Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

MCA Style 4" Mfd Ve Sync 1 Modifiyesi

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Merhabalar 

Emeginize Saglık cok guzel olmuş 

parçaları yurtdısında temin ettiğinizi yazmışsınız bende geniş ekran almak istiyorum 

alışveriş yaptıgınız bir site varmı nasıl temin ettiniz 

teşekkürler

• Yanıt 180
  • Görüntüleme 49,1k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Hüseyin Do.
    Hüseyin Do.

Bugün teybin ve SYNC modülünün montajını yaptım. Aldığım parçalar aşağıda. Eksik parçalar: SYNC direksiyon butonları, Bluetooth mikrofon, GPSM modülü, kolçağa giden aux ve usb tesisatı ve kolçakt

• Eveeeet, artık problemler tamamen bitti.   Daha önce bahsettim mi bilmiyorum, Sync modülünün takılmasından sonra, kaza anında acil yardım aramasını yapmaya yarayan hizmet kontağı ilk çalıştı

• Çok çalışman gerek  Bence komple tesisat bulabilirsen (ebay vs'de bulunabiliyor), o kadar zor iş değil.   sync1'den 2'ye .. https://www.drive2.ru/b/2902405/ https://www.drive2.ru/l

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
Bir saat önce, Ali guler yazdı:

alışveriş yaptıgınız bir site varmı nasıl temin ettiniz 

Teşekkürler. Geniş ekran derken, gösterge panelini mi, teyp ekranını mı soruyorsunuz?

--10 dakika sonra eklendi--

Parçaların tamamını Polonya'da allegro.pl'den bulabilirsiniz. Ancak Türkleri pek sevmiyor, genelde bize bir şey yollamıyorlar. Paranın üstüne yatıp mal göndermeyenler de olmuş duyduğum kadarıyla. Oralarda tanıdık varsa çözülebilir.

Ebay bir alternatif, herşeyi bulmak mümkün değil ama neyi nasıl arayacağınıza bağlı bulabilme olasılığınız var. Orada da paypal sorun.

Almanya'da http://www.original-teile.de/ var. Orijinal parça satıyor. Servis fiyatlarına göre makul olan parçalar mevcut. Özellikle küçük olanlar. Gümrük ve kargo ücretlerini dikkate alarak hesap kitap yapıp bakılabilir. Ben epeyce kullandım.

Bana gelince, ana bileşenleri Ukrayna'da bir arkadaşım sayesinde temin ettim. Çok araştırıp, dersime çok çalıştım, en makul olanlara ulaşmaya gayret ettim.

Yanıtlama zamanı:

Geniş gösterge panelini kastetmiştim.

Cevabınız için teşekkürler siteleri inceleyeceğim ama anladıgım kadarıyla turkiyede bulmak biraz zor

Nette biraz araştırma yapayım amerikandan bulabiliriz belki orada tanıdıklar var

Birde aklıma takılan bu geniş göstergeyi alırken neye dikkat etmeliyim araçla uyumlugu acısından bariz olarak bakmam gereken bir kod numara varmı

teşekkür ederim

Yanıtlama zamanı:
7 saat önce, Semih O. yazdı:

teşekkurler

• 1 ay sonra...
  • 4 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Eveeeet, artık problemler tamamen bitti.

Daha önce bahsettim mi bilmiyorum, Sync modülünün takılmasından sonra, kaza anında acil yardım aramasını yapmaya yarayan hizmet kontağı ilk çalıştıdığımda sürekli uyarı veriyordu. Sesli komuttaki abla o bet sesiyle "Acil yardım çalışmıyor" diye bıdırdayıp duruyordu.

ilk başta sorunun GPSM kaynaklı olduğunu düşünüyordum. Ancak GPSM'i bağlamama rağmen abla susmayınca bu sefer bağlantılarda sorun olmaya başladığını düşündüm.

Geçenlerde Ford Edge'in Amerikanya forumunda RCM (airbag modülü) arızasında benzer uyarının alındığını görünce ampuller yandı bende. Sistemin tam olarak çalışması da yerli yerine oturmuş oldu. Kaza anında RCM SYNC'i dürtüyor, o da GPSM'den koordinatları alıp aramayı yapıyor. 

Şimdiii, ya RCM'ler Sync'li ve Sync'siz olarak farklı ya da konfigürasyon meselesi derken, Şahsuvaroğlu'nun kahraman elektrikçisi Savaş Usta'yla giriştik olaya ?

Taaa daaa!

RCM acil yardım ayarı yapılandırılabiliyor. 

Böylece o gıcık uyarıdan kurtuldum ve sistemin eksiği kalmamış oldu.

Semih O. tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
Eveeeet, artık problemler sıfıra tamamen bitti.

Daha önce bahsettim mi bilmiyorum, Sync modülünün takılmasından sonra, kaza anında acil yardım aramasını yapmaya yarayan hizmet kontağı ilk çalıştıdığımda sürekli uyarı veriyordu. Sesli komuttaki abla o bet sesiyle "Acil yardım çalışmıyor" diye bıdırdayıp duruyordu.

ilk başta sorunun GPSM kaynaklı olduğunu düşünüyordum. Ancak GPSM'i bağlamama rağmen abla susmayınca bu sefer bağlantılarda sorun olmaya başladığını düşündüm.

Geçenlerde Ford Edge'in Amerikanya forumunda RCM (airbag modülü) arızasında benzer uyarının alındığını görünce ampuller yandı bende. Sistemin tam olarak çalışması da yerli yerine oturmuş oldu. Kaza anında RCM SYNC'i dürtüyor, o da GPSM'den koordinatları alıp aramayı yapıyor. 

Şimdiii, ya RCM'ler Sync'li ve Sync'siz olarak farklı ya da konfigürasyon meselesi derken, Şahsuvaroğlu'nun kahraman elektrikçisi Savaş Usta'yla giriştik olaya [emoji3]

Taaa daaa!

RCM acil yardım ayarı yapılandırılabiliyor. 

Böylece o gıcık uyarıdan kurtuldum ve sistemin eksiği kalmamış oldu.

Allah belasını versin o kadının..!
Kurtarın benide :)
Yanıtlama zamanı:

Halletcez [emoji23][emoji23]

Gözün aydın bu arada :) rabbim o kadına muhtaç etmesin inş [emoji23] [emoji23] [emoji23]
Yanıtlama zamanı:

Gözün aydin, sırada kamera var.

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Semih O. yazdı:

Kameranın tadı da 8" ile çıkar, artık Sync 2 mi olur, 3 mü olur bilemem ?

Yok be ya ben memnunum güççük güççük tadi cikiyor. Ya da ekrani buyultte bende buyulteyim.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
Şimdi, Tuncay A. yazdı:

Yok be ya ben memnunum güççük güççük tadi cikiyor. Ya da ekrani buyultte bende buyulteyim.

Valla bana kalsa 5" navili makyajlıda da olsa tadından yenmez. Tilkiler dolaşıyor yine kafamda. ? Neyse bir yaz olsun da kamera ve onlara da sıra gelir herhalde ?

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.