Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Cam Filmi Uygulaması Artık Serbest - Bilinmesi Gerekenler [Tekrar Yasaklandı]

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Ön camlar: yan ön demek zaten. Neyse ben demek istediğimi anlatamıyorum sanırım ama önemi de yokmuş zaten ''Hiçbir mantıklı açıklama bunun aksini iddaa edemez.'' :) 

Polisler umarım kimseyi es geçmeden kurallara uymayan insanlara gerekenleri yapar. Kendi sağlıkları açısından önemli yoksa bana dokunmadıkları sürece umrumda değil, isterlerse kara/beyaz çarşafa sarıp ön camları açsınlar sadece. :zha: 

• Yanıt 114
  • Görüntüleme 16,3k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Buyrun amme hizmeti...   Resmi gazete şunları söylüyor.     M- En az 4 tekerlekli yolcu taşıyan araçlar N- En az 4 tekerlekli yük taşıyan araçlar O- Römorklar

• Serkan Karakoca
    Serkan Karakoca

nasıl bir devlet olduk iyicene  anlamak mümkün değil ...    cam filmini ithal edenden üretenden uygulayandan vergi alıyorsun son kullanıcıya  serbest diyorsun belgesi olcak şu standartlara uygun ola

• Alparslan Özaslan
    Alparslan Özaslan

cam filmi ile ilgili hadi hayırlısı bakalım.   Detaylar burada: http://anasayfa.focusclubtr.com/cam-filmi-yasagi-kalkti-madde-madde-bilinmesi-gerekenler/   -Ön yan camlarda ışık ge

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
Ön camlar: yan ön demek zaten. Neyse ben demek istediğimi anlatamıyorum sanırım ama önemi de yokmuş zaten ''Hiçbir mantıklı açıklama bunun aksini iddaa edemez.'' [emoji4] 
Polisler umarım kimseyi es geçmeden kurallara uymayan insanlara gerekenleri yapar. Kendi sağlıkları açısından önemli yoksa bana dokunmadıkları sürece umrumda değil, isterlerse kara/beyaz çarşafa sarıp ön camları açsınlar sadece. :zha: 

Böyle bi kural olamaz ama yakup,neden fabrika çıkışı araclara kesilmiyor bu ceza,hep orta sınıf ve alt kesim insanların sırtından mı gecınecek bu devlet,uygulanan her yasağa da eyvallah demeyin lütfen
Yanıtlama zamanı:

Tüm makam araçlarında da dahil olmak üzere (fabrikasyon veya değil ) cam filmi veya karartmalı cam yasaklanırsa o zaman filmlerimi sökerim, orijinal karartmalı camlarımı şeffaflarıyla değiştiririm.

Fakat ilçe sağlık hizmetleri genel sekreter yardımcıları bile zift gibi cam filmleriyle çakarlarıyla dolaşırken, vatandaşın cam filminden bela aramak, bunun üstünden nasiplenmek,bütçe açığını bunlar üstünden kapatmaya çalışmak hiç etik değil.

Hele ki devlet büyükleri bu kadar şaşalı saraylarda yaşarken , koruma ordularıyla gezerken  çoğu resmi yoksulluk sınırı altında geliri olan  vatandaşa bu şekilde yüklenmek vicdan ister, tabi yoksa yapılacak birşey yok, vatandaş sandıkta vicdanını kullanmalı...

Yanıtlama zamanı:

Simdi orjinal kara cam alip takacam onlere[emoji23]

Yanıtlama zamanı:

Az önce okudum yakında muayeneye gireceklere duyurulur.

cam.jpg

Yanıtlama zamanı:

Ön iki camlarım filimliydi  söktüm kolay çıktı ama camda yapışkanı kaldı fısfısın içine aseton koyarak temizledim 1 saatimi aldı ama kollarımın ağrısıda cabası.

Yanıtlama zamanı:

Geçen gün "mesnetsiz" bir gazete haberinde cam filmi için 3 ay ceza yazılmayacağı vs...

şeklinde bir "yalan" haber vardı.

Samsun'da yapılacak bu uygulama acaba tüm illeri kapsar mı?

https://www.haberler.com/filmli-araclara-3-ay-sure-10192246-haberi/

Yanıtlama zamanı:
8 dakika önce, Doğan Kurban yazdı:

Mantıklı bak
IMG_6912.JPG

önceden filmli cam deniyordu şimdi parizyenli cam deriz:)

Yanıtlama zamanı:

Merhabalar arkadaşlar aranıza yeni katıldım, yarın babamla ford focus 2014 titanium alacağız. Aracın arka camları siyahtı yanlış hatırlamıyorsam ve sahibi bize renkli cam olduğunu söylemişti. Bu camlar sanırım fabrikasyon çıkışlı ve focusların çoğunda gördüm. Bu camlar da yasak kapsamına giriyor mu?

Yanıtlama zamanı:
9 dakika önce, Akın Bilgin yazdı:

Merhabalar arkadaşlar aranıza yeni katıldım, yarın babamla ford focus 2014 titanium alacağız. Aracın arka camları siyahtı yanlış hatırlamıyorsam ve sahibi bize renkli cam olduğunu söylemişti. Bu camlar sanırım fabrikasyon çıkışlı ve focusların çoğunda gördüm. Bu camlar da yasak kapsamına giriyor mu?

Girmiyor :) 

Detaylar: 

Yanıtlama zamanı:
4 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı:

Girmiyor :) 

Detaylar: 

Yeterli aramayı (doğru şekilde aramayı) yapamamışım demek ki, teşekkür ederim :):)

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.