Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 20169 yıl comment_384124 Öncelikle herkese merhaba.Umarım konuyu doğru yere açmışımdır.Aracım 2010 model Focus 91 bin de.Aracımın triger seti şuana kadar hiç değişmemiş.Ben 90 bin bakımında değiştimek istiyorum.Servis malum çok para talep ettiği için parçaları alıp ustaya değiştirmek istiyorum.Size sorum triger seti alırken ''V'' kayışı ve bilyede mi almak gerekiyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 20169 yıl comment_384131 Evet hepsini değiştirmelisiniz, ilgili başlıklara bakarsanız tüm cevapları bulabilirsiniz ama siz zaten yanlış konu başlığına yazmışsınız aracınız MK 3 değil. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 20169 yıl Yazar comment_384132 Teşekkür ederim... Konu taşınmış oraya galiba. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 20169 yıl comment_384141 "Triger seti" olarak alacak ve değiştireceksiniz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 20169 yıl Yazar comment_384143 2 minutes ago, Süleyman Ünal said: "Triger seti" olarak alacak ve değiştireceksiniz. Tşk... Fakat birkac yere sordum triger seti diye geçiyor ama ayrıca ''V'' kayısı seti ayrı olarak satılıyormuş.Birde triger değişirken devirdaim pompasıda değişmek gereklimidir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 20169 yıl comment_384149 Triger setinde V kayışı olmaz. Triger kayışı ve bilyalar olur. V kayışını ayrıca almak lazım. Devirdaim pompasını da değiştirmeniz iyi olur. Parçaları @ER-OL Otomotiv den alabilirsiniz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 20169 yıl Yazar comment_384151 1 minute ago, Serdar Eryürekli said: Triger setinde V kayışı olmaz. Triger kayışı ve bilyalar olur. V kayışını ayrıca almak lazım. Devirdaim pompasını da değiştirmeniz iyi olur. Parçaları @ER-OL Otomotiv den alabilirsiniz. Tşk... @ER-OL Otomotiv fiyat almayı düşünüyorum.Bursada oturuyorum değişim için 1 usta buldum oda biraz yğun olduğu için ay sonu gibi almak istiyorum.Formda okuduğum kadarıyla Dayco marka baya tercih ediliyor.Sizin marka konusunda tavsiyeniz varmıdır. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 20169 yıl comment_384154 3 dakika önce, Alim Osman yazdı: Sizin marka konusunda tavsiyeniz varmıdır. Dayco en iyilerden. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 20169 yıl Yazar comment_384160 11 minutes ago, Serdar Eryürekli said: Dayco en iyilerden. Tşk... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın