biraz korktum acikcasi.Böyle bir sorunla karsilasan ve bana cozum onerisini sunacak arkadas varmidir acaba.
  6. Aksi degistirdin mi yaptirdin mi. Degistirdiysen eger ithal mi yoksa orjinal mi kullandin. Birde fiyat bilgisi verirmisin kardesim.
  7. Bir sürü yazı var forumda bu konu hakkinda kısaca soyleyeyim sana, ilk baslarda problem olmuyor ancak lpg ile 70 bin 80 bin km yapinca subaplara yavas yavas zarar veriyor.subap koruma yok ancak lpg kitini takan yer ayar yapiyor 3 bin devirin uzerine cikinca lpg kesiyor ve benzin puskurtmeye basliyor ve subap sorunu ortadan kalkiyor. Daha uzun omurlu oluyor.
  8. Focus 2 lerin benzinli otomatigi sorunsuzdur benzinlisi biraz cok yakar lpg de ise hic bir problemi yoktur. Tam otomatik araclar icinde alinacak araclardan birisidir. Tam otomatik olupta atmosferik motorlardan az yakani yok zaten. Tavsiyem benzin/lpg focus2 otomatik arac almaniz tabii butce uygunsa.
  9. Bende de goodyear efficient var 1 senedir kullaniyorum. Sessiz konforlu guzel lastik. Frenleme mesafesi iyi. Tavsiye ederim
  10. Korkma ben gecen kış kırmistim tavan lambasini zaten 2 tirnak tutuyor kucuk bir tornavidayla yavasca ilk tirnagi kurtar sonra aciliyor zaten. Tavanla baglanti vidasi var onu gevsetiyorsun is bitiyor. Yanlis hatirlamiyorsam o vida yildiz degil daha farkli bir vida acinca gorur ve ona gore torna vidayla sokersin.
  11. Ozellikle yokus cikarken ve 90 ve 110 km hiz araliginda yapiyorsa genellikle aks problemidir. Bende yasadim aksi yaptirdim duzeldi. Her gaza basdiginda yapiyorsa farkli bir problemi vardir. Baktir mutlaka.
  12. sizin söylediğiniz ürün bana biraz pahalı geldi onun için yaptırmadım. daha az maliyetle usb girişi yaptım ben. sizin ürünüde incelemiştim
  13. Yerini cok dusunduk. Cakmakligin orayami koyalim filan dedik oradaki yer gidecekti. Birde kumandanin aleti gormesi gerekiyordu orasinida fazla kulllanmiyoruz.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.