Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Kredi Kartı Bilgilerim çalındı

Featured Replies

• Yanıt 52
  • Görüntüleme 12k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Kredi kartinizi internetten alisverise ve telefon bankaciligina her daim kapali tutun, bankanizdan sanal kart actirip alisveris tuturi kadar limit acin, isiniz bitince limitini sifirlayin. Bu sayede h

• OoooHoo bana şöylesi oldu     Geçen emniyetteyiz -Pasaport sırasında- Telefon geldi bana numara 0545 .... ... .. standart bir numara yani 444 y ZZZ gibi değil. Her neyse açtım telefonu.

• Mertcan Çelik
    Mertcan Çelik

Ben komple kredi kartlarını iptal ettirmek yerine internette kullanmak için ekstra bir ek kart öneriyorum eğer sanal kartı yetersiz ya da çok zahmetli buluyorsanız. 444'lü olmayan numaralardan da

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
10.12.2017 - 22:48 tarihinde, Servet Ö. yazdı:

İşte bunlar hep android...

Bende bu olaydan sonra İos ‘a geçtim

--1 dakika sonra eklendi--
11.12.2017 - 07:35 tarihinde, Mertcan Çelik yazdı:

Nasıl olduğunu daha detaylı araştırmanız lazım ki tekrarlanmasını engelleyin.

Mobil bankacılık aplikasyonu kullanıyorsanız ondan bildirimler gelmedi mi?

Mobil bankacılık kullanıyorum ama herhangi bir bildirim mesaj hiç birşey gelmedi.

• 1 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Geçen arkadaşın başına da geliyordu. Akbank adresini kullanarak yapmışlar. Ama o google dan aratıp giriyordu. Son anda adresteki farklılığı fark edip vazgeçti.

Yanıtlama zamanı:

En güzeli hesapta para tutmayacaksın.Ben milyon dolarlarımı evde yastığımın altına koyuyorum.Kendimi güvende hissediyorum:)

Android kullananlar çok dikkatli olması lazım.Özellikle klavye uygulamalarında güvenlik açıkları olabiliyor.Mümkün olduğunca az uygulama kullanmak gerekli.Mobil internet şb. kullanmak zorunda kalıyoruz.Haliyle dikkat etmeliyiz.Fakat işin acı tarafı bu adamlar bir şekilde dolandırıcılığın yolunu buluyorlar.Ben hiçbir zaman kredi kartımla internetten alışveriş yapmıyorum.Yaparsam da havale yoluyla nakit yapıyorum.

--4 dakika sonra eklendi--

Kalp kalbe karşı derler ya..tam foruma yazarken gelen mesaja bak☺açtırmıycam kardeşim...

Screenshot_2018-01-29-16-19-17.png

Yanıtlama zamanı:

Bunların yasal olarak engellenmemesi bana çok garip geliyor. .gov'lu versiyonlarına izin veriliyor mu diye meraktayım. BTK'ya ya da nereye edilmesi gerekiyorsa şikayet etmeye de üşenmemeli denk geldikçe :) 

Yanıtlama zamanı:

yapı kıredide çalışan bi arkadaşım sistemde o an denk gelmiş şansına oda.bunun kredi kartını kullanıp bütün limitini kullanmışlar.hemen müdahale etmiş kurtarmış.işin acı tarafı bunun gidi bir suru ornek var.sistem o kadar basit hale geldiki herkesin bilgileri elden ele geziyor. int alışverişlerinde sanal kart kullanıyorum bende ama ne kadar guvendeyim oda meçhul.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.