Mertcan Çelik Posted December 11, 2017 Report Share Posted December 11, 2017 Nasıl olduğunu daha detaylı araştırmanız lazım ki tekrarlanmasını engelleyin. Mobil bankacılık aplikasyonu kullanıyorsanız ondan bildirimler gelmedi mi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
çağlar çetinkaya Posted December 15, 2017 Report Share Posted December 15, 2017 10.12.2017 - 22:48 tarihinde, Servet Ö. yazdı: İşte bunlar hep android... Bende bu olaydan sonra İos ‘a geçtim --1 dakika sonra eklendi-- 11.12.2017 - 07:35 tarihinde, Mertcan Çelik yazdı: Nasıl olduğunu daha detaylı araştırmanız lazım ki tekrarlanmasını engelleyin. Mobil bankacılık aplikasyonu kullanıyorsanız ondan bildirimler gelmedi mi? Mobil bankacılık kullanıyorum ama herhangi bir bildirim mesaj hiç birşey gelmedi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yakup Ç. A. Posted January 29, 2018 Report Share Posted January 29, 2018 Yine dolandırıcılar Tıklıyorsun linki, karşında aynı banka arayüzü geliyor sonra puf.. linke dikkat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Serdar Eryürekli Posted January 29, 2018 Report Share Posted January 29, 2018 Geçen arkadaşın başına da geliyordu. Akbank adresini kullanarak yapmışlar. Ama o google dan aratıp giriyordu. Son anda adresteki farklılığı fark edip vazgeçti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
suat coşkun Posted January 29, 2018 Report Share Posted January 29, 2018 En güzeli hesapta para tutmayacaksın.Ben milyon dolarlarımı evde yastığımın altına koyuyorum.Kendimi güvende hissediyorum Android kullananlar çok dikkatli olması lazım.Özellikle klavye uygulamalarında güvenlik açıkları olabiliyor.Mümkün olduğunca az uygulama kullanmak gerekli.Mobil internet şb. kullanmak zorunda kalıyoruz.Haliyle dikkat etmeliyiz.Fakat işin acı tarafı bu adamlar bir şekilde dolandırıcılığın yolunu buluyorlar.Ben hiçbir zaman kredi kartımla internetten alışveriş yapmıyorum.Yaparsam da havale yoluyla nakit yapıyorum. --4 dakika sonra eklendi-- Kalp kalbe karşı derler ya..tam foruma yazarken gelen mesaja bak☺açtırmıycam kardeşim... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yakup Ç. A. Posted January 31, 2018 Report Share Posted January 31, 2018 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mertcan Çelik Posted February 1, 2018 Report Share Posted February 1, 2018 Bunların yasal olarak engellenmemesi bana çok garip geliyor. .gov'lu versiyonlarına izin veriliyor mu diye meraktayım. BTK'ya ya da nereye edilmesi gerekiyorsa şikayet etmeye de üşenmemeli denk geldikçe 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mesut ç Posted February 1, 2018 Report Share Posted February 1, 2018 yapı kıredide çalışan bi arkadaşım sistemde o an denk gelmiş şansına oda.bunun kredi kartını kullanıp bütün limitini kullanmışlar.hemen müdahale etmiş kurtarmış.işin acı tarafı bunun gidi bir suru ornek var.sistem o kadar basit hale geldiki herkesin bilgileri elden ele geziyor. int alışverişlerinde sanal kart kullanıyorum bende ama ne kadar guvendeyim oda meçhul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts