Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 20169 yıl comment_394178 Teorik olarak elm ile katlamayı aktif edebildiğimize göre bunun iptalide yapılabilir diye düşünüyorum.Katlama konusunu inceleyip gerekli focccus sekmelerini değiştirerek deneyebilirsiniz Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 20169 yıl comment_394185 Bir saat önce, Alparslan Özaslan yazdı: iyi akşamlar arkadaşlar formda bir göz attım ama göremedim.yanlış açtıysam admin ilgili yere alabilir.focus 3 sytle plus aracımı kitlediğimde yan aynalar kapanıyor.gerek kumanda gerekse anahtarla kitlesemde.malum kış ayındayız ve eksi 7 leri görüyorum.hele birde kar yağdığında geçen yıl geceleri eksi 28 dahi olmuştu.sorum kar ve yağmur yağdığında don olup katlanırken dişliler kırılacak diye korkuyorum.katlanma devre dışı nasıl bırakabiliriz. Katlama işi iptal edilmiyor ama bu işin şu şekilde çözümü var ,kışın karlı buzlu günlerde aracı kumandadan değilde :Arka kapıyı açın ,içine binin aracın içindeki açma kapama düğmesine basın kapılar kilitlensin sonra tekrar arka kapıdan inin,arka kapıyı kapattığınızda tüm kapılar kilitli olacaktır ve aynalar kumandadan değilde aracın içindeki düğmeden kilitlendiği için katlanmayacaktır.Ben çok soğuk günlerde bu şekilde yapıyorum Aralık 11, 20169 yıl çağlar çetinkaya tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 20169 yıl comment_394187 Semihin dediği gibi elm ile 85i without olarak ayarlarsanız aynalar kapanmaz. Yada tek başına sigortası varsa onu sökmek olabilir. Birde kilitlemeden önce aynaları içeriden kapatırsanız kumandadan açınca açılmaz, yani temizlikten sonra içeriden geri açabilirsiniz. Ankara şartlarında keşke açılmasaydı dediğim bir durum olmadı şimdiye kadar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 20178 yıl comment_443228 Arkadaşlar tıtanıum 2015 te çalıştırma düğmesine 1 defa debriyaja basmadan basıyoruz sonra arabadan inip 1 defa kilit düğmesine basıyoruz aynalar kapanmıyo araba kilitleniyo 2. defa basarsak aynalar kapanır teyp ekranı açık kalıyo ama bi zaman sonra kendiliğinden kapanıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 20178 yıl comment_443803 15.10.2017 - 22:51 tarihinde, İsmail Sak yazdı: Arkadaşlar tıtanıum 2015 te çalıştırma düğmesine 1 defa debriyaja basmadan basıyoruz sonra arabadan inip 1 defa kilit düğmesine basıyoruz aynalar kapanmıyo araba kilitleniyo 2. defa basarsak aynalar kapanır teyp ekranı açık kalıyo ama bi zaman sonra kendiliğinden kapanıyor. Denedim ama araç kilitlenmiyor dediğiniz şekilde. Otomatik ile manuel arasında bir fark olabilir mi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 20178 yıl comment_443949 Denedim ama araç kilitlenmiyor dediğiniz şekilde. Otomatik ile manuel arasında bir fark olabilir mi?Onu bilmiyorum ama son zamanlarda bende de olmuyor bir kaç kez deneyince oluyor. o gün denediğimde üst üste olmustu aslında. mesela aksamdan sabaha araba kilitli kaldı aynalar acıktı kapanacak mi diye baktım durdum balkondan. Sizde hiç mi olmadı? --10 dakika sonra eklendi-- Denedim ama araç kilitlenmiyor dediğiniz şekilde. Otomatik ile manuel arasında bir fark olabilir mi?Demin çıktım dışarı 4 defa denedim hepsinde de kapanmadı. 1.si akşamdı far sensörü devredeydi 2.si hava serindi belli derecenin altında kapanmiyor olabilir. İlk denediğimde de akşam üzeriydi ve hava serindi bu ikisinden birisi ya da her ikisi olmasi gerekiyor sizde akşam ve serin havada deneyin bakalım bir defa basıyoruz 1 saniye sonra tık diye ses geliyo kapılar kilitleniyor aynalar açık kalıyor --21 dakika sonra eklendi-- Tabi yarım kontakta Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 20187 yıl comment_491032 Aklımızda olsun diye şimdiden yazıyorum yarın soracaklar olur mutlaka. Focus Mk4 ile katlanır aynalar, kumanda ile kilitleme/açma sırasında açık veya kapalı konumda kalma opsiyonu sunuyor. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın