Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 20179 yıl comment_431312 Şimdi, Yasin Taşcı yazdı: Hgs kayıtlarına nerden bakıyosun? https://hgsmusteri.ptt.gov.tr/hgs.jsf Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 20179 yıl comment_431844 Yarın belki memlekete gideceğiz, telefondan gps programı ile de manuel olarak da bir hesaplayıp deneyeceğim bakalım. Ne kadar süre sonra geliyor acep Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 20179 yıl comment_431851 Ben hgsmi iptal ettirdim (banka değişikliğinden dolayı) olayı boykot ediyorum hgs almadım arabama. Otobanları da kullanmıyorum. Köprüdende geçmiyorum arada Avrupa yakasına geçersem feribot ile dönüyorum. 120 ile gittikten sonra niye para verip otobana gireyim ki? Otobanın amacı a noktasından b noktasına daha hızlı varmak değil mi ? Saçmaladılar iyice. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 20179 yıl comment_431854 9 dakika önce, Ogün Özemre yazdı: Ben hgsmi iptal ettirdim (banka değişikliğinden dolayı) olayı boykot ediyorum hgs almadım arabama. Otobanları da kullanmıyorum. Köprüdende geçmiyorum arada Avrupa yakasına geçersem feribot ile dönüyorum. 120 ile gittikten sonra niye para verip otobana gireyim ki? Otobanın amacı a noktasından b noktasına daha hızlı varmak değil mi ? Saçmaladılar iyice. Aynı fikirdeyiz. 120 yle gidip dağ taş dolaşacağıma, 110 la gidip etrafı seyrede seyrede hem de daha az km. yapmak daha mantıklı. Bu arada %10 meselesi de çözüldü. O hakkımız korunuyor. Yani 130 km hıza çıkılabilir. Temmuz 28, 20179 yıl Süleyman Ünal tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 20179 yıl comment_431856 Belgeye göre ortalama hız limiti 120. En azından bunu görmüş olmak güzel. Belirsizlikler Urla - Alaçatı gişeler arasında hız limitini 120 altına düşüren yerler olup olmadığı (yolu kullananlar söyleyebilir) ve 120 + %10 muafiyetinin olup olmadığı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 20179 yıl comment_431860 3 dakika önce, Cem Boneval yazdı: Belgeye göre ortalama hız limiti 120. En azından bunu görmüş olmak güzel. Belirsizlikler Urla - Alaçatı gişeler arasında hız limitini 120 altına düşüren yerler olup olmadığı (yolu kullananlar söyleyebilir) ve 120 + %10 muafiyetinin olup olmadığı. Sanırım o problem de çözüldü. Bugün takip ettiğim bir sosyal medya hesabında %10 hakkımız olacakmış diye bir emniyet müdürüyle yapılan röportaj yayınlandı. Ama halen pratikteki karşılığını tam olarak netleştiremedik. Bu arada Urla-Alaçatı arasında yavaşlatacak hiçbir engel yok. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 20179 yıl comment_431862 31 dakika önce, Cem Boneval yazdı: Belgeye göre ortalama hız limiti 120. En azından bunu görmüş olmak güzel. Belirsizlikler Urla - Alaçatı gişeler arasında hız limitini 120 altına düşüren yerler olup olmadığı (yolu kullananlar söyleyebilir) ve 120 + %10 muafiyetinin olup olmadığı. Kavşağa giriş dışında yok. Bi yerde seyyar vardı sadece. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 20179 yıl comment_434855 Nihayet % 10 tolerans için resmi açıklama geldi. http://m.milliyet.com.tr/emniyet-yeni-hiz-cezasiyla-ilgili-gundem-2504895/ Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 20178 yıl comment_439306 İki adet 215 tl ve birde 427 tl gişeler arası ceza geldi. 140 km/h, 145 km/h ve 165km/h ortalamalar ile girmişim. Temmuz'da hiç girmemişim demek ki Temmuz'da başladı ama sistem tam oturana kadar yazmadılar. Benim cezalarda Ağustos'ta girdiğim radar cezaları. --3 dakika sonra eklendi-- Bir elimde kronometre, diğer elimde hesap makinesi manyak ettiler iyice bizi. Yol boyunca hesap yapmaktan gına geldi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 20178 yıl comment_439309 3 saat önce, Mustafa Çakıroğlu yazdı: İki adet 215 tl ve birde 427 tl gişeler arası ceza geldi. 140 km/h, 145 km/h ve 165km/h ortalamalar ile girmişim. Temmuz'da hiç girmemişim demek ki Temmuz'da başladı ama sistem tam oturana kadar yazmadılar. Benim cezalarda Ağustos'ta girdiğim radar cezaları. --3 dakika sonra eklendi-- Bir elimde kronometre, diğer elimde hesap makinesi manyak ettiler iyice bizi. Yol boyunca hesap yapmaktan gına geldi. bunlar müşterinin talebiyle mi hızlı gitme merak ettim Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 20178 yıl comment_439313 5 saat önce, Mustafa Çakıroğlu yazdı: ki adet Kötü olmuş Mustafa, geçmiş olsun. İki kez Hamzabeyli ve Dereköy dönüşü tesislerde bekledim bu ortalama yüzünden, iyiki beklemişim o halde. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 20178 yıl comment_439316 5 saat önce, Mustafa Çakıroğlu yazdı: İki adet 215 tl ve birde 427 tl gişeler arası ceza geldi. 140 km/h, 145 km/h ve 165km/h ortalamalar ile girmişim. Temmuz'da hiç girmemişim demek ki Temmuz'da başladı ama sistem tam oturana kadar yazmadılar. Benim cezalarda Ağustos'ta girdiğim radar cezaları. --3 dakika sonra eklendi-- Bir elimde kronometre, diğer elimde hesap makinesi manyak ettiler iyice bizi. Yol boyunca hesap yapmaktan gına geldi. Geçmiş olsun. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 20178 yıl comment_439328 Sanırım büyük ihtimal urfa iskenderun gişeleri arasından 1 temmuzdan beri minimum 15 defa git gel yaptım birinde yavaş geldim diğerlerinde gına geldi ara ara kontrol ediyorum şuana kadar ses yok yada en sonunda boy boy gelecek olmamasını da bu sistemleri 30-40 kmde bir çalışma yapıp montaj yapıyorlardı ondan dolayı çalışmıyor olabilir diyorum... Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 20178 yıl comment_439340 bunlar müşterinin talebiyle mi hızlı gitme merak ettim [emoji4] Aynen öyle oldu. Gelirse öderim dedi. Bugün ödemeye gidiyorum. Parada sıkıntı yok adamda. Bede zevkle basıyorum işte [emoji85] --1 dakika sonra eklendi-- Kötü olmuş Mustafa, geçmiş olsun. İki kez Hamzabeyli ve Dereköy dönüşü tesislerde bekledim bu ortalama yüzünden, iyiki beklemişim o halde.Abi Hamzabeyliye geliyorsun bi ciğerimizi yemeden geçiyorsun Edirne' den. Yolcu kendi karşıladı zaten cezaları. Kendisinin Mercedesi var o da en az benim kadar yavaş gidiyor ama benzinli aracı çok yakıyor. Böyle hem dinleniyor hemde trafikte boğuşmuyor. --2 dakika sonra eklendi-- Geçmiş olsun.Teşekkür ederim Serkan Bey. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın