Erk Atakan Köroğlu Oluşturma zamanı: Ekim 15, 2016 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ekim 15, 2016 Arkadaşlar fotoğrafda ki model için jant opsiyonunu bulamadım.Ve bu jantları 19'' opsiyonu yada 2.0 tdci ile geliyor diye biliyorum.Yanlışım var ise beni düzeltirmisiniz bu jantların ölçüsü tam olarak nedir ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2016 19" evet. 2.0 ile gelme durumu yok. Motora göre jant değişmiyor şuan. Fakat ücreti ödendiği taktirde getirilebiliyor. Özetle satın alım esnasında opsiyon değil. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erk Atakan Köroğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2016 Anladım Yakup Hocam..Nihayetinde Oem olarak bu janttan mevcut ve 19'' yanlış bilmiyormuşum demekki Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2016 Gör @Serdar yaman gööörrr.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erk Atakan Köroğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2016 Şimdi, Serdar Eryürekli yazdı: Gör @Serdar yaman gööörrr.. Abi o meseleyi konuştuk biz.Malum Mardin yolları.Sıkıntı yaşar lastik yarar sürekli..Yazık günah gerek yok :/ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2016 5 dakika önce, Erk Atakan Köroğlu yazdı: Abi o meseleyi konuştuk biz.Malum Mardin yolları.Sıkıntı yaşar lastik yarar sürekli..Yazık günah gerek yok :/ Biliyorum biliyorum. Maksat gıcık vermek, içi gitsin biraz. --0 dakika sonra eklendi-- Siz konuşurken bende oradaydım Ama sen beni tanımadın kanımca.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erk Atakan Köroğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2016 Şimdi, Serdar Eryürekli yazdı: Biliyorum biliyorum. Maksat gıcık vermek, içi gitsin biraz. --0 dakika sonra eklendi-- Siz konuşurken bende oradaydım Ama sen beni tanımadın kanımca.. Yok abi tanıdım ayıp ediyosun sende iyice bunak çıkardın bizi o gün senin olduğunuda biliyorum sonra Mardin'e gidince 18'' St'leri takmış bana fotoğraf attı nasıl diye.Bende 19 taksın diye baskı kurdum üzerinde..Sonra bana Mardin'in yollarından bahsetti.. Sonuç olarak 19 taktıramadık 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2016 19" bu görünüyor ingiltere aksesuar listesinde .. 8jx19" ofset 55 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2016 Kaç para bu jant yolla gelsin atakan [emoji3] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erk Atakan Köroğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2016 2 dakika önce, Murat Kavuk yazdı: 19" bu görünüyor ingiltere aksesuar listesinde .. 8jx19" ofset 55 Noktayı koymuşsun abi teşekkür ederim --0 dakika sonra eklendi-- 1 dakika önce, Serdar yaman yazdı: Kaç para bu jant yolla gelsin atakan Fotoğraf gözükmüyor abi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2016 2 dakika önce, Serdar yaman yazdı: Kaç para bu jant yolla gelsin atakan 4x1076 TL 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2016 4x1076 TL [emoji4] Lastik jantla olur 7-8 bin gayme maşallah [emoji3] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erk Atakan Köroğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2016 Abi sende acaipsin difüzöre o kadar para verdin ama Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2016 Abi sende acaipsin difüzöre o kadar para verdin ama [emoji3] Lastikçiye abone olcam olmasam gözünün yaşına bakmam valla Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erk Atakan Köroğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2016 3 dakika önce, Serdar yaman yazdı: Lastikçiye abone olcam olmasam gözünün yaşına bakmam valla Bilemeyeceğim Sayın Yaman Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap