Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Kredi Kartı Bilgilerim çalındı

Featured Replies

• Yanıt 52
  • Görüntüleme 12k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Kredi kartinizi internetten alisverise ve telefon bankaciligina her daim kapali tutun, bankanizdan sanal kart actirip alisveris tuturi kadar limit acin, isiniz bitince limitini sifirlayin. Bu sayede h

• OoooHoo bana şöylesi oldu     Geçen emniyetteyiz -Pasaport sırasında- Telefon geldi bana numara 0545 .... ... .. standart bir numara yani 444 y ZZZ gibi değil. Her neyse açtım telefonu.

• Mertcan Çelik
    Mertcan Çelik

Ben komple kredi kartlarını iptal ettirmek yerine internette kullanmak için ekstra bir ek kart öneriyorum eğer sanal kartı yetersiz ya da çok zahmetli buluyorsanız. 444'lü olmayan numaralardan da

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Doğruluğunu teyid edecek bir kaynağımız yok tabi hocam, ancak en güvenli yöntem sanal kart kullanmak ve sadece alışveriş miktarı kadar para koyup

işlem yapmak.

Yanıtlama zamanı:

Nufus bilgilerinin calindigi bir ulkede sizin kredi karti bilgileriniz calinmis cok mu?

Ogrenmeye baslayin artik eksilen limitli sanal kart kullanmayi.

Yanıtlama zamanı:
2 dakika önce, Servet Ö. yazdı:

Ogrenmeye baslayin artik eksilen limitli sanal kart kullanmayi.

Sanal kartla 1 saatlik limit tanımlayıp alışveriş yapıyorum her zaman. Limitide ihtiyaç kadar belirliyorum. Buna rağmen çalınması şaşırttı...

Neyseki sıkıntı yok...

Yanıtlama zamanı:
Sanal kartla 1 saatlik limit tanımlayıp alışveriş yapıyorum her zaman. Limitide ihtiyaç kadar belirliyorum. Buna rağmen çalınması şaşırttı...
Neyseki sıkıntı yok...

Geçmiş olsun Ahmet ucuz yırtmışsın tabiri caizse.
Yanıtlama zamanı:
7 hours ago, Ahmet A. said:

Neyseki sıkıntı yok...

Pek saçma olmuş, telefon ve internet bankacılığı açıktır kartında o zaman.

• 3 ay sonra...
  • 5 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

O da birşey mi geçen ay benim ziraat  internet bankacılığı hesabıma girmişler adamlar 36900 TL başka ziraat hesaba aktarmışlar ordan yapıkredi eft yapmışlar Allahtan parayı çekememişler Ziraat genel müdürlük durumu işlemden 20dk sonra fark etmiş ve beni aradı hemen savcılığa suç duyurusunda bulunduk parayıda çekemeden blokelediler şükür paramızı 3gün sonra aldık...Bana hiç bir şekilde mesaj falan gelmedi şu kadar para aktarıldı yok internete giriş şifresi vs. Diye sanırım telefonumuda yönlendirmişler...Aman herkes dikkatli olsun telefonunuzda kesinlikle bi virüs proğramı olsun güvenlik önlemlerinizi alın arkadaşlar .Adamlar ek hesaba varana kadar tüm hesabı göndermişler .Gönderilen hesapta Manisa Kırkağaçta ziraat şubesinde asker hesabı.Bazı erler para karşılığı internet hesabını kullandırıyormuş,öyle olabilir dedi banka görevlisi .Bu kişinin hesabındada 96 bin tl para gözüküyormuş vs.Hesap sahibi ile ilgili savcılık yakalama kararı çıkardı vs vs. Bayağı stresli bir gün geçirdik...

çağlar çetinkaya tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Çağlar geçmiş olsun, hakkaten iyi kurtulmuş meblağ da az değil,

Yanıtlama zamanı:
09.12.2017 - 08:25 tarihinde, Bekir B. yazdı:

Çağlar geçmiş olsun, hakkaten iyi kurtulmuş meblağ da az değil,

Teşekkür ederim abi parayıda daha olaydan 1gün önce hesaba aktarmıştım ,punto almaya gidecektim adamlar hesaba girmişler bizim araba işi az daha yatacaktı rötarlıda olsa aldık puntoyu sahibi sağ olsun birkaç gün bekledi bizi 

--3 dakika sonra eklendi--
09.12.2017 - 09:36 tarihinde, Cem Boneval yazdı:

Geçmiş olsun, hırsızlık ve sahtekarlık da hatır sayılı bir gelişme gösterdiğimiz kesin. 

Teşekkür ederim Cem Abi dolandırıcılıkta sınır yok adamlar neler yapıyor neler hala anlayamadım benim telefona ne yapıp mesajları engellediler bende birşey falan yüklemedim tel.e ama nasıl oldu anlamadım

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.