Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

İdris Ö.

Üye
  • Toplam İleti

    16
  • Katılım

  • Son ziyaret

İdris Ö. Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    İstanbul
  • Arabam:
    '15 Focus 1.5Tdci TrendX Otm
  • Meslek:
    Makina Mühendis
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

206 profil görüntüleme

İdris Ö.'s Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

10

Toplam Beğeni

  1. 4 ay önce 45bin bakımı yapılmış olarak almıştım arabayı. Şu an 58bini geçti. Önceki sahibinin paragözlüğünden midir servisin kötü olmasından mıdır şanzıman yağının değişmediğini fark ettim. 60bin bakımında halledicez artık. Pendik Şahsuvaroğlu nun ilgisizliği ve tokluğu hoşuma gitmediği için Musluoğlu'ndan fiyat almıştım. Şanzıman hariç 900lere inmişti. İşin ilginç kısmı yolum Uşak'a düşmüştü yetkili servisten bakım fiyatı aldığımda 600lira'ya indi. Bı haftasonu gezmesi için iyi bir sebep
  2. Telefonun kulaklık çıkışına bağlanıyor. Aracın radyosu boş bir frekansa ayarlanıyor. Cihaz da bu frekansa getiriliyor ve ayarlanan frekansta yayın yapmaya başlıyor. Araç radyosu da bu frekansta çalan müziği radyo çalar gibi araç içine veriyor.
  3. Nihayet sonuca ulaştım [emoji1] Bluetooth' a gerek kalmadı. Çok uzun süre deneme şansım olmadı ama ses aktarımı güzel. Hareket halinde nasıl olacak bakalım Şarj için gelen Usb kablosu bozuk çıktı ama samsung şarj aletleri ile uyumlu olduğu için önemsemedim. Çakmaklığa direkt bağlanan fm transmitterlere göre daha küçük boyutlarda olması da güzel. http://www.hepsiburada.com/autocsi-bluetooth-gerektirmeyen-mucize-arac-kiti-tum-telefonlara-uyumlu-p-HBV000002YBSB
  4. Müşteri isteği üzerine yapıldı vs gibi not düştüler mi?
  5. Dün Pendik Şahsuvaroğlu'na gittim. Etis'te güncelleme görünüyor dedim. Plakadan göremediği için yükleme yapmak istemediler. Gerekçe olarak da müşteri talebi ile yapılan yükleme esnasında oluşabilecek sıkıntılar garanti kapsamına alınmıyormuş. 1000 devir civarında hafif titreme olduğu için gitmiştim. Usta ile test sürüşü yaptık. Titremenin normal olduğunu söyledi. 1.5 dizel otomatikler için 2 ay önce yazılım güncellemesi geldiğini ve otosanın kademeli olarak yayınladığını söyledi. Yazılım güncellemesi için plakaya kampanya açılmasını beklememi tavsiye etti. Ben de tamam diyip servise gittiğim gibi geri döndüm [emoji1]
  6. Evet alırken fark etmiştim ama şansımı denedim [emoji4]
  7. En iyisi kendim deneyim dedim [emoji1] Gittigidiyordan sipariş ettim. Uyum sorunu var sanırım. Eski model bir aparat almışım. Diğer tavsiye edilen bluetooth lardan deneyeceğim. Bu arada FAT32 olmasına rağmen usb den müzik dinlemede sıkıntı olmuştu. Flash diski FAT32 olarak tekrar biçimlendirip denediğimde çalıştı.
  8. Merhaba Önerilen ürünlerde boyutlar büyük olduğu için çok göze çarpacaktır diye düşünüyorum. http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/usb-bluetooth-dongle-v4-0-mini-v4-0-bluetooth-adaptor-293204285 Tablet PC diyor ama bu tarz bir ürünü Focus 3'te deneyen oldu mu?
  9. Uzatılmış garantinin kapsımının değişme durumu var mıdır? Aynı soruyu şöyle sorayım garantiyi uzatsak 3+ yıl içerisinde soyulma olduğunda direksiyonu değiştirebilir miyiz?
  10. Aracı alırken ekspertiz motor testinde %80 çıktı fakat bunu 4000 devirde kesici devreye girdiği için yaptığını söylediler. Aracın performansında da bir problem yok.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.