Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 20178 yıl comment_444104 Bugün çatır çatır ceza kesiyorlarmış, çevirmelerde kuyruklarda millet film sökme telaşına girmiş. Bu uygulamayı ayakta alkışlıyorum. Vatandaşını katakulliye getiren devlet politikası olarak tarihe geçti. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 20178 yıl comment_444186 nasıl bir devlet olduk iyicene anlamak mümkün değil ... cam filmini ithal edenden üretenden uygulayandan vergi alıyorsun son kullanıcıya serbest diyorsun belgesi olcak şu standartlara uygun olacak diye ondan sonra tuv muaynesinde hafif kusur deyip muayene etiketi veriyorsun daha sonra vatandaşı durdurup 400 küsür lira ceza yazıyorsun niye vatandaşın cebindeki parayı gasp etmenin peşindesin vatandaşın cebinden gasp ettiğin para ile yıl sonu bütçe açığı kapanmaz .Açıkla zenginlerden şu cironun üzerinde karı olandan gelir vergisini 1 puan bu seneye özgü 1 puan fazla alacağız kdvyi 1 puan tüm sektörlerde yükseltiyoryuz de emin ol daha çok gelir sağlarsın devlet olarak .... Devlette kullanılan bütün araçların camı filmli ayrıca bizim verdiğimiz vergi ile maaş alıyorsunuz sizin vatandaştan ayrıcalığınız ne ? içişleri bakanına bir emir gelmiş valilere iletilmiş polis memurlarıda uyguluyor yiyorsa çevirin bir S350 mercedes makam aracı inanalım herkese aynı muamaele yapılıyor diye ... Uyguluyan polis memurunun yada amirinin bilgisi bu konuda sıfır fabrikada lazerle karartılmış cam diyorsun cahil memur halen camı kalemle çizmeye çalışıyor yazık çok yazık ... Devletsen ülkeye girişini yasakla olsun bitsin niye vatandaşı uğraştıyorsun ....bunlar boş işler ceza yazmak istiyorsan haklı yere vatandaşa !!! ankarada sabah 08:00 -09:00 kadar kenedi caddesi tunus kavşağında olun sayın memur beyler kırmızı ışık ihlalilinin bini bin para bestekardan tersten gidenlerin büklümden tertsen çıkanların bardacık sokaktan libya caddesine tersten çıkanların haddi hesabı yok yiyorsa o trafikte orda durun 1 tane trafik polisi yok trafik allah düşürmesin modunda işe yarayacakları zaman bir tane memur bulunmaz .... bunlarla uğraşana kadar gecenin bir köründe motorun arkasına müzik tesisatı bağlayıp anırttıran zarıl zarıl egzos bağırtan motorsikletli serserilerle uğraş yiyorsa yaz cezasını çek parka motorunu kasksız motor kullanıp her bulduğu küçücük boşluktan son hız geçmeye çalışan trafikte diğer kişileri tehlikeye atan kişilerle uğraşın memur beyler ... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 20178 yıl comment_444187 4 dakika önce, Serkan Karakoca yazdı: nasıl bir devlet olduk iyicene anlamak mümkün değil ... cam filmini ithal edenden üretenden uygulayandan vergi alıyorsun son kullanıcıya serbest diyorsun belgesi olcak şu standartlara uygun olacak diye ondan sonra tuv muaynesinde hafif kusur deyip muayene etiketi veriyorsun daha sonra vatandaşı durdurup 400 küsür lira ceza yazıyorsun niye vatandaşın cebindeki parayı gasp etmenin peşindesin vatandaşın cebinden gasp ettiğin para ile yıl sonu bütçe açığı kapanmaz .Açıkla zenginlerden şu cironun üzerinde karı olandan gelir vergisini 1 puan bu seneye özgü 1 puan fazla alacağız kdvyi 1 puan tüm sektörlerde yükseltiyoryuz de emin ol daha çok gelir sağlarsın devlet olarak .... Devlette kullanılan bütün araçların camı filmli ayrıca bizim verdiğimiz vergi ile maaş alıyorsunuz sizin vatandaştan ayrıcalığınız ne ? içişleri bakanına bir emir gelmiş valilere iletilmiş polis memurlarıda uyguluyor yiyorsa çevirin bir S350 mercedes makam aracı inanalım herkese aynı muamaele yapılıyor diye ... Uyguluyan polis memurunun yada amirinin bilgisi bu konuda sıfır fabrikada lazerle karartılmış cam diyorsun cahil memur halen camı kalemle çizmeye çalışıyor yazık çok yazık ... Devletsen ülkeye girişini yasakla olsun bitsin niye vatandaşı uğraştıyorsun ....bunlar boş işler ceza yazmak istiyorsan haklı yere vatandaşa !!! ankarada sabah 08:00 -09:00 kadar kenedi caddesi tunus kavşağında olun sayın memur beyler kırmızı ışık ihlalilinin bini bin para bestekardan tersten gidenlerin büklümden tertsen çıkanların bardacık sokaktan libya caddesine tersten çıkanların haddi hesabı yok yiyorsa o trafikte orda durun 1 tane trafik polisi yok trafik allah düşürmesin modunda işe yarayacakları zaman bir tane memur bulunmaz .... bunlarla uğraşana kadar gecenin bir köründe motorun arkasına müzik tesisatı bağlayıp anırttıran zarıl zarıl egzos bağırtan motorsikletli serserilerle uğraş yiyorsa yaz cezasını çek parka motorunu kasksız motor kullanıp her bulduğu küçücük boşluktan son hız geçmeye çalışan trafikte diğer kişileri tehlikeye atan kişilerle uğraşın memur beyler ... Özetlersek Fakirden al Zengine ver. Fakiri daha fakir zengini daha zengin yap. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 20178 yıl comment_444814 Cam filmi sokturmeyede zam geldi. 150 tl çift cam Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 20178 yıl comment_444815 15 dakika önce, Rasim S. yazdı: Cam filmi sokturmeyede zam geldi. 150 tl çift cam Eski aracımda kendim sökmüştüm, zor birşey değil. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 20178 yıl comment_444839 Bu r43 maskesi,aracın tüm çamlar r43.internetde r43 'ler geçer deniliyor (focus 2016)sadece ön 2 cam film li.polisler kabul edermi yoksa muhattap olmadan gereken mi yapılması lazim Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 20178 yıl comment_444848 1 saat önce, Rasim S. yazdı: Bu r43 maskesi,aracın tüm çamlar r43.internetde r43 'ler geçer deniliyor (focus 2016)sadece ön 2 cam film li.polisler kabul edermi yoksa muhattap olmadan gereken mi yapılması lazim R43 yazmasi yeterli deniliyor ama benim golfun on arka camlar r43. Nasil olcak bilemedim... ben söktürdüm, hic muhatap olamam... haram zikkim olsun cezasi da uygulamasi da. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 20178 yıl comment_444856 R43, 43R falan bunlar bi anda kabul ediliyor diye furya çıktı fakat öyle değilmiş. Bu kod Avrupa standartları blli etmek içinmiş. V olması gerekiyor fabrika çıkışlı karartmalı olduğunu belirtmek için. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 20178 yıl comment_444922 11 dakika önce, Serdar yaman yazdı: Yine adana ön kapıları sökmekle sökmemek arasında gidip geliyorum. napacağımı bilemedim. malum bizim kanunlar anlık olduğu için yarın çıkar biri tekrar serbest der bellimi olur ??? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 20178 yıl comment_444926 ön kapıları sökmekle sökmemek arasında gidip geliyorum. napacağımı bilemedim. malum bizim kanunlar anlık olduğu için yarın çıkar biri tekrar serbest der bellimi olur ???Mardinde free bizde herşey sökmüyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 20178 yıl comment_444938 Burada da başlamışlar. Bir süre şirket aracı ile devam. [emoji3] Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 20178 yıl comment_444940 Mardinde free bizde herşey sökmüyorum [emoji4]Mardinden seni sökseler zaten yeter mardine Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 20178 yıl comment_444942 Devlet neden bı cam filmlerimi ithal edenlere ceza kesmiyor satanlar da dahil o zaman vatandaşta çektirtmez yada bizler yaptırmayalım o zaman ithal etmezler Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 20178 yıl comment_444943 8 dakika önce, Osman Türkol yazdı: Devlet neden bı cam filmlerimi ithal edenlere ceza kesmiyor satanlar da dahil o zaman vatandaşta çektirtmez yada bizler yaptırmayalım o zaman ithal etmezler Cam filmi sadece arabalarda kullanılsaydı tabii Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın