Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

2014+ Focus MK3 MCA Soyulan Deri Direksiyon Simidi Çözümü Için Bilgileriniz Bekleniyor [ Bitti ]

Featured Replies

• Yanıt 127
  • Görüntüleme 21,7k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Serkan Karakoca
    Serkan Karakoca

Bende bugün zaman bulup servise gidip değişim işlemini gerçekleştirdim ...

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Arkadaşlar bu şekilde hepinize ulaşacaklar eğer telefonu vs sistemde olmayanlar varsa aranamazlar tabii, tekrar buraya yazarsanız ilgilenmeye çalışacağım     Toplu şekilde; ''Rica ederim ben

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Son durum böyle oldu  

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Benim direksiyon gibi mi?

Abicim soyulma derken zaten derinin kenarlarının kalkması değil olay. Derinin boyaları dökülüyor.

Hatta bak senin direksiyonda sen net foto almışsın. Benimkinde foto alamadılar o derece azdı soyulma. Ama başlangıcı diye garantiden değiştirdiler

Yanıtlama zamanı:
Bir saat önce, Doğan Kurban yazdı:

Abicim soyulma derken zaten derinin kenarlarının kalkması değil olay. Derinin boyaları dökülüyor.

Hatta bak senin direksiyonda sen net foto almışsın. Benimkinde foto alamadılar o derece azdı soyulma. Ama başlangıcı diye garantiden değiştirdiler

Eskişehir otokoç bununla hayatta uğraşmaz... ?

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
5 dakika önce, Semih O. yazdı:

Bakalım buna.

@Yakup Çağatay sen ne diyorsun?

@Bedirhan Doğan'ınkine benziyor, daha önce başvurdum dememiş ama bu konu vesilesiyle onay almış. Denenebilir bence :) 

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Yakup Çağatay yazdı:

@Bedirhan Doğan'ınkine benziyor, daha önce başvurdum dememiş ama bu konu vesilesiyle onay almış. Denenebilir bence :) 

Yarın bi gideyim bakalım ama kesin kanser edecekler beni...

Yanıtlama zamanı:
+1
Valla lafı ağzımdan aldın. Konu açıldığından beri hiç bakmasam 2 günde bir aklıma geliyor kontrol ediyorum direksiyonu

Uzatılmış garantinin kapsımının değişme durumu var mıdır?
Aynı soruyu şöyle sorayım garantiyi uzatsak 3+ yıl içerisinde soyulma olduğunda direksiyonu değiştirebilir miyiz?
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Bu tür garanti soruların cevabını vermek zor, bu topa girmek zor daha doğrusu :) Değiştirmeye engel değildir tahminim uzatılmış garanti ama değişirler mi ? onu bilemiyoruz.

Son şartları 1 yıl 15K km idi.

Yanıtlama zamanı:
1 dakika önce, İdris Ö. yazdı:

Uzatılmış garantinin kapsımının değişme durumu var mıdır?
Aynı soruyu şöyle sorayım garantiyi uzatsak 3+ yıl içerisinde soyulma olduğunda direksiyonu değiştirebilir miyiz?

Normal garanti bile 1 yıl 15 bin km sonrası trimleri kapsamıyor, uzatılmış garantide zaten bunların olmayacağına dair imza atıyorsunuz.

Yanıtlama zamanı:

Araç 2015 10200 km şu an için bir soyulma belirti yok uzatılmış garanti var ki o durum da faydası da yok. Sakin narin kullandığım doğrudur. Yada kullanamadığım bknz km..!

Yanıtlama zamanı:

Buda benim direksiyon. Tam orta kisim nokts nokta gibi degisik.. iz yapmis gibi

20170707_092121.jpg

Misafir
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.