Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 201114 yıl comment_37443 İçim daralıyor sayın yönetim sorunlarla ilgili başlıkları kısa bi süre durdurabilirmiyiz lütfen lütfen Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 201114 yıl comment_37444 zaten 70000 bine alıp SOYULMUŞTUNUZ...bir boya soyulması olmuş nolacak yawwwww..... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 201114 yıl comment_37445 zaten 70000 bine alıp SOYULMUŞTUNUZ...bir boya soyulması olmuş nolacak yawwwww..... yapma tevfik abi derdimiz bize yeter sende tuz basma Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 201114 yıl Yazar comment_37447 2300 Km de ..Alalı henüz 2 ay oldu...Ben bunlara hiiiç moralimi bozmuyorum ki...Nasılsa 4 sene full garanti..Gider değiştiririm....Önceki focusta 17 dfa değişim yaptırttım arabada..1,5 yaşında arabaydı..Mekanik sorunu çıkmasın yeter...Donanımda,plastikte şunda bunda problem hiç ırgalamaz beni.... İşte Fotolar : Aralık 19, 201114 yıl Bora A. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 201114 yıl comment_37448 ya olurrrrrrrrr takmayın kafaya soyulacak cizilecek sürtecek alla alla.....olsun canınız sagolsun....bir huzur bırakmadı sizde bu araba ya...takırtıyor tıkırtıyor..lakırdıyor..rotu böyle direksiyonu şöyle incelemeyin ya...binin keyiflice gidin...siz paket yapın eve sokun en iyisi...vala...sizleri nevrotik sinir hastası yaptı bu arabalar....bakın siz onun yerine 12 gün sonra ödeyeceğiniz 370 tl yi düşünün. ..yaa... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 201114 yıl comment_37449 Vw nin uzunca süre başını ağrıtan sert kaplama üzerine boya dokusu problemi sanırım; güzel bir sert plastik yeterli olacakken yumuşak bir his vermesi için yumuşak dokulu boya atıyorlar ancak kimyasal madde, ter veye yüzük vb gini temaslarla kolayca soyulabiliyor bu madde, yeni nesil Renault larda da görülebiliyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 201114 yıl comment_37450 2300 Km de ..Alalı henüz 2 ay oldu...Ben bunlara hiiiç moralimi bozmuyorum ki...Nasılsa 4 sene full garanti..Gider değiştiririm....Önceki focusta 17 dfa değişim yaptırttım arabada..1,5 yaşında arabaydı..Mekanik sorunu çıkmasın yeter...Donanımda,plastikte şunda bunda problem hiç ırgalamaz beni.... Şimdi düşününce "taş gibiydi" desem de benim Focus ta da benzer nedenlerden ilk 1 - 1.5 sene içinde birçok değişim yapılmıştı garantiden, servis bu tür şeyleri genelde ikiletmiyor neyseki, ilaveten servis de tanıdık olunca aklımda yer bile etmemiş bu problemler... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 201114 yıl Yazar comment_37452 Fotoları yenileyeyim..İlk fotoya bakarsanız siyah nokta soyulan yer ve kabarma var,soluna doğru dikkatli baktığınızda da kabarmaları göreceksiniz hafiften küçük küçük... ön sağ kapı..Hayır oraya elimiz melimizde değmiyor,ter mer de olmaz,neden oluştu anlamadım?Sıcaktan desek o da diil.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 201114 yıl comment_37453 Durum sandığımdan kötü abi bişey filan sürmedin demi ne biliyim ıslak mendil bile yapabilir? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 201114 yıl comment_37456 ulan bi parmak izi aramadıgınız kalmadı ya....deteftik nick işbasında........ Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 201114 yıl comment_37458 O kabarmalar olmasa belki farkında olmadan bir şey yapılmış diycem de hem yeri hem o kabarmalar pek mümkün kılmıyor kullanıcı hatasını. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 201114 yıl comment_37459 Abi arabalarımız eriyor gibi geliyor durum vahimleşiyor sanki ee napıyım şimdi kapı kollarınıdamı naylonla kaplıyım hiç kullanmayıp bence kapıda dursun sorunlarda biter hem Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 201114 yıl comment_37460 O noktada boyalı plastik kullanılması mantıklı değil zaten; sağ eldeki yüzük, bilezik, kol düğmesi ya da mont vb gibi şeyler kısa ya da uzun vadede benzer zararlara neden olabilir çünkü. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın