Yanıtlama zamanı: Mart 11, 20179 yıl comment_410087 Focus 2.5 aracima sonunda usb baglantisini yaptim. Oncelikle su piyasada satilan urunlerden aldim... http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/hues-aux-usb-donusturucu-dijital-gostergeli-kumandali-249598047. Cakmakliga takiyorsunuz ve calismaya basliyor. Kumandasi filan seside cok iyi. Yalniz bizim focuslarda cakmaklik 24 saat calistigi icin bu biraz sorun olmustu. Aractan inince bu urunude cekmeniz gerekiyor. Unutursaniz ki esim unuttu zorunlu olarak baska bir cozum bulmamjz gerekiyordu. Bursa da karakas elektrikte cozduk problemimizi. Cokta guzel oldu. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 12, 20179 yıl comment_410200 Yeri başka bir yer olabilir miydi acaba? Çok ortada olmuş gibi geldi bana sanki. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 12, 20179 yıl Yazar comment_410221 Yerini cok dusunduk. Cakmakligin orayami koyalim filan dedik oradaki yer gidecekti. Birde kumandanin aleti gormesi gerekiyordu orasinida fazla kulllanmiyoruz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 13, 20179 yıl Yazar comment_410534 23 saat önce, Serkan Karakoca yazdı: sizin söylediğiniz ürün bana biraz pahalı geldi onun için yaptırmadım. daha az maliyetle usb girişi yaptım ben. sizin ürünüde incelemiştim Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 20188 yıl comment_454642 üstad direksoyon kumandası kullanabiliyormusun ? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın