Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 20179 yıl comment_420415 Aracım yıkama makinesinin gazabına uğradı [emoji16] Tavan antenini kırdı attı,yenisini aldım ama eskisini sökemedim,araştırdığım kadarıyla iç tavan lambasının içinde bi vidası var ama tavan lamba çerçevesini sökemedim Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 20179 yıl comment_420421 Kırılan sadece çubuk ise, çevirerek sökebilirsiniz. Ana gövde ise, vidası içerde. Tavanı arka bölümden kısmen söküp civataya ulaşabilirsiniz ( bu kısmı işi bilen birir yaparsa daha sağlıklı olur). Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 20179 yıl Yazar comment_420584 Maalesef vida ortadan ikiye ayrıldı,ben biraz uğraştım tavan lambasını sökmek için fakat kırılacak diye korkuyorumBu arada araç 2009 focus 2 Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 20179 yıl comment_421542 Wednesday, May 17, 2017 - 15:15 tarihinde, Kenan Korkusuz yazdı: Maalesef vida ortadan ikiye ayrıldı,ben biraz uğraştım tavan lambasını sökmek için fakat kırılacak diye korkuyorum Bu arada araç 2009 focus 2 Korkma ben gecen kış kırmistim tavan lambasini zaten 2 tirnak tutuyor kucuk bir tornavidayla yavasca ilk tirnagi kurtar sonra aciliyor zaten. Tavanla baglanti vidasi var onu gevsetiyorsun is bitiyor. Yanlis hatirlamiyorsam o vida yildiz degil daha farkli bir vida acinca gorur ve ona gore torna vidayla sokersin. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın