Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 201114 yıl comment_37914 Bunu özelden cevapliim istersen... ) Yalnız şunu söyliim,abartmıyorum.tam 17 kez parça değişimi oldu..ön farlar 2 kez,far ampulleri 2 kez,sileckler 1 kez,vites topuzu 1 kez,silecek suyu haznesi 1 kez,baskı-balata 1 kez,kapı fitili 2 kez,arka park lambası 2 kez,iş hava sirkülasyon fanı 1 kez,bagaj lambası 1 kez değişti...Hiçbirinde de hiç bir şekilde otosandan sorun çıkmadı....üstelik ne hakimim dedim ne başka bişey (This world is for Mertol )) 1 pm de ben alabilir miyim? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 201114 yıl comment_37917 Ona bakmadım doğrudur, zarar verecek kimyasal geldi mi acaba ? Resime çok iyi bak; soyulmanın solunda çok minik kabarcıklar var bu da soyulmanın kabarma neticesinde olduğunu gösterir %95 .. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 201114 yıl Yazar comment_37919 Ya yok kimyasal falan sürmedim oraya....Kabarmış işte...Birde eleman cazır cazır çıkarttı o kabaran yerdeki yüm boyayı içim yandı valla....Neyse artık,sanırım pazartesi halladicekler...sorun yok yani.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 201114 yıl comment_37940 Bunu özelden cevapliim istersen... ) Yalnız şunu söyliim,abartmıyorum.tam 17 kez parça değişimi oldu..ön farlar 2 kez,far ampulleri 2 kez,sileckler 1 kez,vites topuzu 1 kez,silecek suyu haznesi 1 kez,baskı-balata 1 kez,kapı fitili 2 kez,arka park lambası 2 kez,iş hava sirkülasyon fanı 1 kez,bagaj lambası 1 kez değişti...Hiçbirinde de hiç bir şekilde otosandan sorun çıkmadı....üstelik ne hakimim dedim ne başka bişey (This world is for Mertol )) olur abi pm alalım ama cevabı mesajın içine saklamışsın zaten Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 201114 yıl Yazar comment_37986 Evet,adliyeye en ykın ford servisi nerde sen bilirsin Alper ) Şöööle Tandoğana doğru giderken hani...Yanında eski yerinde Citroen açıldı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 201114 yıl comment_37993 heh heh... isim vermeden tarif yoluyla diyosun.. karşısında da fiat mı var? bu arada rica etsem alper demesek abi? küçükken bana hep alper dediler, alerjim var alper denmesine. alp veya eren veya toplam olarak alperen kabulümdür. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 201114 yıl Yazar comment_37996 Tamam Alperen,kusura bakma,bende zaten yanlışlıkla yazmıştım öyle...Evet işte fiat var..Serviste Ramazan usta var ,emrah var..Onlarla aram iyidir...Ramazan usta karizmatiktir bayaaa...eheheheeeüüee... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 201114 yıl comment_38121 estağfurullah, kusur olmadığı gibi bakacak da birşey yok işim düşerse selamını söylerim Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 201114 yıl Yazar comment_38986 Kapı kolunu değiştirdiler...Forever Otosan,Special thanks to Otokoç Ankara.....Maşallah ne gak ne guk,hiç sorun çıkarmadan şikayetimi giderdiler..Seviyorum ben Fordu yaaa...Servis ve muşteri memnuniyetinde tek geçerim Fordu..... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 201114 yıl comment_39091 Tüh... O kadarda ispiyonlamıştım oysa.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 201114 yıl Yazar comment_39497 Tüh... O kadarda ispiyonlamıştım oysa.. Söylediler ispiyonladığını..Ama şey dediler,o ispiyonlayan arkadaş fordun ne olduğunu görecek,biz artık onun bildiği markalardan diiliz dediler..eheheheeüee... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın