Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 20169 yıl comment_395084 Merhabalar Emeginize Saglık cok guzel olmuş parçaları yurtdısında temin ettiğinizi yazmışsınız bende geniş ekran almak istiyorum alışveriş yaptıgınız bir site varmı nasıl temin ettiniz teşekkürler Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 20169 yıl Yazar comment_395098 Bir saat önce, Ali guler yazdı: alışveriş yaptıgınız bir site varmı nasıl temin ettiniz Teşekkürler. Geniş ekran derken, gösterge panelini mi, teyp ekranını mı soruyorsunuz? --10 dakika sonra eklendi-- Parçaların tamamını Polonya'da allegro.pl'den bulabilirsiniz. Ancak Türkleri pek sevmiyor, genelde bize bir şey yollamıyorlar. Paranın üstüne yatıp mal göndermeyenler de olmuş duyduğum kadarıyla. Oralarda tanıdık varsa çözülebilir. Ebay bir alternatif, herşeyi bulmak mümkün değil ama neyi nasıl arayacağınıza bağlı bulabilme olasılığınız var. Orada da paypal sorun. Almanya'da http://www.original-teile.de/ var. Orijinal parça satıyor. Servis fiyatlarına göre makul olan parçalar mevcut. Özellikle küçük olanlar. Gümrük ve kargo ücretlerini dikkate alarak hesap kitap yapıp bakılabilir. Ben epeyce kullandım. Bana gelince, ana bileşenleri Ukrayna'da bir arkadaşım sayesinde temin ettim. Çok araştırıp, dersime çok çalıştım, en makul olanlara ulaşmaya gayret ettim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 20169 yıl comment_395168 Geniş gösterge panelini kastetmiştim. Cevabınız için teşekkürler siteleri inceleyeceğim ama anladıgım kadarıyla turkiyede bulmak biraz zor Nette biraz araştırma yapayım amerikandan bulabiliriz belki orada tanıdıklar var Birde aklıma takılan bu geniş göstergeyi alırken neye dikkat etmeliyim araçla uyumlugu acısından bariz olarak bakmam gereken bir kod numara varmı teşekkür ederim Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 20169 yıl Yazar comment_395170 Şimdi, Ali guler yazdı: Geniş gösterge panelini kastetmiştim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 20169 yıl comment_395244 7 saat önce, Semih O. yazdı: teşekkurler Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 20179 yıl Yazar comment_407487 Eveeeet, artık problemler tamamen bitti. Daha önce bahsettim mi bilmiyorum, Sync modülünün takılmasından sonra, kaza anında acil yardım aramasını yapmaya yarayan hizmet kontağı ilk çalıştıdığımda sürekli uyarı veriyordu. Sesli komuttaki abla o bet sesiyle "Acil yardım çalışmıyor" diye bıdırdayıp duruyordu. ilk başta sorunun GPSM kaynaklı olduğunu düşünüyordum. Ancak GPSM'i bağlamama rağmen abla susmayınca bu sefer bağlantılarda sorun olmaya başladığını düşündüm. Geçenlerde Ford Edge'in Amerikanya forumunda RCM (airbag modülü) arızasında benzer uyarının alındığını görünce ampuller yandı bende. Sistemin tam olarak çalışması da yerli yerine oturmuş oldu. Kaza anında RCM SYNC'i dürtüyor, o da GPSM'den koordinatları alıp aramayı yapıyor. Şimdiii, ya RCM'ler Sync'li ve Sync'siz olarak farklı ya da konfigürasyon meselesi derken, Şahsuvaroğlu'nun kahraman elektrikçisi Savaş Usta'yla giriştik olaya ? Taaa daaa! RCM acil yardım ayarı yapılandırılabiliyor. Böylece o gıcık uyarıdan kurtuldum ve sistemin eksiği kalmamış oldu. Şubat 25, 20179 yıl Semih O. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 20179 yıl comment_407488 Eveeeet, artık problemler sıfıra tamamen bitti. Daha önce bahsettim mi bilmiyorum, Sync modülünün takılmasından sonra, kaza anında acil yardım aramasını yapmaya yarayan hizmet kontağı ilk çalıştıdığımda sürekli uyarı veriyordu. Sesli komuttaki abla o bet sesiyle "Acil yardım çalışmıyor" diye bıdırdayıp duruyordu. ilk başta sorunun GPSM kaynaklı olduğunu düşünüyordum. Ancak GPSM'i bağlamama rağmen abla susmayınca bu sefer bağlantılarda sorun olmaya başladığını düşündüm. Geçenlerde Ford Edge'in Amerikanya forumunda RCM (airbag modülü) arızasında benzer uyarının alındığını görünce ampuller yandı bende. Sistemin tam olarak çalışması da yerli yerine oturmuş oldu. Kaza anında RCM SYNC'i dürtüyor, o da GPSM'den koordinatları alıp aramayı yapıyor. Şimdiii, ya RCM'ler Sync'li ve Sync'siz olarak farklı ya da konfigürasyon meselesi derken, Şahsuvaroğlu'nun kahraman elektrikçisi Savaş Usta'yla giriştik olaya [emoji3] Taaa daaa! RCM acil yardım ayarı yapılandırılabiliyor. Böylece o gıcık uyarıdan kurtuldum ve sistemin eksiği kalmamış oldu. Allah belasını versin o kadının..!Kurtarın benide Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 20179 yıl Yazar comment_407489 Şimdi, Yahya Akman yazdı: Allah belasını versin o kadının..! Kurtarın benide Halletcez ?? Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 20179 yıl comment_407490 Halletcez [emoji23][emoji23] Gözün aydın bu arada rabbim o kadına muhtaç etmesin inş [emoji23] [emoji23] [emoji23] Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 20179 yıl Yazar comment_407491 Şimdi, Yahya Akman yazdı: Gözün aydın bu arada rabbim o kadına muhtaç etmesin inş Darısı başına valla acayip bi rahatlıkmış ?? Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 20179 yıl Yazar comment_407493 Şimdi, Tuncay A. yazdı: Gözün aydin, sırada kamera var. Kameranın tadı da 8" ile çıkar, artık Sync 2 mi olur, 3 mü olur bilemem ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 20179 yıl comment_407497 Şimdi, Semih O. yazdı: Kameranın tadı da 8" ile çıkar, artık Sync 2 mi olur, 3 mü olur bilemem ? Yok be ya ben memnunum güççük güççük tadi cikiyor. Ya da ekrani buyultte bende buyulteyim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 20179 yıl Yazar comment_407500 Şimdi, Tuncay A. yazdı: Yok be ya ben memnunum güççük güççük tadi cikiyor. Ya da ekrani buyultte bende buyulteyim. Valla bana kalsa 5" navili makyajlıda da olsa tadından yenmez. Tilkiler dolaşıyor yine kafamda. ? Neyse bir yaz olsun da kamera ve onlara da sıra gelir herhalde ? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın