Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3'ünüzü kaç liraya aldınız ?

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

11 ağustos 27 de aldım 1.6 tdci style-plus 5 kapı hb kül kahverengi ısıtmalı ön cam-otomatik park vs 49.350 :)

• Yanıt 660
  • Görüntüleme 142,3k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Serdar yaman
    Serdar yaman

eşimin okul müdürü için focus 1.6tdci buz beyaz sedan titanum smart paket 2013 model 67.000bin tl fiyat verdiler özürlü raporu ile 46.700 tlye bağladık arabayı

• Ümit Vaysaloğlu
    Ümit Vaysaloğlu

dizel titanium+xpack+park+sunroof-beyaz (67,500) + kurban (500) + kasko (1700) + kuyruk düzeltme (500) = 70,700 ((((

• fordun liste fiyatı hikaye. fordun verdiği fiyatları bir formule döküp çözebilen olursa nobel veriyorlarmış

Yanıtlama zamanı:

09.11.2012 Focus TrendX Sedan Siyah 1.6 125Ps MT Peşin 42.740TL 1300Kaskoya aldım

Yanıtlama zamanı:

11 ağustos 27 de aldım 1.6 tdci style-plus 5 kapı hb kül kahverengi ısıtmalı ön cam-otomatik park vs 49.350 :)

ön cam ısıtmayı sonradan nasıl eklemişler anlamadım?

yusuf terzi tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

bu rakama alabildiyseniz çok iyi. koç çalışanımısınız? yoksa mümkün değil gibi.

Yanıtlama zamanı:

1.6 Ti-VCT trend x hb 2012 siyah : 41.000    koç indirimiyle alındı

2012 aralıkta 

Ali Mert Kılıç tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

aracımın hesabını kapattım.. haftaya teslim alacağım.

sedan style 1.0 Eco-boost....metalik boya,  +2 yıl garanti, toplam 5 yıl) : 49,000

anlaşılan otokoç değilde özel bayi lerden alırsanız daha fazla indirim yapabiliyorlar diğer arkadaşların aldıkları fiyatlara bakarsak..(kota doldurma, nakite çevirme, çok adet alımla özel fiyatlı araba çekme gibi nedenleri olabilir)

Mehmet Demir tarafından düzenlendi

• 5 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Pahalıya aldık galiba.7 ocakta aldık2012 model sedan 1.6 benzinli style paket kül kahve 44.500 TL.Şehir içi güvenlik sistemi falanda var araçta.

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Geçen yıl 16 şubatta 1.6 Tdci sedan style+plus gece gri ford focus aracımı 58.000e almıştım.

Yanıtlama zamanı:

Geçen yıl 16 şubatta 1.6 Tdci sedan style+plus gece gri ford focus aracımı 58.000e almıştım.

Bende o tarihlerde aldim titaniumX 64.500 X paketi cikar yani titanium 60.000 civariydi keske titanium alsaydiniz

Yanıtlama zamanı:

Bende o tarihlerde aldim titaniumX 64.500 X paketi cikar yani titanium 60.000 civariydi keske titanium alsaydiniz

Sağlık olsun valla:) Titanium pakette park sensörleri ve otomatik park yoktu sanırım? Dijital klimayıda çok önemsemiyordum. Ford hertürlü güzel diyip kendimi avutayım

Aklıma gelmişken ben aracımı kredi destekli almıştım? 18000 tl 18 ay vade. Yine de pahalı mı o kadar :blink:

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.