Gürkan Karagöz Oluşturma zamanı: Eylül 10, 2016 Raporla Share Oluşturma zamanı: Eylül 10, 2016 Selamlar, Merak ettim ve ilanlara baktım, ikinci el Mustang satışları artmaya başladı. Hepsi 3000km ve 12.000km arasında. Daha ilk bakım zamanı bile gelmeden satışa çıkartmışlar. Çoğu US Spec ama EURO Spec de var 2-3 tane. Ekonomi yüzünden olabilir mi? Yoksa heveslerini mi aldılar? Kaan Bey sizin satışlar nasıl gidiyor? Bombalar, bayramlar ve darbe derken ciddi sarsıldık ülke olarak. Şimdiden iyi bayramlar Ford ailesine. (Bu arada Mustang aldıktan sonra tüm şirket arabalarını Focus yaptım, Şimdilik 3 tane beyaz Focus, 1 kızıl Kuzumuz var.. ) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2016 Her şey olabilir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Ö. Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2016 http://m.bigpara.com/haberler/dikkat-otomobilinize-el-konulabilir/1435788Boyle birseyde olabilir mi?Paralel ithalat sorunu büyüyecek gibi gözüküyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Karagöz Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2016 1 saat önce, Volkan Ö. yazdı: http://m.bigpara.com/haberler/dikkat-otomobilinize-el-konulabilir/1435788 Boyle birseyde olabilir mi? Paralel ithalat sorunu büyüyecek gibi gözüküyor. Paylaştığınız haberde de yazdığı gibi 2013 öncesi araçlar için geçerli bu konu. Mustang'lerin çokça paralel ithalatla getirtilmeye başlanması 2014 Ecoboost modellerle başlandı. Yani sorun başka. Gerçi ben bu konuyu açtıktan sonra cevabımı buldum sayılır. İki ana sebep var, birincisi ekonomi, elden çıkartıp nakite dönmeye çalışan çok var. Ama sanırım asıl sorun Mustang'lerin fazlaca arkadan kopması. Benim için müthiş bir keyif unsuru olan bu özelliği bir çok kullanıcıyı ürkütmüş durumda. Sırf bu yüzden 2015 Mustang'ini 1 ayda satıp ikinci el BMW i8 alan biriyle tanıştım. "O ne abi öyle çok sakat araba, kaç kere yüreğim ağzıma geldi, yol tutmuyor bu." diye geldi yanıma benimkini görünce. Aynı şekilde bir tane de Porsche Cayman 718 kullanıcısı olmuş bu işi yapan, yol tutmuyor diye satmış kuzuyu Cayman 718 almış. Tabii "eşek hoşaftan ne anlar" diyemedim ortam gerilmesin diye, güle güle kullanın bari demekle yetindim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2016 23.11.2016 - 18:07 tarihinde, Gürkan Karagöz yazdı: "eşek hoşaftan me anlar". Verilecek cevap belli de.... neyse. İkinci el Stang'ları bu aralar ben de görüyorum. Neredeyse tamamı grey market, hakçası hiç (Mk6) resmi ithalat ikinci el görmedim. ...nakit'e dönmek için satan da var, kuZu'nun evrakları sakat! satayım da maliye ile başım derde girmesin diyen de. Muscle Car'ın evladiyelik olduğunu anlayamamış, bir yıl bindim... değilştireyim havasında olanı da gördüm. Fiyatlar ise garip, 110 -120k USD isteyen de var, 95 diyen de. 2015 model grey market US spec arabana neden 120k vereyim? Üzerine 20k daha parçalanır resmi ithalat+garantili 2016 Stang alırım. İşin garip tarafı millet o bedeli ödeyip o aracı satın alıyor. ....derler ya. İstanbul'un denizi ile kerizi bitmez! Doğruymuş. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Karagöz Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2016 US spec kuzuların şubat ayındaki sıfır fiyatı zaten $100K civarındaydı, adam 100'e aldığını 120'ye mi, satmaya çalışıyor? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2016 ...aynen öyle. Ben de "neden?" diye sordum ... iki ayrı kişiden aynı cevabı aldım. "O gün dolar kuru kaç liraydı? Bu gün kaç lira?" ... Allah çarşınıza pazar versin dedim, kapattım telefonu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap