Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 20169 yıl comment_375135 merhaba arkadaşlar; geçenlerde yolda yeni kia cerato gördüm,şekil olarak kendine baktırıyor. donanım ve fiyat olarak hemen hemen focus ile aynı. 1,6 benzinli motoru 130 hp. dizeldede durum ufak tefek farklardan ibaret. sizce araç nasıldır,kalite olarak focustan iyimidir. piyasada tutunabilirmi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 20169 yıl comment_375148 Kerata derim Piyasada tutulur Serkan ama bu aralar ekonomik göstergelere bakmak lazım. Malum beklenen kriz (aslında var olan) ne olacak... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 20169 yıl comment_375211 4 dakika önce, Kutluhan A. yazdı: Sizcede focusa çok benzemiyor mu ? Küreselleşen dünya Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 20169 yıl comment_375222 7 saat önce, Kutluhan A. yazdı: Sizcede focusa çok benzemiyor mu ? fazlasıyla benziyor bence focustan ilham alınmış orası kesin. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 20169 yıl comment_375227 Hyundai ve Kia Avrupa standartlarına ulaştı. Henüz süspansiyon trimi ve motor kalitesi gelişme bekliyorsa bu açığı Avrupalı rakiplerine göre göreceli ucuz ve 7 yıla varan uzun garanti süreleri ile kapatmaya çalışıyorlar. Avrupa'da hal böyleyken Türkiye'de fiyat göreceli yüksek kalıyor ve garanti süresi de 2 yıl ile sınırlı. Bu nedenle ben hali hazırda Kia'yı dışlama eğilimindeyim. Ağustos 11, 20169 yıl Cem Boneval tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 20169 yıl comment_375256 1 saat önce, Cem Boneval yazdı: Hyundai ve Kia Avrupa standartlarına ulaştı. Henüz süspansiyon trimi ve motor kalitesi gelişme bekliyorsa bu açığı Avrupalı rakiplerine göre göreceli ucuz ve 7 yıla varan uzun garanti süreleri ile kapatmaya çalışıyorlar. Avrupa'da hal böyleyken Türkiye'de fiyat göreceli yüksek kalıyor ve garanti süresi de 2 yıl ile sınırlı. Bu nedenle ben hali hazırda Kia'yı dışlama eğilimindeyim. Yanlis hatirlamiyorsam eger Hyundai de artik diger buyukler gibi araclarini buyuk yaris pistlerine ar-ge merkezleri kurarak test ediyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 20169 yıl comment_375270 geçen ay bi arkadas yeni kasa focus dar olduğu için ve dizel otomatik fiyatı uygun olduğu için gitti tercihini cerato dan yana kullandı ve dizel otomatik en dolusunu aldı. standart uzak doğu arabası. araca binip inceleme fırsatım oldu. göstergeler, orta konsol ön diz mesafesi süspansiyonlar bana göre focustan iyi değil. ama arka diz mesafesi ve bagaj hacmi focustan iyi. arka tasarımı focusu andıran bir yapısı var. genel olarak focustan iyi bir arac olduğunu düşünmüyorum 3-5 lira fark için değmez. Malum ikinci el piyasası ve servis imkanını da göz önünde bulundurmak gerekir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 20197 yıl comment_506224 Cerato üretimden çekildi mi? Bizim son macera auris bizi terk etti. Yeni macera için bakınıyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 20197 yıl comment_506229 Bir saat önce, Volkan Ö. yazdı: Cerato üretimden çekildi mi? Bizim son macera auris bizi terk etti. Yeni macera için bakınıyorum. Evden kaçtı mı diyorsun ? Define "terk etme" Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın