Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 201610 yıl comment_361877 Merhabalar Her sabah duydugum fakat cok onemsemedigim sesi bu sabah video çekip fikirlerinizi almak isterim. Triger ve V kayışını 10 gün önce değiştirdim. Ses beni korkutmaya başlıyor. 14. saniye rolantide yakıt tüketimi normal mi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 201610 yıl Yazar comment_362154 Şimdilik kullanıyorum. Servise gitme fırsatım olmadı. en son Kayışlari degistirmistim. Değiştirdiğim yere götüreceğim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 201610 yıl comment_362155 Ses normal değil, tüketim konusunsa sitemizde yer alan aynı motoru kullanan kullanıcıların yazmasını bekliyoruz artık, fırsat bulurlarsa Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 201610 yıl comment_362163 Allah'tan Sivas'ta yaşamıyorsunuz Sabahları öyle enteresan seslerle karşılaşıyorum ki. Tepe Çıkış Yardımı Arızası gibi arızalar veriyor ve soğuk havalarda bir sürü ses geliyor. Anlık yakıta gelince, -10 ve altında 2.0 lt den çalışıp 1.4 e kadar düşüyor. Şöyle 4-5 dk bekleyince 1.0 - 0.9 oluyor. Isınınca normale dönüyor. Orda 15 derece yazıyordu, biz 15 derecede tişort giyiyoruz Bu sabah 1.5 - 1.6 idi ki 15 derece gibiydi hava. +103 bin km de normal yakıt durumu. Sesi tam alamadım, ama ben çok enteresan sesler duyuyorum. Hayırlısı olsun diyip geçiyorum :)) Mayıs 6, 201610 yıl Furkan Çiçek tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 201610 yıl Yazar comment_362169 Hayırlısı olsun inşallah. Yarın Gölcük istanbul yol yapacağım giderken de wurth enjektör temizleyici dolduracagim bakalım daha iyi mi olacak daha kötü mü? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 201610 yıl comment_362189 Bizim dizel focuslar soğuk memleketlere bence uygun değil. Kış mevsiminde sayıp durduğum dizel sadece 3 ay yaz gördüğüm Afşin'de ancak normal sesle çalışıyor. Gücü çekişi torku yüzü suyu hürmetine katlanıyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 201610 yıl comment_362199 Metin Bey, trigeri takarken sente atlatmış olabilirler mi? Ses gerçekten ürkütücü. Servis yolu gözüküyor. geçmiş olsun Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 201610 yıl comment_362752 Sesle ilgili yorum belli servise gitmek en guzeli yakit tuketimi ile ilgili olarakta arac ilk calistiginda eger klimada acik ise okunan deger bendede ayni eger klima kapali ise baslangic 1 oluyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 201610 yıl Yazar comment_363882 Selamlar. Triger değişimi yaptırdığım yere götürdüm aracı Ve kesinlikle Kayışlar ile ilgili olmadığını söyledi. Motor sıcak olduğu için sadece video üzerinden yorum yaptı. Ben de enjektör cu ye gittim sanayide. Önce bir iki deneme yaptı daha sonra bilgisayara bağladı ve 4 adet dtc kodu vardı. Pilot enjektör learning ile ilgili. Usta enjektörler in kirlendigini Ultrasonik temizleyici ile temizlenmesini söyledi. 400 tl fiyati var. Arıza kodlarını sildirdim pilot öğrenim Prosedürü nu uygulamaya çalıştım motor sogudugunda tekrar deneyeceğim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 201610 yıl Yazar comment_365651 servise götürdüm enjektörler e öğretme işlemi yapıldı. Soğuk motor da durum çok farklı değil. Yalnız motor isininca düzeliyor. Motorda ses ve 1. vites te titreme devam ediyor. 1 depo shell mazot kullanıp tekrar kontrol ettirecegim. Ayrıca bu depo ya da mazot katkısı attım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 201610 yıl comment_365660 24 dakika önce, Metin Deniz said: servise götürdüm enjektörler e öğretme işlemi yapıldı. Soğuk motor da durum çok farklı değil. Yalnız motor isininca düzeliyor. Motorda ses ve 1. vites te titreme devam ediyor. 1 depo shell mazot kullanıp tekrar kontrol ettirecegim. Ayrıca bu depo ya da mazot katkısı attım. Ogrenme islemi sadece bilgisayardan mi yapildi? Yoksa yola cikip gaz ver kes ve yavasla olayini da yaptilarmi epey? Eger ogrenme isleminda mazot katkisi attiysan yanlis is yapmissin bu arada. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 201610 yıl Yazar comment_365661 IDS ile öğrenme yapıldı. Neden yanlış motor katkısı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 201610 yıl comment_365662 1 dakika önce, Metin Deniz said: IDS ile öğrenme yapıldı. Neden yanlış motor katkısı? Mk3 Dizel motorda bildigim kadariyla IDS uzerinden ogrenme yapilmiyor. IDS uzerinden kalibrasyon datasi sifirlaniyor. Daha sonra araca ogretmek gerekiyor. Yani kendi kalibrasyonunu kendisi yapiyor. Bu da yolda yuksek devirlere kadar cikip gaz pedalini birakip rolanti devrine inmesini bekleyerek ve bu islemi epey bir mesafede defalarca yapmak gerekiyor. Eger servis sirf IDS ten reset atip gonderdiyse seni ya isi bilmiyor ya da bastan sagma is yapiyorlar. Yanlisim varsa diger arkadaslar duzeltsin lutfen. Yakit katkisi konusu ise su: anladigim kadariyla araban ogrenme surecini gecememis, sen ogrenme surecinde yakit karakteristigini degistiren bir etken eklemissin. Muhendis adamsin ne demek istedigimi anlarsin. Ama bu ne derece etkiler bilemiyorum, fakat etkilecegi kesin. Sicakken sesi duzeliyor demesen bu arabanin sente ayarini kacirmislar derdim. Bu islemler yetkili serviste mi yapildi? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın