Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 20179 yıl comment_419767 Merhaba, aracı yeni aldım 2011 focus comfort 1.6 benzinli, önceki de 2003 focus du, yeni aldığım araçta 1.vites den 2.vites arası hızlanma hatta 3. vitese kadar yavaş geldi bana kullananlar bilir diye düşündüm normalmidir bu, bakıyorum 3 den sonrası hızlanma seri, 100 bg olduğu için olabileceğini düşündüm. birde 2.vites de gaza fazla yüklenirsem patinaj yapmıyor ama pedallardan yapıyormuş gibi hissediyorum sizce neden olabilir aklıma debriyaj balatası geldi ama bilemedim.. hazır yazmışken bunlarda araç dururken devir kaçta olmalı Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 20179 yıl comment_419774 28 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Otomatik sanırım ? Debriyaj? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 20179 yıl comment_419777 3 dakika önce, Süleyman Ünal yazdı: Debriyaj? Arkadaş 100 bg demiş ya, sadece otomatik ile öyleydi. Önce bi onu öğrenelim dedim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 20179 yıl Solution comment_419827 22 dakika önce, Ali Tekiner yazdı: Yok manuel araç O halde,kısa süre kısıtlı gelen modeli almışsınız. Neyse soruya gelecek olursak, eski focus'a göre sürdüğünüz bu araç daha fazla emisyon zorlamasına sahip bu sebeple beygirin direkt karşılığını alamıyoruz. Ek olarak ağırlık dezavantajı da mevcut, sonuç olarak kötü performans olması çok çok doğal bir sonuç. -Nerede eskiye göre daha fazla gücü hissederiz? -Sizin memnun olduğunuz konumda bunu hissederiz. Bana kalırsa sorun yok ama bunlar uzaktan sadece genelleme niteliğinde cevaplar, kesin cevap almak istiyorsanız aracınızın kontrol ettirin, gelmişse bakımını, orjinal ürünlerle uygulatın. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın