Burak Şenoğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2017 Bence titanium da ki orjinal ledlerden daha iyi duruyor.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Kö. Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2017 Dostum hayırlı olsun ledler güzel olmuş. Siparişi verdim bende. Aynı satıcıda şuan indirimde. Nasıl memnun musun hala? Malatya ford servisinde kime yaptırdın usta adı var mı? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Uysal Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2017 Dostum hayırlı olsun ledler güzel olmuş. Siparişi verdim bende. Aynı satıcıda şuan indirimde. Nasıl memnun musun hala? Malatya ford servisinde kime yaptırdın usta adı var mı? Ilıcak Ford tan Yunus usta yapmıştı montajı. Sorunsuz kullanılıyor halen. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Kö. Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2017 Eyvallah sağolasın. Ne kadara yaptırmıştın? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Uysal Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2017 Eyvallah sağolasın. Ne kadara yaptırmıştın? [emoji4] Şubatta 125 dediler, 100 tl ye yaptirmistim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Kö. Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2017 eyvallah teşekkürler 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Şenoğlu Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2017 Efsane olmuş [emoji106][emoji106] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2017 (düzenlendi) Bende aldım az evel. Bakalım kaç güne gelecek 70 dolarlık ürüne vergi ödetirler mi acaba ? Yakın zamanda alan oldu mu ? Ağustos 29, 2017 Mustafa Çakıroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yunus Emre Öztürk Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2017 Gümrük sınırı 30 avro idi en son. Ama ali. den aldıysanız 70 dolar yazmaz zaten açıklama da 15-20 dolar yazar üzerine. Ama gümrük memuru şüphelenirse yine de takılabilir, biraz şans işi ama takılacağını zannetmem. 29.08.2017 - 23:45 tarihinde, Mustafa Çakıroğlu yazdı: Bende aldım az evel. Bakalım kaç güne gelecek 70 dolarlık ürüne vergi ödetirler mi acaba ? Yakın zamanda alan oldu mu ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2017 Vergiyi öder alırsınız. Burada su içerken ve atarken vergi ödüyoruz 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hüseyin Tunç Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2017 05.12.2016 - 20:21 tarihinde, Semih Bildibay yazdı: gündüz farlarım geldi bugün oto elektrikçisine bıraktım aracı takmış arkadaşta. Dediğiniz şekilde gündüz farları %100, park ve kısalarda %50 olucak şekilde çalışıyor şu anda. Buraya kadar problem yok ancak, parklarda ve kısalarda %50 şekilde çalışırken gündüz farlarında bir titreme var gibi, sanki voltaj düşüp yükseliyor gibi. Saniyelik ve sürekli olarak bu şekilde neden olabilir sizce ? Oto elektrikçisini aradım yarın tekrardan bakıcak bu duruma. Gündüz farı olarak %100de çalışırken bu sorun yok sadece %50ye geçirince başlıyor. Merhaba Semih bey. Aynı sorun bende de oldu.. Siz nasıl düzeltirdiniz mi yoksa öyle mi kaldı.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İsmail Akbaş Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2017 Ürünü çinden 80 dolara aldım bugün yetkili serviste taktırdım. Tüm servis hayran kaldı sinyal ve dörtlüde turuncu yanıyor şiddetle tavsiye edilir 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2017 6 dakika önce, İsmail Akbaş yazdı: Ürünü çinden 80 dolara aldım bugün yetkili serviste taktırdım. Tüm servis hayran kaldı sinyal ve dörtlüde turuncu yanıyor şiddetle tavsiye edilir Hayırlı olsun. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ugur K. Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2017 @İsmail Akbaş servis ne kadar taktı acaba. Bunlar muayenede sıkıntı çıkartmıyor mu peki? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İsmail Akbaş Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2017 12 dakika önce, Ugur Ş. yazdı: @İsmail Akbaş servis ne kadar taktı acaba. Bunlar muayenede sıkıntı çıkartmıyor mu peki? Uğur Bey 50 TL ye taktılar. Muayenede sıkıntı olacağını sanmam. Olursada sadece kasayı söker eskisini takarım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap