Yanıtlama zamanı: Mart 17, 20179 yıl comment_411322 Arkadaşlar merhaba , Focusum için park sensörü araştırıyordum ve araştırmamın neticesinde orjinal lensli park sensörüne karar vardim. Park sensöründe en gıcık olduğum olay sensörün dışına taşan lensler oluyordu. Şükürler olsunki bunu çözmüşler ve orjinal lensli park sensörünü yapmışlar.Beyaz siyah ve gümüş grisi görebildim başka renkleri varmı bilmiyorum. Ürünü gittigidiyordan aldım markası nikenmiş açıkçası markayı pek duymadım ama dediğim gibi orjinal görünümlü olduğu için tercih ettim. Ürün kötü tarafı tamponun sökülüp yapılması. Bu konuda İzmir Arkas Ford da yardımcı oldular. Aracın garanti dışına çıkmadan 70+KDVye taktırdım. Ürünü 115TLye aldım. Bipli sistem , yüksek ses ve düşük ses olmak üzere 2 ses modu var başkada özelliği yok. Fotoları aşağıda yaptırmayı düşünen arkadaşlara tavsiye ederim dışardan çok güzel bir görüntü oluşturuyor. Sensörde başarılı çalışıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 17, 20179 yıl comment_411329 Maşallah harika olmuş güle güle kullan.. Mart 17, 20179 yıl Teoman Saraç tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 17, 20179 yıl Yazar comment_411331 Şimdi, Yakup Çağatay yazdı: Gayet güzel Güle güle kullanın Şimdi, Teoman Saraç yazdı: Maşallah harika olmuş güle güle kullan.. çok teşekkür ederim saolun Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 17, 20179 yıl comment_411332 Güzel olmuş güle güle kullanın. Benim sensörler büyük tip. Geri dönüş olsa yaptırırdım Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 17, 20179 yıl comment_411341 Orjinalinden daha şık olmuş bence gule gule kullanin. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 17, 20179 yıl comment_411344 Ben alirken otokocta hediye olarak takmislardi. Ayni model, guzel olmus Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 17, 20179 yıl comment_411345 Gayet güzel duruyor, hayırlı olsun. Fiyatı da uygunmuş. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 17, 20179 yıl Yazar comment_411347 18 dakika önce, Berat Hasbek yazdı: Güzel olmuş güle güle kullanın. Benim sensörler büyük tip. Geri dönüş olsa yaptırırdım Şimdi, Ozan Kar yazdı: orijinalinden güzel Şimdi, BulentGulsahin yazdı: Orjinalinden daha şık olmuş bence gule gule kullanin. Şimdi, Alparslan Kaplan yazdı: kalitesi nasıl acaba test edebildinizmi Şimdi, Serkan erden yazdı: Ben alirken otokocta hediye olarak takmislardi. Ayni model, guzel olmus Şimdi, Serdar Eryürekli yazdı: Gayet güzel duruyor, hayırlı olsun. Fiyatı da uygunmuş. güzel yorumunlarınız için teşekkür ederim. Kalite standart sensör kalitesinde arkadaşlar orjinallar gibi çok hızlı değil tabiki ama buda sıkıntı yaratmıyor 20cm kala tam dıdddddd ötüyor. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın