Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 201114 yıl Yazar comment_37643 Eveeeeeet,soyulmanın kaynağı belli oldu beyler...Aynalara asılan araba kokusu !!! Ne alaka yaaa demeyin..Olay Şöyle...Ben o araba kokusunu aynada sallanıyor diye kapı açma mandalına asmıştım..Kokuda o kola sürtüyordu..Uzunca bir süre o orada durdu..Sonra çıkarttım attım ve ondan sonra farkettim o soyulmayı tabiii....Zaten servise gittim,eleman arabanın içine biner binmez aynada sallanan kokuyu izninle koparıyorum abi diyip kopardı..Geçenlerde bir vatandaş gelmiş,müzik setinin ortasındaki düğme eridi diye,müzik setinin üzerinde nokta nokta damlacıklar felanda varmış....Fotoları çekmişler..Fotoda tabiii aynadan sarkan kokuda gözüküyor..Soracıma otosandan yanıt gelmiş..Araç kokuları erime yapıp damlıyorlarmış..O damlayan kimyasallarda aracın plastiğini eritiyormuş...Servisteki eleman arabada çocuk koltuğunuda gördü ve abi bu kokularda çok zararlı kimyasallar kullanılıyor,plastiği bile eritiyor,nefesle alınması çok sakıncalı,hele çocuklarda çok tehlikeli takma bunu dedi..Neyse fotoları çekip otosana yolladık,sanırım orjinaliyle garantiden değişecek... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 201114 yıl comment_37646 Abi teşekkür ederiz paylaşım için, geçmiş olsun görüp göreceğimiz bu olsun... Aralık 20, 201114 yıl Emre D. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 201114 yıl Yazar comment_37647 gulpssssssssssss......... Yaaa gördünmü kanka..Meğerse neler oluyormuş...Zaten ben bir sağlık yazısında da okumuştum arabanızda oto kokuları kullanmayın diye...Ford boşuna mı anti alerjik iç malzeme kullanıyor... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 201114 yıl comment_37648 vala dumur oldum...hadi cakmak falan zararlı spreyler oda sıcaktan şubu patlar matlarda asılan kokulardan ilk kez duyuyorum vala gecmiş olsun... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 201114 yıl comment_37649 Gitmişkende bi balans rot baktırsaydın abi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 201114 yıl comment_37650 Geçmiş olsun; koku ürünleri temas ettikleri plastikleri eritebiliyorlar evet. Bizimde 156 nın kapı içi cebine sıvı araç parfümü dökülmüştü kadifemsi bir yumuşak malzemesi vardı onu eritmişti. Aslında bu ürünler sağlık açısından da zararlı.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 201114 yıl comment_37651 O kokular yüzünden komple orta konosolu değiştirenler bile var. Hiçbir zaman kullanmadım kullanmayıda düşünmüyorum.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 201114 yıl comment_37652 Bu koku merakını da hiç anlamadım, bazen bakıyorsun arabanın sahibi deve gibi kokuyor yaz sıcağında, arabada her tarafta bir kokuu asılı. Neyse bence "kullanıcı hatası"... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 201114 yıl Yazar comment_37653 Gitmişkende bi balans rot baktırsaydın abi? Rot Balans mı?Hımm bak bu aklıma gelmedi..Gelse de zaten mümkün diildi..Çok kalabalıktı,arabadaki tıkırtıları bile gösteremedim..Ankara otokÇ Çok kalabalık bir servis yahu...Rot-Balansa Tur otoya gideceğim zaten...Bakımı falanda Tur Otoda yaptırırım ama bu tür garanti muhabbetlerinde otokoÇa giderim.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 201114 yıl Yazar comment_37654 Bu koku merakını da hiç anlamadım, bazen bakıyorsun arabanın sahibi deve gibi kokuyor yaz sıcağında, arabada her tarafta bir kokuu asılı. Neyse bence "kullanıcı hatası"... Yani Cem Bey kullanıcı hatası diyip iyiliğimi ne kadar istediğinizi anladım.Oldu olacak bence otosanı arayıp benim içtenlikle yzdığım eylemimi anlatıp oranın garantiden değiştirilmesini engelleyin tam olsun... Bu arada "Deve Gibi Kokuyor" cümlenize de bayağı güldüm valla... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 201114 yıl comment_37659 Rot Balans mı?Hımm bak bu aklıma gelmedi..Gelse de zaten mümkün diildi..Çok kalabalıktı,arabadaki tıkırtıları bile gösteremedim..Ankara otokÇ Çok kalabalık bir servis yahu...Rot-Balansa Tur otoya gideceğim zaten...Bakımı falanda Tur Otoda yaptırırım ama bu tür garanti muhabbetlerinde otokoÇa giderim.... OtokoÇ'un yeri güzel diğerlerine göre. Ben tanıdık tavsiyesi ile AğaÇlı'ya gidicem gibi görünüyor. Şimdilik 1 kere uğradım rodaj bitiminde. Servisler hakkında yorum yaparsanız da sevinirim. Mesela ben garanti iÇin OtokoÇ ile başka herhangi diğer bir servisin niye fark ettiğini merak ediyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 201114 yıl comment_37660 Yani Cem Bey kullanıcı hatası diyip iyiliğimi ne kadar istediğinizi anladım.Oldu olacak bence otosanı arayıp benim içtenlikle yzdığım eylemimi anlatıp oranın garantiden değiştirilmesini engelleyin tam olsun... Harbiden iyi fikirmiş. Dur ben yarın bi değerlendireyim bu durumu.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 201114 yıl Yazar comment_37663 OtokoÇ'un yeri güzel diğerlerine göre. Ben tanıdık tavsiyesi ile AğaÇlı'ya gidicem gibi görünüyor. Şimdilik 1 kere uğradım rodaj bitiminde. Servisler hakkında yorum yaparsanız da sevinirim. Mesela ben garanti iÇin OtokoÇ ile başka herhangi diğer bir servisin niye fark ettiğini merak ediyorum. Arabayı otokoÇtan aldığım iÇin garantide otokoÇa giderim dedim..Ama bakarsın Tur Otoyada giderim Çünkü Tur otoda Çok iyi servis konusunda ve Çok tanıdığım var orada da.. Tur otodan ben Çok memnun kaldım her gittiğimde.Otosandan sürekli aradılar memnuniyetimi sordular.OtokoÇu bilmiyorum ama sanırım otosan servislerin kalitesini sürekli soruyor bana...Tur otoda maltepede,yeri Çok uygun,taaa ağaÇlıya gidemem valla....Tan oto ve başer otoya hiÇ gitmem,başer sincan yolunda Tan oto istanbul yolunda...Birde Altınsoy var ama onları hiÇ bilmiyorum.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 201114 yıl comment_37664 Yani Cem Bey kullanıcı hatası diyip iyiliğimi ne kadar istediğinizi anladım.Oldu olacak bence otosanı arayıp benim içtenlikle yzdığım eylemimi anlatıp oranın garantiden değiştirilmesini engelleyin tam olsun... Bu arada "Deve Gibi Kokuyor" cümlenize de bayağı güldüm valla... Yok Bora sen 70 kere şerbetlisin sana yapmazlar böyle bir şey, ben ihbar etsem bile yapmazlar. Endişeye gerek yok... Bir de olayın başka boyutu var: Boyayı sökecek kadar güçlü bir madde niye koku niyetine satılır ve de insanlar bunu ciğerlerine çeker, kim vermiş buna ruhsat ve izin? İzin verenin yatak odasına bir kova dolusu koymak lazım.... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın