Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 20179 yıl comment_419473 Arkadaslar yaz lastige gectigimde 4 adet sifir goodyear efficientgrip performance 4 kanalli aldim..205/55/r16 05/17 uretimi orijinal goodyear bayiiden..lakin ara ara (sanki camurlardan sonra) halka seklinde 4 lastikte de turkuazimsi, yesilimsi cember gibi renkler olusuyor..bayii kaliteden vs olur dedi..sorun yok dedi..merak ediyorum..gokkuaagi gibi yer yer olusuyor sonra kayboluyor..bu renk ne sebeple oluyor? Bir problem midir? Lastiklerle alali 1000 km yaptim Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 20179 yıl comment_419476 O lastikten ziyade yol şartlarından dolayı olmuş bir leke gibi duruyor.. Eğer araçta sürüş esnasında gezme, salınım, rot ayar tutmama veya balans ayar tutmama ya da vuruntu sesi gibi bir ses yapmıyorsa lastiklerin gayet düzgün demektir.. tekere normal hava mı yoksa nitrojen mi bastınız.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 20179 yıl comment_419478 Yeni lastikte oluyor bu; özellikle su ile temas ettikten sonra oluyor. Sorun yok, aldığım her yeni lastikte gördüm aynı şeyi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 20179 yıl comment_419485 Bir saat önce, Aydın Baran yazdı: Sorun yok, aldığım her yeni lastikte gördüm aynı şeyi. Sahte olmasın Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 20179 yıl comment_419486 12 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Sahte olmasın İnip bi kontrol edeyim bari Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 20179 yıl comment_419489 Özellikle yeni lastiklerde ısınmayla lastik hamurundaki yağların açığa çıktığı ve bu rengi verdiği, bunun son derece normal ve sağlıklı olduğu, yağlı hamurun daha iyi yol tuttuğu ilgili yabancı forumlarda yer almış. Benim hiç mavi terleyen lastiğim olmadı. Üzülsem mi bilemedim? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 20179 yıl comment_419491 Halit, lastikte sorun yokta bijonlar sıkıntılı galiba ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 20179 yıl comment_419492 33 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Sahte olmasın Kaliteli yağlı lastik aldım olum ben her seferinde --0 dakika sonra eklendi-- Şimdi, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Halit, lastikte sorun yokta bijonlar sıkıntılı galiba ? Bijonları hurdadan söküp takmışlar Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 20179 yıl comment_419494 5 dakika önce, Aydın Baran yazdı: Kaliteli yağlı lastik aldım olum ben her seferinde --0 dakika sonra eklendi-- Bijonları hurdadan söküp takmışlar Hurdaları severim ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 20179 yıl comment_419495 13 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Halit, lastikte sorun yokta bijonlar sıkıntılı galiba ? Sorma abi:) servis tuzlu dedi biraz..tatile girince ilgilenecegim --2 dakika sonra eklendi-- 14 dakika önce, Aydın Baran yazdı: Kaliteli yağlı lastik aldım olum ben her seferinde --0 dakika sonra eklendi-- Bijonları hurdadan söküp takmışlar Muşun ilcesindeyim..mecburi arac disarda kaliyor..daha daglarda kar duruyor..aylarca -20 -30larda kar altinda kaldi mecburi..karlar eridi..bijonlar rengi gitti:) Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 20179 yıl comment_420836 Aynısını benim lastiklerde yaptı. 2017 üretim michelin.. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın