Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 20169 yıl comment_390586 Aracıma ufak tefek değişiklikler yaptım. Yorumlarınızı bekliyorum ? Daha iyi olabilirdi, renk tutmamış, şu şekilde yapsanız daha iyi olurdu gibi önerilere de açığım. ? Eski hali Bu da son hali Not: Jantları büyütsen daha iyi tavsiyesine gerek yok. Farkındayım ama durum yok ?? Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 20169 yıl comment_390589 Bodykit dediğiniz sadece son fotoğrafta yer alan difizör sanıyorum diğerlerini göremedim. Egzoz çıkışı da fena değil ama çok güzel de değil bence. Hayırlı uğurlu olsun. En sevdiğim renk ve yürüyen kombinasyonu o yüzden geçer not veriyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 20169 yıl comment_390590 Model güzel, renk güzel, spoyler ve diffüzör yakışıyor. Ama egzoz rüküş olmuş. 120 PS arabaya dörtlü çıkışı tanımlayabileceğim en uygun sıfat bu. Bari ikili ile yetinseydiniz. Neyse zevk meselesi, yazın demişsiniz yazdım. Güzel günlerde kullanın. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 20169 yıl Yazar comment_390594 Bodykit dediğiniz sadece son fotoğrafta yer alan difizör sanıyorum diğerlerini göremedim. Egzoz çıkışı da fena değil ama çok güzel de değil bence. Hayırlı uğurlu olsun. En sevdiğim renk ve yürüyen kombinasyonu o yüzden geçer not veriyorum [emoji3] Ön ek ve marşpiyeller hali hazırda bulunan malzemelerin üzerine yapıştırıldığı için bunu yapmak istemedim onun yerine ön eki ve marşpiyelleri gövde rengine boyattım. Teşekkür ediyorum yine de [emoji5] Edit: ayrıca spoyleri görmemenizi henüz uyanamamış olmanıza bağlıyorum [emoji12] Model güzel, renk güzel, spoyler ve diffüzör yakışıyor. Ama egzoz rüküş olmuş. 120 PS arabaya dörtlü çıkışı tanımlayabileceğim en uygun sıfat bu. Bari ikili ile yetinseydiniz. Neyse zevk meselesi, yazın demişsiniz yazdım. Güzel günlerde kullanın. Teşekkür ederim yorumlarınız için[emoji1317] 4lü çıkış çocukluktan kalma bir sevgi, vazgeçemiyorum [emoji51] Yapılırsa daha hoş olur diyebileceğiniz, ufak tefek eklemek istediğiniz başka öneriler varsa hoşuma gidenleri uygulamaya çalışacağım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 20169 yıl comment_390595 Spoiler'ı var, arkaya difizör ve biraz büyük jant bu arabaya yeter. Fazlasına hiç gerek yok bence. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 20169 yıl comment_390600 Araba güzel, renk güzel, kazasız belasız kullanın İnşallah... Son dokunuşlarla jant-difüzör gibi daha da güzel olur, apaçi boyutuna geçmemek lazım Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 20169 yıl Yazar comment_390603 Araba güzel, renk güzel, kazasız belasız kullanın İnşallah... Son dokunuşlarla jant-difüzör gibi daha da güzel olur, apaçi boyutuna geçmemek lazım [emoji4] Kesinlikle katılıyorum abi ince bir çizgi var arada biliyosun [emoji28] çizgiyi aşmamaya özen gösterdim [emoji5] Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 20169 yıl comment_390609 Herşeyiyle mükemmel egzozu bu şekikde olsaydı daha güzel olurdu düşüncesindeyim keyifle binin kazasız belasız... Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 20169 yıl comment_390618 Herşeyiyle mükemmel egzozu bu şekikde olsaydı daha güzel olurdu düşüncesindeyim keyifle binin kazasız belasız... Böyle mi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 20169 yıl Yazar comment_390663 Böyle mi? Bende beyaz pleksi yok ki [emoji17][emoji12] Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 20169 yıl comment_390666 Bende beyaz pleksi yok ki [emoji17][emoji12] Biz zor bela o pleksiyi söktürdük adama[emoji23][emoji23]Konumuz egzoz Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 20169 yıl comment_390669 Bende beyaz pleksi yok ki [emoji17][emoji12] Bende de yok ki Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 20169 yıl comment_390673 bagaj kapı altı çıtası tavsiye ederim aracın arka tarafındaki krom aksesuarlar ile güzel uyum sağlar ayrıca genişlik izlenimi veriyor ben yaptırdım hoş oldu hocam küçük bir eleştiri yapmak istiyorum naçizane; egzozlar çok olmuş arabaya ayrıca yuvarlak egzoz hiç hoş olmamış sanki yayvan köşeli egzoz focusta daha bi güzel dururdu bence araç önden profilden doş duruyor ama arka taraf göz tırmalıyor sanki jantlar yeni görünüşte sönük kalmış bence spor spoiler gayet hoş son olarak arka camda spoiler ışığının olduğu yere bir FOCUSCLUBTR.COM stickeri istiyor sanki Allah kaza bela vermesin iyi günlerde binin Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 20169 yıl Yazar comment_390675 bagaj kapı altı çıtası tavsiye ederim aracın arka tarafındaki krom aksesuarlar ile güzel uyum sağlar ayrıca genişlik izlenimi veriyor ben yaptırdım hoş oldu. son olarak arka camda spoiler ışığının olduğu yere bir FOCUSCLUBTR.COM stickeri istiyor sanki [emoji4] Allah kaza bela vermesin iyi günlerde binin Hatchback ise foto ekleyebilir misiniz? Fiyat olarak kaça maloldu?Sticker elimde mevcut yarın yapıştırıcam [emoji847] Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 20169 yıl comment_390687 bagaj altı çıtayı 110 tl ye aldım paslanmaz ve sert bir kromu var suan foto yok ama yarın atarım aracım hb emre bey profil bilgilerinde var Kasım 20, 20169 yıl MustafaKoçak tarafından düzenlendi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın