Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 201610 yıl comment_362417 Arkadaşlar şoför tarafının sol kısmındaki kaput acma kolunu çektim ama bi turlu kaputu açamadım ve aksine kapatamadım da. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 201610 yıl comment_362419 Kaput yuvasından kurtulup biraz havalandı ise ortadan elinizi kaputun altına sokup aracın sağına doğru tarayın, bir mandal bulacaksınız, onu hafif ittirince kilitten kurtarır. İki elle yukarı doğru kaldırıp tespit çubuğunu yuvasından çıkarıp kaputtaki yuvaya takacaksınız. Mayıs 9, 201610 yıl Cem Boneval tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 201610 yıl comment_362421 Otomatik Mesaj Bu konu, Ortak Alan - Sosyal > Otomobil Sohbetleri kategorisinden Focus III > Ford Garajı > Mk3- Sorular ve Sorunlar kategorisine taşınmıştır. Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım. Saygılarımızla,Focus Club Tr Yönetimi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 201610 yıl comment_362431 Kaputun orada bir tane mandal var. Detayını Cem abi anlatmış.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 201610 yıl Yazar comment_362434 Yardim eden arkadaslara cok tesekkur ederim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 201610 yıl comment_362478 Mandalı ok yönüne itiniz,kaputu yukarı kaldırınız... Mayıs 8, 201610 yıl Galip Kandemir tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 201610 yıl Yazar comment_362935 teşekkürler bu çok açıklayıcı oldu Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 201610 yıl comment_362936 Özellikle sarı yapılmış ki öyle körlemesine aramanıza gerek kalmasın gözünüze çarpsın. Hafifçe eğilin sapsarı farkedeceksiniz zaten onu azıcık içe doğru ittirin Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 201610 yıl Yazar comment_362937 hocam sıkıntım şuydu...daha önce megane 3 kullanan biri olarak dediğiniz şeyi denedim fakat kaput megane 'a kıyasla o kadar ağırmış kı ben bi yere takılıyo sanmıştım:)) Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 201610 yıl comment_363011 hocam sıkıntım şuydu...daha önce megane 3 kullanan biri olarak dediğiniz şeyi denedim fakat kaput megane 'a kıyasla o kadar ağırmış kı ben bi yere takılıyo sanmıştım:)) Bu iyiymiş.Kapılarda kol çalıştırır. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 20188 yıl comment_477941 Merhaba arkadaşlar aracın yağını filtreleri falan değiştirdikten sonra aracımın kaputunu açamıyorum. Kaput açma mandalını çekiyorum boşa geliyor belli ki teli falan varsa onu yanlışlıkla yerinden çıkarttık ya da sıyrıldı vb.. birşeyler oldu veya her ne oldu ise kaput açılmıyor. Mandal harici nasıl açabilirim? Sanki evin anahtarını içerde kapının arkasında unutmuş gibi hissediyorum. Polen filtresi de değişti. 2015 Focus 3 Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 20188 yıl comment_477947 22 dakika önce, Seydi A. yazdı: Merhaba arkadaşlar aracın yağını filtreleri falan değiştirdikten sonra aracımın kaputunu açamıyorum. Kaput açma mandalını çekiyorum boşa geliyor belli ki teli falan varsa onu yanlışlıkla yerinden çıkarttık ya da sıyrıldı vb.. birşeyler oldu veya her ne oldu ise kaput açılmıyor. Mandal harici nasıl açabilirim? Sanki evin anahtarını içerde kapının arkasında unutmuş gibi hissediyorum. Polen filtresi de değişti. 2015 Focus 3 Direksiyonun altındaki kolu çekince gelmiyorsa kaput kilidinin teli yerinden çıkmış olabilir. Siz açamazsınız bence. Servisden yardım almanız daha mantıklı gibi duruyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 20188 yıl comment_477952 Böyle birşey anlatmış birisi ama focusta böyle birşey mümkün mü denemek lazım biraz kurcalamak gerek. http://www.geze-gen.com/showthread.php/403-ZJ-nizin-motor-kaput-kilidi-açılmıyorsa Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 20188 yıl comment_478186 Yukarıdaki linkten ilhamla başka bir focus üçten de görerek, arabayı lifte kaldırdıktan sonra kaputu açmamız alttaki kartonumsu toz korumayı sökmek ve pimi ittirmek dahil sadece üç dakika sürdü. @Doğan Kurban beyin dediği gibi tam olarak tel yerinden çıkmış , kopmuş da olabilirdi. Başka bir focus üçten görmemiş olsaydık belki servise gidip kayıt açtırıp bir de işgüzar servis elemanlarına denk gelsek tel mel değişecek muhabbetlerine bir dünya masraf çıkartma yolu bile görünebilirdi. Başına böyle bir şey gelmiş-gelecek arkadaşlara bilgilendirme olması amacıyla paylaşıyorum. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın