Yakup Ç. A. Oluşturma zamanı: Ocak 9, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ocak 9, 2012 Focus,Fiesta gibi bu Fusion'da Mondeo olarak Avrupa'da satışa sunulacak..Yine çok fazla benzeyecek açıklaması geldi...Ufak tefek şeyler değişir bencede İşte yeni Fusion..SON GÜNCELLEME: 6 Eylül 2012AVRUPA MONDEO İÇİN BU BAŞLIĞA GEÇEBİLİRSİNİZ --> New Ford Fusion is the first sedan to offer gasoline, hybrid and plug-in hybrid powertrains, each with expected top fuel economy, underscoring Ford’s commitment to give customers the power of choice With seven must-have technologies, including a Lane Keeping System, adaptive cruise control, active park assist and MyFord Touch®, the all-new Ford Fusion shows how Ford is delivering features customers truly want and value Customers can choose from Fusion’s widest-ever portfolio of fuel-efficient powertrains including EcoBoost™, hybrid and plug-in hybrid engines; automatic and manual transmission offerings; and auto start stop technology Revealed in North America as the midsize Fusion sedan, this all-new car signals the next-generation Ford Mondeo for world markets Video Fuardan Resimler ( Tıkla Büyüt ) Resmi Resimler ( Tıkla Büyüt ) Biraz daha DetayDahası içinhttp://fordfusionstory.com/ 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2012 (düzenlendi) breh breh breh... nerde eski fusion nerde yeni fusion... çok klas bi araç olmuş.. ama birçok çizgisi bana şuanki mondeo'yu hatırlatmıyor değil.. özellikle yandan.. Ocak 9, 2012 Alperen G. tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2012 Çok güzel duruyor araÇ hele, beyaz olan Çok dolu görüyor.Sınıfında belirliyici olabilir bu araÇ.(aston martinle akrabalıkları var galiba yada aynı mağazadan giyiniyolar ) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2012 Ben bu araca mondeo diye bakmıştım peh peh Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2012 breh breh breh... nerde eski fusion nerde yeni fusion... çok klas bi araç olmuş.. ama birçok çizgisi bana şuanki mondeo'yu hatırlatmıyor değil.. özellikle yandan.. Focus,Fiesta gibi bu Fusion'da Mondeo olarak Avrupa'da satışa sunulacak. Alperen bizim bildiğimiz Mondeo bu; Fusion amerikadaki adı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2012 Focus,Fiesta gibi bu Fusion'da Mondeo olarak Avrupa'da satışa sunulacak. Alperen bizim bildiğimiz Mondeo bu; Fusion amerikadaki adı. hmmm ben de diyorum fusion tamam da mondeo resimleri nerede... e ne bileyim, zamanında bizde de satıldı fusion diye bi araba.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2012 Ozaman bende hata yok sevindim buna Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2012 Çok güzel duruyor araÇ hele, beyaz olan Çok dolu görüyor.Sınıfında belirliyici olabilir bu araÇ.(aston martinle akrabalıkları var galiba yada aynı mağazadan giyiniyolar ) Aston Martin Ford'un markası Alper. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2012 Çok güzel...yakışıklı bir araba iÇide öyle gözüküyor...inşallah binmek nasip eder... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2012 Aslında etkileyici ve kişilikli bir tasarım, rakiplerine benzer çizgilere rağmen farklı olmayı başarabildiği detaylar var, ön tasarım buna iyi örnek. Biraz fazla steroid kullanmış, şişkin duruyor, ama gerçeğini görmek lazım. Sonuçta çok ilgi duymasam da bu sınıfta Mondeo benim için hep favori idi, özellikle fiyat/kalite oranı ile şimdi ise tek geçerim gibime geliyor. 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2012 Umarım bunun TR de çıkışı benim ev kredisi bittikten sonra olur; böylece mevcut makyajlı kasayı iyi bir fiyata denk getiririrm belki Mondeo nun her kasasını beğendiğim gibi bunuda beğendim, çok şık olmuş. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2012 2013 abi daha erken olması mümkün değil...Nisan'ı bulur yine Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2012 Beyaz renk olanı daha spor göstermiş sanki. Sınıfına referans olacak bir tasarımı var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2012 Maalesef D segmenti avrupada ayvayı yiyen bir segment .Herkes daha küçük arabalara yöneliyor FORDun mondy si segmentin en büyüklerinden millet A6 boyundaki FORDa ilgi duymuyor. Güncel mondy satışları kötü hatta Cmaxten bile epey az satıyor. Dolayısıyla bu araba daha çok amerikalılar için çıkarılmış durumda bence.. Bişey beklemeyin derim..BU araba güncel mondy ile aynı boyutlarda sadece tavanı 4 cm alçakmış bu da sportfiliği artıracak.. Bu arada kuşlar Cenevrede Evos bazlı Passat CC rakibi bir 4 kapı coupe mondeodan bahsediyor. Aynı kuşlar 1.0T nin yeni mondeoda da test edildiğini ve gelebileceğini söylüyor. Bana pek hitap etmiyor gerçeğini çok da beğenmeyeceğimi düşünüyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa K. Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2012 offffffffffff Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap