Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus III ilk bakımı kaç binde yapılmalı?

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

focus bakım aralıkları 15 bin km de birdir yalnız araç yeni olduğu için ilk bakımı 2-3 bin km önce hatta 10 bin km de yaptırmakta yarar vardır ama sadece ilk bakımı ..yağ ,yağ fitresi ,hava filtresi 15 bin km de bir değişiyor mazot filtresi ve polen filtresi ise her 30 bin km de bir değişiyor..

• Yanıt 47
  • Görüntüleme 29,8k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• mehmet kursat
    mehmet kursat

15bin veya 1 yıl hangisi önce dolarsa 15bin bakımında dizeller için; 5w30 4LT yağ Yağ filtresi Hava Filtresi Polen Filtresi Karter Tapası Cam Suyu Fren Balata Temizleyici İşçilik

• Serdar yaman
    Serdar yaman

süs bitkisi   2 araca birşey demiyorum abi adamın tek arabası ya adam binince çok yakıyor diyor  bide  dizel linea:D

• Mertcan Çelik
    Mertcan Çelik

Buradan broşürü indirebilirsiniz: http://www.ford.com....6503&blobkey=id

Yanıtlama zamanı:

slm arkadaşlar benim anlıyamadığım şu Karter Tapası 15000 de neden değişmiş o tapaya ne olabilir ki tamam mıknatıslı sanırım o tapa ama yinede mıknatıs o özeliğini kaybetmez ki temizle tak

Bazı modellerde tapa sorunlu idi. Bir aciliyeti yoksa da uzun vadede sorun çıkarabileceği için servise götürünce kontrol ederek değiştirdiler. Bizim arabanınki de değişti. Tabi ki en doğru bilgiyi servisinizden alabilirsiniz :).

Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar karter tapasıyla ilgili görüşlerinizi ve bilgilerinizi paylaştığınız için hepinize teşekür edrim

Yanıtlama zamanı:

slm arkadaşlar benim anlıyamadığım şu Karter Tapası 15000 de neden değişmiş o tapaya ne olabilir ki tamam mıknatıslı sanırım o tapa ama yinede mıknatıs o özeliğini kaybetmez ki temizle tak

Benim bildiğim her yağ değişiminde tapayı da değiştiriyorlar.

Yanıtlama zamanı:

Ben sormuştum ve cevap : olası bir kaçağa karşı her bakımda değiştiği zaten çok bir para olmadığı ....

Yanıtlama zamanı:
benim araba benzinli 15 bin bakımını 180 tl ye yaptırmıştım yetkili serviste 300 lira civarı fazla değil mi biraz

15 bin'de 

Benzinli 18x dizel 3xx civarında oluyor genelde :yeah:

• 1 yıl sonra...
Yanıtlama zamanı:

1 yıl dolunca gitmesek ilk bakımına  herhangi bi problem çıkma ihtimali var mı? aracın 15bine gelmesini beklersek bi problem olur mu_?

Yanıtlama zamanı:

1 yıl dolunca gitmesek ilk bakımına herhangi bi problem çıkma ihtimali var mı? aracın 15bine gelmesini beklersek bi problem olur mu_?

Olur, garanti kapsamı bir yıl yada 15bin km ve hangisi önce dolarsayı kapsıyor...

Yani problem olur...

Yanıtlama zamanı:

Olur, garanti kapsamı bir yıl yada 15bin km ve hangisi önce dolarsayı kapsıyor...

Yani problem olur...

tsk ettim cevap için mecburen gidecez o zaman aracım daha 6700 kmde  o yüzden soraym dedim 2 senede anca yaparım bn 15bini çünkü 

Yanıtlama zamanı:

Ben ilk bakımı 7000km de girdim..1 seneyi doldurduğumda araba 7000km idi.Ama 1 sene olduğu için bakıma soktum..

Yanıtlama zamanı:

Ben ilk bakımı 7000km de girdim..1 seneyi doldurduğumda araba 7000km idi.Ama 1 sene olduğu için bakıma soktum..

benimde agustosa kadar en fazla 9 bin olur zatn götürdm bn bi kere 5bindeyken yağını değiştirmek için gerek yok sene dolunca getir yeter dediler 

Yanıtlama zamanı:

arkadasım dızel ılk bakımını afyonda 250 tlye yaptırdı bı ay once..

bu arada servıs ıcın opel gbı kredı kartı gıbı neler yapıldıgı ıslenen bır kart var mı

Yanıtlama zamanı:

tsk ettim cevap için mecburen gidecez o zaman aracım daha 6700 kmde o yüzden soraym dedim 2 senede anca yaparım bn 15bini çünkü

Ben siyahı( PS yi) 3400 de götürmüştüm, yıllı dolduğu için...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.