Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Günün filmi

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Birdmanı ben zorla izledim yahu o kadar da ödül almış

• Yanıt 520
  • Görüntüleme 94,5k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• sinemaya gitmemek için sebepler... 1.Büyük ve görsel efektli filmlerin 50 kişilik salonlarla son derece kötü kopyalarla gösterimi ve evimdeki ses sistemi kadar ses çıkmaması..artık görsellik ve s

• Hakan Saraylı
    Hakan Saraylı

Dün izledim, çok etkileyici. İnsanların geçmiş ve geleceğini görebilme yeteneğiniz olsa ne yapardınız ? Ağır bir yük olurdu, her insan bu yükü kaldıramazdı herhalde. Zaten Antony Hopkins'e bu tür roll

• Grinin Elli Tonu...   gittik gördük...bir numara yok romanı daha iyiydi....konuyu perdeden insanlara geçirememişler...zaten salonda paso genç kız vardı...erkekler yoktu nedense...spolier vermek gere

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

aslında bir bakıma Birdman (Cahilliğin Unutulmayan Erdemi) filmi Michael Keatonun yaşadıklarıyla özdeşleşmiş kendisi BİRDMAN=BATMAN Filminde başrol oynamış ve ilk büyük prodüksiyonlu bu projeye seçilmesi ve sonrasında ise unutulmuş yada isim yapmayan rollerde günümüze gelmiştit.Spotlar üzerindeyken bir insanın ışıklar kapandıktan sonraki hezeyanlarını anlatıyor..Akademi saçma sapan filmlere sanat adına hersene odül veriyor işte...Takmamak lazım zaten Büyük Budapeşte Otelinin dışında filmde yoktu bu sene mıymymıyyıyymıy türündeydi hepsi...2000 yılından beri sinema yok saçmalıklar var Marvel evreni süper kahramanlar falan uyduruk işler işte amannnnnn kafa yormamak lazım...

Yanıtlama zamanı:

Akademi saçma sapan filmlere sanat adına hersene odül veriyor işte...

İyi anlamadım herhalde, Birdman bu durumda saçmasapan bir film mi oluyor?

Hani "bana hitap etmiyor", "çok içselleştiremedim", "seyrederken yorgundum pek bir şey anlamadım" gibi açıklamaları anlarım da saçma sapan tanımlamasını kesinlikle hak etmiyor.

Sinematografisi, kurgusu, sosyal gerilimleri yansıtmadaki başarısı, sanatın tüketilmesine yönelik eleştirel yaklaşımı, gerçekle gerçeküstünü bir potada eriten  güçlü dili ve başarılı oyunculukları ile kesinlikle benim "en iyi filmler" listedmde yer alacak bir yapıt. Tabii Budapeşte Oteli de öyle, ona da sözüm yok. 

Bana ilk andan itibaren 2004 yapımı "Crash" filmini hatırlattı, o da benzer Oscar ödüllerini almıştı...

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Bence evet saçmasapan bir film kurgusu, devamlı insanı sinir eden bateri sesi şusu busu film seyreden bir insan olarak etkileyici ve oyunculuk adına ama film olarak benide sardı fakat kendini canlandırdığı kahramanla şizofrenleşmiş bir oyuncu eskisinin yeniden kendini ispat için ipe sapa gelmez bir oyunu sergilemek adına yaşantısı ne verdi ki bana hiç...eğer bu siteden biri desin ki bu film çok güzel ben adımı değiştireceğim...siz sinema tutkunu olarak izlediğinizden dolayı size çok güzel gelebilir ama sıkıldım açıkçası ayrıksı iş yapacam derken ne kadar manyak varsa toplayıp evet ruhsal yolculuğumuzda bu tür duraklar hepimizde var türü beylik laflar bende edebilirim bu tür eden sinema eleştirmenlerinden de nefret ediyorum.Ona bakarsanız nighcrawler var oda nefis bir film..ve habercilik adına insanın yukarılara gelmek adına nasıl değişebileceğinin hikayesi...

Tevfik tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Ha ha ha siteye karşı ben! Neyse uzlaşmamız mümkün görünmüyor

Kesinlikle siz de haklısınız ki...tüm yorumunuza katılıyorum ben kendi adıma da sevdim...tüm söylemleriniz benim içinde geçerli...seyrederken ona bir şey yok....

ama akademik açıdan Oscar verilirmi o konuda ayrılıyoruz...Crash'a gelirsek Babil'in uzantısı gibi gelmişti bana yine cem yolmazın gora yada arog filminin isim babası Argo ya verilmesi ki filmde absürd bir bilimkurgu çekilmesi gündemdedir rehine kurtarma adına falan gerçek bir olaydan alınmadır..Bana göre sıfır bir filmdi...

Adını ne yapacağına bağlı beğenebiliriz

ne biliyim len...5-10 adet koyrsın anket yaparsın sonra biri seçilir bana oyle hitap edersin... :kıhkıh:

• 2 hafta sonra...
  • 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

son-cem-y%C4%B1l-125x160.jpg

nette var günün önemini içeren güzel bir film...russel crowe..cem yılmaz ve yılmaz erdoğanı buluşturan proje..Çanakkale savaşına farklı bir bakış açısı...

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

ama film fragmanları ayrı bölümdeydi diye biliyorum ben.ayrıca fugeesin ready or not cok iyi gitmiş ...

Yanıtlama zamanı:

Dün akşam Interstellar'ı izledim...

Filmi 2 açıdan değerlendireyim:

1- Bilimsel açıdan harika bir film olmuş..zaten danışman da Kip Thorne.. adam bu konuların piri.. Einstein'ın kuramları çok güzel işlenmiş.. 

2- Bir sinema filmi açısından ise oldukça vasat bir film olmuş.. Konuda akıcılık, hikaye derinliği vs yok gibi birşey.. Dünya'ya birşeyler olmuş ama tam olarak ne olmuş ve neden olmuş belli değil. Olmuş işte, fazla karıştırmayın diyor. Senaryoda kopukluklar var, herşey çok hızlı ve bir anda gelişiyor.. Sanki anlatmak istediği kısma çabucak gelmek için temel kısımları next--next---next diyip geçmiş gibi..

Genel olarak beğenmedim diyemem ama birkez daha izler miyim? şüpheli.. hele ki imdb notundaki gibi 8.8 alacak bir film kesinlikle değil.. 7.5 belki.. o da bilimsel öğelerin ve christopher nolan'ın hatrına..

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

fast and furious 7 çok çok güzel olmuş

hıııı cok güzelde....ozanım 3 binadan atlayışa ne diyonnnnnn bende beğendim...tam eğlencelik..

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.