Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3'ünüzü kaç liraya aldınız ?

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
Sizinkinin ayni donanimlisi (titanium x paket sunroof ve park paket) sedan ve opak behaz renklisini 2011 ekimde 67500 e aldim. Seker kirmizi farki 2 bin civariydi o zamanlar. Hala oyledir. Yani kabaca benden 500 tl hesapli almissiniz diyebiliriz. :rolleyes: Hb sedandan 1000tl kadar ucuz :D
  • Yanıt 660
  • Görüntüleme 140k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Serdar yaman
    Serdar yaman

eşimin okul müdürü için focus 1.6tdci buz beyaz sedan titanum smart paket 2013 model 67.000bin tl fiyat verdiler özürlü raporu ile 46.700 tlye bağladık arabayı

• Ümit Vaysaloğlu
    Ümit Vaysaloğlu

dizel titanium+xpack+park+sunroof-beyaz (67,500) + kurban (500) + kasko (1700) + kuyruk düzeltme (500) = 70,700 ((((

• fordun liste fiyatı hikaye. fordun verdiği fiyatları bir formule döküp çözebilen olursa nobel veriyorlarmış

Yanıtlama zamanı:

Dün itibarı ile Adana Gizerlerden 1.6 Trend X 125ps 42000 Tl'ye aldım.İlk sıfır aracımdı.Teslim sırasında pek bişeye dikkat etmedim.İşlemler bitti ve binip gittim.Bakmam gereken önemli bir şeyler var mıydı acaba.

Yanıtlama zamanı:

Dün itibarı ile Adana Gizerlerden 1.6 Trend X 125ps 42000 Tl'ye aldım.İlk sıfır aracımdı.Teslim sırasında pek bişeye dikkat etmedim.İşlemler bitti ve binip gittim.Bakmam gereken önemli bir şeyler var mıydı acaba.

Almışsınız. Aklınızı karıştırmayın boşuna. Hayırlı olsun. Lastikler çok şişik olabilir. Kontrol edin.

Yanıtlama zamanı:

Almışsınız. Aklınızı karıştırmayın boşuna. Hayırlı olsun. Lastikler çok şişik olabilir. Kontrol edin.

Teşekkürler.Gerçekten harika bir araç.Bide benzin pahalı olmasa tadından yenmeyecek.En kısa sürede lastik basınçlarını kontrol edeceğim.

Yanıtlama zamanı:

Ben de bir ay önce 2013 dizel sedan gece grisi aracımı 57000 tl' ye aldım ve ilk aracım.İstanbulda yaşıyorum ama aracımı fiyat konusunda güzel teklif aldığım için Denizliden aldım.

Yanıtlama zamanı:

Ben de bir ay önce 2013 dizel sedan gece grisi aracımı 57000 tl' ye aldım ve ilk aracım.İstanbulda yaşıyorum ama aracımı fiyat konusunda güzel teklif aldığım için Denizliden aldım.

Hayırlı olsun telefondan göremiyorum donanım titanyum mu?

Yanıtlama zamanı:

Hayırlı olsun telefondan göremiyorum donanım titanyum mu?

Gönül isterki titanyum olsun ama donanım style. titanyum 65000 tl lere ulaşıyodu smart paketiyle.

Yanıtlama zamanı:

Hayırlı olsun Serhat Bey.

Yanıtlama zamanı:

Focus Titanium + Smart Paket (Plaka+Sigorta+Ruhsat) Beyaz renk sedan bugün gelecek ilk filodan 1 tane ayırttırdım. Fiyat olarak 59.850 TL. Mayıs'ın ilk haftası elimize ulaşır dediler. Bekleyeceğiz bakalım...

Yanıtlama zamanı:

Focus Titanium + Smart Paket (Plaka+Sigorta+Ruhsat) Beyaz renk sedan bugün gelecek ilk filodan 1 tane ayırttırdım. Fiyat olarak 59.850 TL. Mayıs'ın ilk haftası elimize ulaşır dediler. Bekleyeceğiz bakalım...

Güzel fiyat almışsınız gerçekten. Hangi şehirdesiniz?

Yanıtlama zamanı:

Şimdiden hayırlı olsun Engin, bizde merakla bekliyoruz.....

Yanıtlama zamanı:

Güzel fiyat almışsınız gerçekten. Hangi şehirdesiniz?

Ankara... 10 gün önce gelen indirim ve Emniyet indirimi ile bu fiyat çıktı yoksa 1 ay önce 64 bine alınırmı diye arkadaşlara soruyordum...

Yanıtlama zamanı:

Ankara... 10 gün önce gelen indirim ve Emniyet indirimi ile bu fiyat çıktı yoksa 1 ay önce 64 bine alınırmı diye arkadaşlara soruyordum...

Hayırlı olsun şimdiden , bende 16 martta aldım aracımı, titanyum düşünüyordum 65000 tl fiyat çıkarmışlardı. Son gelen indirimler gerçekten hoş olmuş.

Yanıtlama zamanı:

2012 titanyum plus paket sedan gümüş gri + lpg li aldım  10.000 de  49.500 e nasıl fiyat

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.