Ahmet A. Oluşturma zamanı: Haziran 10, 2016 Raporla Share Oluşturma zamanı: Haziran 10, 2016 Bildiğiniz üzere Antalya'da idim ve orada kaldığım süre içerisinde bol bol fotoğraf çekme imkanı buldum. Ayıklayabildiklerimden bir kısmını sizlerle de paylaşmak istedim... Akdeniz Üniversitesi bahçesinden kareler... EXPO 2016 'dan birkaç kare... Kültür Parktan... Karaalioğlu Parkından.... Kurşunlu Şelalesinden... ---------------------------------------------------------------------------------------- 18 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2016 Ellerine sağlık. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Berat Hasbek Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2016 Ellerine sağlık hocam çok güzel kareler. Gitmiş gibi olduk Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2016 Ne gezmişsiniz ama... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2016 Ne gezmişsiniz ama... Hem ziyaret hem ticaret dedikleri bu olsa gerek Yiğit açık alanı doğayı seviyor (kime çektiyse...), dolayısıyla hep park bahçe vs gezdik... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan EKİN Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2016 İşte benim memleketim şehrim... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet sarıca Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2016 (düzenlendi) elinize sağlık memleketim diye demiyorum çok güzel ve tatlı:) --12 dakika sonra eklendi-- buda benden olsun Ağustos 11, 2016 Ahmet sarıca tarafından düzenlendi 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2016 Antalya ne güzel bir şehrimizdir, tüm vatanımız gibi Antalya ziyaretini yazın sıcak zamanları dışında yapmak kadar keyiflisi yoktur 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan EKİN Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2016 Hiç şüphesiz ki dünyanın en güzel yeri antalyadır. M.Kemal ATATÜRK 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap