Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 20178 yıl comment_445171 Ön camlar: yan ön demek zaten. Neyse ben demek istediğimi anlatamıyorum sanırım ama önemi de yokmuş zaten ''Hiçbir mantıklı açıklama bunun aksini iddaa edemez.'' Polisler umarım kimseyi es geçmeden kurallara uymayan insanlara gerekenleri yapar. Kendi sağlıkları açısından önemli yoksa bana dokunmadıkları sürece umrumda değil, isterlerse kara/beyaz çarşafa sarıp ön camları açsınlar sadece. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 20178 yıl comment_445229 Ön camlar: yan ön demek zaten. Neyse ben demek istediğimi anlatamıyorum sanırım ama önemi de yokmuş zaten ''Hiçbir mantıklı açıklama bunun aksini iddaa edemez.'' [emoji4] Polisler umarım kimseyi es geçmeden kurallara uymayan insanlara gerekenleri yapar. Kendi sağlıkları açısından önemli yoksa bana dokunmadıkları sürece umrumda değil, isterlerse kara/beyaz çarşafa sarıp ön camları açsınlar sadece. Böyle bi kural olamaz ama yakup,neden fabrika çıkışı araclara kesilmiyor bu ceza,hep orta sınıf ve alt kesim insanların sırtından mı gecınecek bu devlet,uygulanan her yasağa da eyvallah demeyin lütfen Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 20178 yıl comment_445233 Ben olur dediğimi hatırlamıyorum Ayrıca diğeri cam bu film. O camın üretim şartları da belli. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 20178 yıl comment_445234 Tüm makam araçlarında da dahil olmak üzere (fabrikasyon veya değil ) cam filmi veya karartmalı cam yasaklanırsa o zaman filmlerimi sökerim, orijinal karartmalı camlarımı şeffaflarıyla değiştiririm. Fakat ilçe sağlık hizmetleri genel sekreter yardımcıları bile zift gibi cam filmleriyle çakarlarıyla dolaşırken, vatandaşın cam filminden bela aramak, bunun üstünden nasiplenmek,bütçe açığını bunlar üstünden kapatmaya çalışmak hiç etik değil. Hele ki devlet büyükleri bu kadar şaşalı saraylarda yaşarken , koruma ordularıyla gezerken çoğu resmi yoksulluk sınırı altında geliri olan vatandaşa bu şekilde yüklenmek vicdan ister, tabi yoksa yapılacak birşey yok, vatandaş sandıkta vicdanını kullanmalı... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 20178 yıl comment_445278 Simdi orjinal kara cam alip takacam onlere[emoji23] Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 20178 yıl comment_445343 Az önce okudum yakında muayeneye gireceklere duyurulur. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 20178 yıl comment_445503 Ön iki camlarım filimliydi söktüm kolay çıktı ama camda yapışkanı kaldı fısfısın içine aseton koyarak temizledim 1 saatimi aldı ama kollarımın ağrısıda cabası. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 20178 yıl comment_445508 Geçen gün "mesnetsiz" bir gazete haberinde cam filmi için 3 ay ceza yazılmayacağı vs... şeklinde bir "yalan" haber vardı. Samsun'da yapılacak bu uygulama acaba tüm illeri kapsar mı? https://www.haberler.com/filmli-araclara-3-ay-sure-10192246-haberi/ Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 20178 yıl comment_445604 8 dakika önce, Doğan Kurban yazdı: Mantıklı bak önceden filmli cam deniyordu şimdi parizyenli cam deriz Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 20178 yıl comment_446036 Merhabalar arkadaşlar aranıza yeni katıldım, yarın babamla ford focus 2014 titanium alacağız. Aracın arka camları siyahtı yanlış hatırlamıyorsam ve sahibi bize renkli cam olduğunu söylemişti. Bu camlar sanırım fabrikasyon çıkışlı ve focusların çoğunda gördüm. Bu camlar da yasak kapsamına giriyor mu? Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 20178 yıl comment_446037 9 dakika önce, Akın Bilgin yazdı: Merhabalar arkadaşlar aranıza yeni katıldım, yarın babamla ford focus 2014 titanium alacağız. Aracın arka camları siyahtı yanlış hatırlamıyorsam ve sahibi bize renkli cam olduğunu söylemişti. Bu camlar sanırım fabrikasyon çıkışlı ve focusların çoğunda gördüm. Bu camlar da yasak kapsamına giriyor mu? Girmiyor Detaylar: Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 20178 yıl comment_446038 12 dakika önce, Akın Bilgin yazdı: Bu camlar da yasak kapsamına giriyor mu? tabi ki hayır. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 20178 yıl comment_446039 4 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Girmiyor Detaylar: Yeterli aramayı (doğru şekilde aramayı) yapamamışım demek ki, teşekkür ederim :):) Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 20178 yıl comment_446071 Bu haberde şurada dursun. http://www.mynet.com/haber/guncel/reis-her-an-kaldirin-su-cam-film-yasagini-diyebilir-3372745-1 Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın