Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Ne Alırdınız?

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
13 saat önce, Aydın Baran yazdı:

Bekir Abi şirkette jetta dsg ler var, km. Arttıkça titreme ısınıp kendini kitleme gibi sıkıntılar yaşandı. Kira süresi dolanlar astra sedan cdti otm. ile yenileniyor.

Abi kilometreleri kaçta. İkinci araba alma durumu var. Bende tedirgin oldum şimdi. 

• Yanıt 62
  • Görüntüleme 8,2k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Aydın Baran
    Aydın Baran

2013 Model Astra 1.4 Turbo Active Select HB Cosmo Beyaz 17.000 km deki araç için bugün kapora verdim arkadaşlar. Hayılısı diyelim. 

• Audi A3 Stronic 2011-2012 BMW 116i 2011  Mercedes B160 2011-2012   60-65 civari bulunurlar. Kaliteli, guvenilir sanziman ve motor. 50-60bin km lerde bolca var.   Civ

• .  

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
38 dakika önce, Ramazan D. yazdı:

Abi kilometreleri kaçta. İkinci araba alma durumu var. Bende tedirgin oldum şimdi. 

50 binde olan da var 180 binde olan da var. Mesela bizim departmanda kullandığımız bir araç var 50-60 bin civarı sanırım km. şu anda 2.vitese geçişte ve bu viteste gaza basınca acayip bir titreme var. Bir iki servise gitti geldi birşey değişmedi.

Ben şöyle düşünüyorum, araç 1. vitesten 2. vitese çok erken geçiyor, devir yetersiz kalıyor araç hızlanmıyor kullanıcı da mecburen gaza yükleniyor bu da aracın şanzımanını zorluyor ve bu titreme sorunu ortaya çıkıyor. 

Yanıtlama zamanı:

Bence bizim araçlarda da dsg de de benzer sorunlar duyulmakta. Özellikle otomatik ilk kriter olduğu düşünülürse bence Honda ilk seçenek olarak düşünülmeli.

Yanıtlama zamanı:

Yakup ne seçtiyse satılmış. Ben bildiğim ata binerdim herhalde. Focus'tan sonra bir Kuga olabilir.

Yanıtlama zamanı:

Benzer bir durumda 110.000 bine gelen Focusu dizel leon ile değiştirmeyi düşünüyorum. Eğer otomatik istiyor ve dsg istemiyorsan vw grup araçlar seçim dışı kalıyor. Düz olsa 65 civarlarında dizel manuel  düşük km Leonlar var. Donanımda fena değil yeterli.  

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
16 saat önce, Engin Uzunoğlu yazdı:

Benzer bir durumda 110.000 bine gelen Focusu dizel leon ile değiştirmeyi düşünüyorum. Eğer otomatik istiyor ve dsg istemiyorsan vw grup araçlar seçim dışı kalıyor. Düz olsa 65 civarlarında dizel manuel  düşük km Leonlar var. Donanımda fena değil yeterli.  

Engin'cim illaki otomatik. Her sabah 1 -1,5 saat dur kalk gidiyorum akşamda keza. Sol ayağımdaki problem nedeniyle çok ağrım oluyor manuel kullanınca. Mis gibi titanium focusumu sattım bu yüzden :(

• 4 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

VW'ne karşı antipatiniz yoksa

VW GOLF 1.4 TSI 122B Higjline DSG Benzinli
İlan No: 482580523
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-vw-golf-1.4-tsi-122b-higjline-dsg-benzinli-482580523/detay

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
29 dakika önce, Erhan Er. yazdı:

VW'ne karşı antipatiniz yoksa

VW GOLF 1.4 TSI 122B Higjline DSG Benzinli
İlan No: 482580523
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-vw-golf-1.4-tsi-122b-higjline-dsg-benzinli-482580523/detay

Tesekkurler,

Biraz var açıkçası, DSG sine güvenmiyorum.

Yanıtlama zamanı:

Honda civic sedan otomatik düşünürdüm.

Yanıtlama zamanı:
14 saat önce, Aydın Baran yazdı:

ona 50 lira vereceğime... inip binmesi kolay şunu alırdım

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
Yanıtlama zamanı:

Alfa demek 

Dert demek,servis,usta, sanayi demek. Alfa'ların son sahibi olma ihtimalin yüksek. Severek binenler bile kabul ediyor dertlerini. Al kullan işin görülsün arabası değil, sev yada nefret et aracı. 

"Marchionne sihirli değneğini değdirmeden evvel, markayı iflasın eşiğine getiren tarihteki diğer Alfa'ları hatırladınız mı? Hani ilk görüşte aşık olduğunuz, ama ilk gecede makyajı dökülen, ve sizden başka kimsenin onu o halde görmesini istemediğiniz? Şüphesiz İtalyanlar, 159'u cazibeli ve dinamik kılmak için gösterdikleri çabanın yarısını, onu dayanıklı ve ekonomik kılmak için gösterselerdi, bugün bir efsaneden söz ediyor olurduk." Otopark 

https://www.otopark.com/2016/12/kara-sevda-alfa-romeo-159-1-9-jtd/

Yanıtlama zamanı:

Kesinlikle japon alirim. Honda civic,mazda 3,toyota corolla,belki avensis

Yanıtlama zamanı:

Alfa romeolara bende aşığım. Hatta 156 2,0 selespeed alıyordum geçen sene az daha.Bir anlık aşkla karar verdim.  Direkten döndüm. 159 lara zaten oldum olası hayranım. 147 1,9 q2 ve GT 1,9 q2 için ise kalpler bulutlar yollayabilirim o derece. 

Ama Engin abinin dediği gibi ya sev yada nefret et arabası. İstanbulda sadece 3 tane memnun kalınan alfa romeo servisi var. 2 si bostancıda biri maslakta.

159 için konuşmak gerekirse. Servis sıkıntı. ön takım sıkıntı. İç aksam çabuk deforme oluyor. Yakıt tüketimide yüksek. Ama Efsane bir yol tutuşu ve sürüş dinamizmi var.  75 156 159 ve 147 kullandığım arkadaşlarımda olan modellerden. İlanlardaki en temiz alfa bile sıkıntılıdır buna emin olabilirsin Aydın abi. ön takımdan ses gelirse sorun etmem. İç kısımdaki  aşınmaları görmezden gelirim. İşçilik hataları gözüme batmaz. Yüksek yakıt tüketimi benim için önemli değil dersen. 159 a bakabilirsin.

Yoksa uzak dur. Kardeş tavsiyesi

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.