Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 20169 yıl comment_380391 Merhabalar; Aracımı aldığımdan bu yana kısa farların aydınlatma gücü ve menziliyle başım dertte. Ayar kısmından 0'a getiriyorum yetmiyor. Farların üzerinden ayarlatıyorum yine etkisiz kalıyor. Gece yolculuklarım gerçekten huzursuz ve yorucu geçiyor. Son çare olarak ben de biraz araştırma yaptım ve kriterlerime uygun olduğunu düşündüğüm Philips xtreme vision h7 %130 far ampulünden almaya karar verdim. Bu ürünü kullanan, tecrübe eden oldu mu acaba ? Hakkında ne düşünüyorsunuz ? Görüş problemime bir nebze de olsa fayda sağlar mı ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 20169 yıl comment_380405 Çok sağlamaz. focusclubtr.com Philips xtreme vision Ayrıca göz doktoruna gitmeniz iyi olabilir ve far ayarı kontrolüne. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 20169 yıl comment_380415 Eskisinden bir tık iyi ama çokta fazla beklentiniz olmasın. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 20169 yıl comment_380416 Ampul tipinizi belirleyip kısa ve uzun ayrı ayrı ise direk 2 takım Creeled ampul alın canavar gibi olsun bende Bixenon var orjinal 9600 lümen creeledleride uzunlara taktım sellektörle tavşan avlanır yani birlikte yakınca bildiğin gündüz oluyor nerdeyse Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 20169 yıl comment_380421 Ben aldım taktım. Bir farkını görmedim. Verdiğim paraya yazık. En iyisi focusu satıp xenonlu bir araba almak. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 20169 yıl comment_380426 41 dakika önce, Serkan Karakoca yazdı: Creeled ampul alın canavar gibi olsun Biraz baktımda takım fiyatları 200-250 tl arasında, doğru mudur? Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 20169 yıl comment_380427 46 dakika önce, Serkan Karakoca yazdı: Ampul tipinizi belirleyip kısa ve uzun ayrı ayrı ise direk 2 takım Creeled ampul alın canavar gibi olsun bende Bixenon var orjinal 9600 lümen creeledleride uzunlara taktım sellektörle tavşan avlanır yani birlikte yakınca bildiğin gündüz oluyor nerdeyse Metre efsoymus. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 20169 yıl comment_380431 Ben aldım taktım. Bir farkını görmedim. Verdiğim paraya yazık. En iyisi focusu satıp xenonlu bir araba almak. Wuuuu çok keskin bir yanıt olmuş Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 20169 yıl comment_380434 25 dakika önce, Bekir B. yazdı: Wuuuu çok keskin bir yanıt olmuş Led'ler kadar keskin değil ama Bekir Abi Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 20169 yıl comment_380439 Led'ler kadar keskin değil ama Bekir Abi Bu arada ülkeye hoşgeldin Mert en iyisini siz yapıyorsunuz yaşamın keyfini çıkarıyorsunuz, Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 20169 yıl comment_380444 45 dakika önce, Bekir B. yazdı: Bu arada ülkeye hoşgeldin Mert en iyisini siz yapıyorsunuz yaşamın keyfini çıkarıyorsunuz, ah bekir abi, topu nasıl da taca atıyorsun varya, bunları hep feyz almak lazım senden Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 20169 yıl comment_380446 2 saat önce, Servet Ö. yazdı: Metre efsoymus. Peki bu ledler yuvaya tam oturuyormu kesme bicmeye gerek varmi Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 20169 yıl comment_380447 Ben de aynı sıkıntıyı yaşamıştım. Kısalar neredeyse 3 metreden öteyi göstermiyordu. Far ayarını yaptırdım sorun çözüldü. Standart ampul kullandım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 20169 yıl comment_380453 9 saat önce, Cenk Demirel yazdı: Görüş problemime bir nebze de olsa fayda sağlar mı ? Bixenon'a geçmeden bir süre halojen farla kullandım. Açıkcası sınıf ortalamasından farklı değil ve pek öyle yakınılacak düzeyde rahatsızlık da vermemişti. Haliyle Bixenon kullanmaya başlayınca farkı fark ettim. Yakuba katılıyorum, yaşınız genç ama göz kontrolu da düşünülmeli yakınma üst seviyede ise. Mesela ben göz kapağı düşüklüğü nedeniyle geceleri sıkıntı çekerim. Standart halojen ampullerle önemli bir fark beklememek lazım, zaten yazılmış. CREE Ledlerle hiç deneyimim olmadı reflektörle uyum sorunu olur mu bilemem. İdeali tabii uyumlu bixenon far ünitesi bulmak, ama o da pek bir pahalı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 20169 yıl comment_380471 4 saat önce, Serdar Eryürekli yazdı: Biraz baktımda takım fiyatları 200-250 tl arasında, doğru mudur? evet aynen ama gece özellikle uzun yolda ateşli silah olsa bu kadar kısa sürede tepki vermez sellektörü yiyenler --1 dakika sonra eklendi-- 4 saat önce, Servet Ö. yazdı: Metre efsoymus. milattan önce bilmem kaç yılına ait nunebiden kalmış şirkette elime geçti ölçüyüm dedim bro --4 dakika sonra eklendi-- 2 saat önce, BulentGulsahin yazdı: Peki bu ledler yuvaya tam oturuyormu kesme bicmeye gerek varmi focus 3 bi xenonlu benim araç bunları uzun ampullerin yerine taktım kesip biçmeye gerek yok yapıştırabilir ufak bir iki damla sıcak silikonla veya ben ampullerdeki beyaz plastik kısmını hafif bir şekilde maketle kazıtıp incelttim sorunsuz oturdu ... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın